1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Fenerbahçe Acıbadem-Vakıfbank G.S.T.T. (Bayanlar Voleybol Finali) Şampiyon Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün Twitter üzerinden bu şahsa epeeey tepki vardı. 1-2 kişiye cevap verdi sonra " Bende Fenerbahçeliyim ama ekmek yediğim yeri savunurum " yazdı. Bakmadım şimdi ne olmuş diye kapatmıştır belki hesabını.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Dün Twitter üzerinden bu şahsa epeeey tepki vardı. 1-2 kişiye cevap verdi sonra " Bende Fenerbahçeliyim ama ekmek yediğim yeri savunurum " yazdı. Bakmadım şimdi ne olmuş diye kapatmıştır belki hesabını.
    Bu memlekette zaten Fenerbahçe'ye apaçık küfreden herkes sıkışınca "aslında Fenerbahçliyim" diyor. Geçtiğimiz yıllarda Cenk Akyol'da trübünlere bir el hareketi çekmiş, A.İpekçi çıkışında yolu kesilince arkadaşlara "abi valla ben aslında Fenerliyim" demişti. Emre Belezoğlu, Kaya Peker hepsi küfrederken kameralara yakalanıp, "aslında Fenerliyim" diyenler... Aziz Yıldırım hiç durmasın, bu fizyoterapisti de transfer etsin.

Neyse, serinin 2. maçı bugün 19:45'te... FB Tv ve Sports Tv üzerinden izlenebilir.

Mesaj Yetkileri