1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de eski hatalardan ders aldıkları için o parayı vermiyorlar Evren abi. Çünkü bu işin ucu yok. Hani biz bile hafta sonu bir alışverişe çıktığımızda 40 lira veren adam 55 lira da verir. 55 lira veren adam 60-65 verir diye diye bir bakmışız kantarın topuzu kaçmış. O yüzden ben böyle aşırı miktarları vermemelerine seviniyorum. Herkesin kendi tercihi.

Ama şu anda düşündüğüm bir şey var ; Ersan Galatasaray'ı reddeder ve Adanaspor'a tek kuruş kazandırmadan ayrılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ama şu anda düşündüğüm bir şey var ; Ersan Galatasaray'ı reddeder ve Adanaspor'a tek kuruş kazandırmadan ayrılır.
    düşündüğün değil istediğin olabilir bence o aynısını bende istiyorum yaparsa helal olsun.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    I.Toraman kadar Besiktas'li ne demek yahu? Bir kisi ya Besiktas'lidir ya degildir. Evet, sartlar geregi FB veya GS'de oynamak zorunda olabilir, profesyonel bunlar. Ama burada sartlarda ote seyler de var. Ersan Besiktas'li ise imzayi atmiyorum der, bu kadar basit. Atarsa zaten tum hareketleri, sozleri sadece goz boyamaymis.
    sen ben ya Beşiktaşlıdır yada değildir bence ama seninde dediğin gibi onlar profesyonel.sağları solları hiç belli olmaz.bi toromanı fenere gitmeye ikna edilemeyeceğini düşünüyorum.toramanada bayılmam öyle.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri