1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@A.FaruK

Araştırmacı kişiliğinden dolayı tebrik ediyorum can-ı gönülden, daha da yazamaz herhalde foruma söz konusu arkadaş.

@titates1

"hepinizin" genellemesi yapmışsın, bu doğru değil. En yakın örnek bizzat benim, burada Fenerbahçe yapmıştır imalarında bulunanların bir çoğundan daha fanatik bir Galatasaraylıyım ancak herhangi bir imada bulunmadım ne burada, ne başka bir ortamda. Hayatın her alanında genelleme yapmaktan kaçınmak lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    @A.FaruK

Araştırmacı kişiliğinden dolayı tebrik ediyorum can-ı gönülden, daha da yazamaz herhalde foruma söz konusu arkadaş.

@titates1

"hepinizin" genellemesi yapmışsın, bu doğru değil. En yakın örnek bizzat benim, burada Fenerbahçe yapmıştır imalarında bulunanların bir çoğundan daha fanatik bir Galatasaraylıyım ancak herhangi bir imada bulunmadım ne burada, ne başka bir ortamda. Hayatın her alanında genelleme yapmaktan kaçınmak lazım..
    emin ol farklı birşeyi savunmuyoruz , sen Galatasaraylısın , sen Anti-Fenerbahçeli değilsin , herkes için söylemediğimi bilin yeter ki , herkese karşı birşey olmadığını anlayın , kusuruma bakmayın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    emin ol farklı birşeyi savunmuyoruz , sen Galatasaraylısın , sen Anti-Fenerbahçeli değilsin , herkes için söylemediğimi bilin yeter ki , herkese karşı birşey olmadığını anlayın , kusuruma bakmayın
    Farkettim ve sadece belirtmek istedim, Türkçe biraz esnek bir dil ne yazık ki, her yere çekmek mümkün. Siz orada hepinizin yerine, bu tarz şeyler düşünen herkesin istediği şeklinde de yazabilirdiniz ve o zaman sıkıntı doğurmazdı. Ortada herhangi bir kusur yok, ben genelleme ilgili son cümlemi de sadece size yönelik değil bir çok kişiye yönelik yazdım. Bu şike olayı çıktığından beri kutuplaşma hızla artıyor. Sinirler acayip gerilmiş durumda. O kadar çok senaryo okuyorum ki, insan ne diyeceğini bilemiyor. Herkes avukat, hakim, savcı olmuş durumda, ülke olarak çok film izliyoruz herhalde. Yazıyoruz da yazıyoruz..

Bu kadar adam alındığına göre kesin bir şey vardır, yoksa alınmazdı.

Aziz Yıldırımın ipi çekildi.

Aslında ortada bir şey yok gündem değiştirilmek istendi ve böyle bir şey ortaya atıldı. Bu kadar adam alındığı için, artık geri dönüşü de yok birileri günah keçisi olacak illa ki.

Biz tek, siz hepiniz, hepinize yeteriz.

Belki biz yaptık, ama başka takımlar da yaptı, yapmıştır. (Bu düşünce tarzı çok vahim, renk ayrımı yapmadan söylüyorum bunu.)

Ve daha niceleri... Derbilerden sonra forumun en hızlı ilerleyen konusu bu oldu herhalde ?

Mesaj Yetkileri