Sayfa 32 / 483 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ben eğer Fenerbahçe yönetimi aklanırsa susarım...
    Ağabey seninle diğer konuda fikir ayrılığımız olsa da fikir ayrılıkları insanların mantıklı düşünemeyeceği manasına gelmiyo ki ben seni okuduğum kadarıyla fanatiklikten çok mantık çerçevesinde hareket eden bir insansın , ondan cevap verme gereği bile duyman gerekmiyo =) sağolasın ama yinede

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@A.FaruK

Araştırmacı kişiliğinden dolayı tebrik ediyorum can-ı gönülden, daha da yazamaz herhalde foruma söz konusu arkadaş.

@titates1

"hepinizin" genellemesi yapmışsın, bu doğru değil. En yakın örnek bizzat benim, burada Fenerbahçe yapmıştır imalarında bulunanların bir çoğundan daha fanatik bir Galatasaraylıyım ancak herhangi bir imada bulunmadım ne burada, ne başka bir ortamda. Hayatın her alanında genelleme yapmaktan kaçınmak lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Ağabey seninle diğer konuda fikir ayrılığımız olsa da fikir ayrılıkları insanların mantıklı düşünemeyeceği manasına gelmiyo ki ben seni okuduğum kadarıyla fanatiklikten çok mantık çerçevesinde hareket eden bir insansın , ondan cevap verme gereği bile duyman gerekmiyo =) sağolasın ama yinede

Bu olay bu kadar büyümüşken emin olun kimse üzerini kapatamaz ve suçlu oaln varsa mutlaka cezasını çeker. O yüzden eğer gözaltına alınan bu isimler aklanırsa bence kimsenin çıkıpta " olay örtbas edildi, aslında şike vardı fakat ceza veremediler" diyebileceğini sanmıyorum
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    @A.FaruK

Araştırmacı kişiliğinden dolayı tebrik ediyorum can-ı gönülden, daha da yazamaz herhalde foruma söz konusu arkadaş.

@titates1

"hepinizin" genellemesi yapmışsın, bu doğru değil. En yakın örnek bizzat benim, burada Fenerbahçe yapmıştır imalarında bulunanların bir çoğundan daha fanatik bir Galatasaraylıyım ancak herhangi bir imada bulunmadım ne burada, ne başka bir ortamda. Hayatın her alanında genelleme yapmaktan kaçınmak lazım..
    emin ol farklı birşeyi savunmuyoruz , sen Galatasaraylısın , sen Anti-Fenerbahçeli değilsin , herkes için söylemediğimi bilin yeter ki , herkese karşı birşey olmadığını anlayın , kusuruma bakmayın

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Cüneyt Çakır, Aziz Yıldırım ile görüşme videolarının ortaya çıkması halinde hakemliği bırakacağını açıkladı. Medya fazla sıkıyor. Delil delil dediklerinden de şüphelenmeye başladım.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Bende o arkadaşın öyle demesi gerektiğini düşündüm Mert. Yoksa bende senin gibi anladım..
    Ya orada sana hak verdim,alıntı yapmamın amacı o lafı eden arkadaşa dikkat çekmekti.Burada senin de ne kadar zor günler geçirdiğini en iyi ben anlarım biliyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu olay bu kadar büyümüşken emin olun kimse üzerini kapatamaz ve suçlu oaln varsa mutlaka cezasını çeker. O yüzden eğer gözaltına alınan bu isimler aklanırsa bence kimsenin çıkıpta " olay örtbas edildi, aslında şike vardı fakat ceza veremediler" diyebileceğini sanmıyorum
    Ağabey kusura bakma öyle şeyler duyuyorum , görüyorum ki buna inanmak isterdim ama inanamıyorum kusura bakmayın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.odatv.com/n.php?n=sen-cok...hce-0507111200

nihat genç'in bir yazısı , konuyla ilgili

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

emin ol farklı birşeyi savunmuyoruz , sen Galatasaraylısın , sen Anti-Fenerbahçeli değilsin , herkes için söylemediğimi bilin yeter ki , herkese karşı birşey olmadığını anlayın , kusuruma bakmayın
    Farkettim ve sadece belirtmek istedim, Türkçe biraz esnek bir dil ne yazık ki, her yere çekmek mümkün. Siz orada hepinizin yerine, bu tarz şeyler düşünen herkesin istediği şeklinde de yazabilirdiniz ve o zaman sıkıntı doğurmazdı. Ortada herhangi bir kusur yok, ben genelleme ilgili son cümlemi de sadece size yönelik değil bir çok kişiye yönelik yazdım. Bu şike olayı çıktığından beri kutuplaşma hızla artıyor. Sinirler acayip gerilmiş durumda. O kadar çok senaryo okuyorum ki, insan ne diyeceğini bilemiyor. Herkes avukat, hakim, savcı olmuş durumda, ülke olarak çok film izliyoruz herhalde. Yazıyoruz da yazıyoruz..

Bu kadar adam alındığına göre kesin bir şey vardır, yoksa alınmazdı.

Aziz Yıldırımın ipi çekildi.

Aslında ortada bir şey yok gündem değiştirilmek istendi ve böyle bir şey ortaya atıldı. Bu kadar adam alındığı için, artık geri dönüşü de yok birileri günah keçisi olacak illa ki.

Biz tek, siz hepiniz, hepinize yeteriz.

Belki biz yaptık, ama başka takımlar da yaptı, yapmıştır. (Bu düşünce tarzı çok vahim, renk ayrımı yapmadan söylüyorum bunu.)

Ve daha niceleri... Derbilerden sonra forumun en hızlı ilerleyen konusu bu oldu herhalde ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Yıldızlama, kahve falı, kitabı tersten okuma, Nostradamus... Hepsini öğretiyorlar. Hatta okunmuş suyun içine bakılıyor; kim ne yapmış; hepsi ayna gibi görünüyor.
    Bu sayede yüzdeli rakam vererek neler olacağını söyleyebiliyor

bkz : Fenerbahçe %99 düşer.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

http://www.odatv.com/n.php?n=sen-cok-yasa-fenerbahce-0507111200

nihat genç'in bir yazısı , konuyla ilgili
    Nihat Genç koyu bir Trabzonspor taraftarıdır. Hatta Memleket Hikayeleri'nde Trabzon'un ilk şampiyonluğunu anlatan muhteşem bir öyküsü vardır. Şampiyonluğu aldıkları İzmir deplasmanını anlatır. Bu yazısına gelince... Gerçekten okunmaya değer...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Yıldızlama, kahve falı, kitabı tersten okuma, Nostradamus... Hepsini öğretiyorlar. Hatta okunmuş suyun içine bakılıyor; kim ne yapmış; hepsi ayna gibi görünüyor.
    ooo sürüsüne bereket ne güzel ya. Şimdi bende Meslek lisesiyim kafamda soru işaretleri vardı tercihler başlamadı ama bi şansımı deniyim bende hukuk okumak istiyorum. Bilgisayar öğrenmeni olsam ne olur ya bu kadar geniş iş alanına sahip bi alan varken.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

SON DAKIKA - Fenerbahce Yönetimi, TFF Baskani ve Asbaskanlari ile olaganustu bir toplanti yaptilar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe Yöneticileri Federasyon Başkanı ve Asbaşkanlarıyla olağanüstü toplantı yaptı.

NTVSpor
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bakalım neler çıkıcak bu görüşmeden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe yönetimi federasyon yetkililerinden bilgi almışlar.Mantıklı bir hareket ne de olsa federasyona bir takım belgeler, kanıtlar ya da şüpheler iletilmiştir emniyet tarafından.Biz bilmesekte en azından yöneticilerimiz gerçek suçlamaları biliyorlar artık.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bu toplantıda neler konuşılacak acaba valla merak ettim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe yönetimi durumun muhtemel neticesini erken öğreni gelecek adına planlama falan mı yapacak acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Nereden nereye yahu. Ntvspor son dakikaya girdiğinde transfer mi yaptık diye heyecanlanıyordum. Şimdi ise hep son dakika girdiğinde normalmiş gibi gündemi takip ediyorum.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Fenerbahçe yönetimi durumun muhtemel neticesini erken öğreni gelecek adına planlama falan mı yapacak acaba?
    Tek mantıklı açıklaması bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Levent Eriş, Mehmet Yıldız ve Halil Köntek serbest bırakıldı.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu görüşmeden sonra siteden yapılacak açıklama önemli. Hala böyle bir şey yok denmeye devam ederse korkmamıza gerek yok demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

FENER -11.74%

borsada parayı kurtarma amacında millet ama iki günde çok fena dibe saplanıyor Fenerbahçe hisseleri.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Levent Eriş, Mehmet Yıldız ve Halil Köntek serbest bırakıldı.
    Sıra Emenike ve Sezer'de. Lig tv muhabirlerinden A.YemeniciLere göre.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Son Dakika: Levent Eriş, Mehmet Yıldız ve Halil Köntek serbest bırakıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Yıldız'ın serbest bırakılması güzel bir haber bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Bu görüşmeden sonra siteden yapılacak açıklama önemli. Hala böyle bir şey yok denmeye devam ederse korkmamıza gerek yok demektir.

Olsa bile varmış diye açıklama mı yapacaklar siteden.Fenerbahçe'nin suçlu olup olmadıgı belli olana kadar açıklamalar yapılacaktır siteden aynı tarz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Mehmet Yıldız basında heryerde yazdıgı gibi" Gol atmaya değil,bulunmaya gittik" dememiş demekki

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

19 kişi adliyeye sevk edilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Mehmet Yıldız'ın serbest bırakılması güzel bir haber bence.
    Sözüm ona " Ben gol atmaya değil orda durmaya gittim " demişti F.Bahçe - Sivas maçı öncesi. Serbest bırakıldığına göre bu haberde PATLADI.

Mesaj Yetkileri