Bu gece herşey ortaya çıkacak sanırım. Bu kadar hızlı ilerlemesine sevindim. Bakalım Kimlere tutuklama kararı çıkacak.
Bu gece herşey ortaya çıkacak sanırım. Bu kadar hızlı ilerlemesine sevindim. Bakalım Kimlere tutuklama kararı çıkacak.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şekip Mosturoğlu durumu farklıdır. Sanırım menejerlik sınavı ile ilgili alınmış.
Sadece Mecnun Otyakmaz tutuklansa bile Fenerbahçe ve Sivas'ın işi iyice zor girer.
Bülent,Tamer Yelkovan,İlhan,Mecnun,Korcan bunların durumu baya önemli,Emenike menejeride varmış.
1-Hukuk nedir yasalar nedir biliyor musunuz bilmem
2-Silah Aziz Yıldırım ya da başka birisinin evinde bulunmuş ise eğer bu suçtur evet ama -yasa derki ruhsatsız silah bulundurmanın cezası,para cezasıdır.-
3-Takımımızı seviyoruz ama fanatikliği nerden buldun anlayamadım.Yasa ne ise o yazılıyor.
4-Antu denen yere bakma sen orası fanatik gözü körlerden oluşuyor-en azından büyük çoğunluğu bu şekilde-
5-buradaki üyeler antu'dakilere benzemez kör kütüklük bulamazsın kolay kolay burada.
6-Korcan olayı sizin meseleniz ama yargılama süreci bitmeden hüküm vermeyin derim ben.Ahlaki olan budur çünkü.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aziz Yıldırım'a yakalama kararı tamamen prosedür gereği, gözaltı süresi bittiğinden adli olarak takip edip, hastanede kontrol edilmesi için gereken bu. Durumu aynen devam. Sadece başında bulunan polisler sorgu için değil yakalama için bekliyor o kadar.
Aziz Yıldırım'ın yakalanma emri de sadece prosedür.Rahatsızlandığı için tutukluluk süresini hastanede geçirdiğinden böyle bir çözüm üretmiş yetkililer.İyileştiğinde polisler alıp sorguya götürecek.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
zaten çıkartmasalar bu kararı adamıı zaten götürüecekler onu demek istedim yani ekstradan prosedür uygulamasalarda olur her şeyde uygulanıyor ya prosedür
Emenike'nin calisma izni olup olmadigi kesin degilmis. Bu aksam yabancilar subesinde kalacak. Kumkapı'da
umutofkeli
Tek bir kişi kaldı. Eğer Korcan da serbest kalırsa Fenerbahçe'nin şikeden dolayı ceza alacağını düşünmüyorum. Ayrıca 19 maçın da Bank Asya ağırlıklı olacağını düşünüyorum. Çünkü diğer isimler menejerlik sınavı ve suç örgütü kapsamında olan isimler gibi duruyor.
TariboWest
Atilla Türker: ''Fenerbahçe ve birkaç anadolu takımı kesin olarak küme düşecektir.Müthiş deliller var.'' (HaberTürk)
NTVSpor: "Emenike yabanci subesine sevkedilmis ve sucu sabitlenirse sinir disi edilme ihtimali oldugu soyleniyor. "
Atilla Türker: ''Fenerbahçe ve birkaç anadolu takımı kesin olarak küme düşecektir.Müthiş deliller var.'' habertürk
Yıldırım-Peker farketmez nasıl bir mantık anlayamadım. Yıldırım farklı, Peker farklı. Peker'in evinden çıkıyorsa Fenerbahçe ile nasıl bir bağlantı kuruyorsunuz da kör kütük fanatiklikle suçlayıp antu'dakileri örnek gösteriyorsunuz? Yasalarda cezasının neler olabileceği yazılmış. Para cezası ise karşılığı bu küçültmek mi oluyor? Antu'da onları söyleyeni bağlar sözleri, tüm Fenerbahçelileri değil.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Fenerbahçeli futbolcular Sezer Öztürk ve Emenike'nin serbest bırakılmasının ardından Fenerbahçe, resmi sitesinden bir açıklama geldi.
İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan oyuncularımız Emmanuel Emenike ve Sezer Öztürk, savcılık ifadelerinin ardından bugün akşam saatlerinde serbest bırakıldı. Oyuncularımız Emmanuel Emenike ve Sezer Öztürk, en kısa zamanda, Profesyonel Futbol Takımımızın, Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’ndeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde yaptığı yeni sezon hazırlık kampına katılacak.
Emenike şike parasını sayarken görüntülendi de demişlerdi. Hatta operasyonun merkezindeki DHA'nın sitesinde "İşte Fenerbahçe İşte Emen( ş )ike" başlıklı video bile yayınlandı. Serbest bırakıldı.
Atilla Türker bakalım senin iddiaların ne oranda doğru çıkacak.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Neye göre küme düşürülüyor veya eksi puanla başlatılıyor ? Yani mesela İtalya'da Juve neden küme düşerken Milan eksi puanla başladı ? Kuralı nedir bunun ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Uğur Dündar'ı dinledim. Başkanı eleştirdi biraz, "o adamlarla başkanın ne işi var?" diye. Sonra da burjuvazinin en büyük temsilcilerinden biri olan Sayın Ali Koç'un başkan olmasını istediğini ima eden bir şey söyledi.
Sanıyorum ki başkan aklansa bile, çok yıprandı bu süreçte. Sayın Ali Koç başkan olacak diye tahmin ediyorum soruşturma netleştikten sonra.
Ülker ismini bu dönemde unutmayın derim size. Özellikle Murat Ülker ismini.
Bu konuda çok spekülasyon dönmeye başladı.
Diego Alfredo Lugano Moreno - 1980/ November / 2 - Canelones, Uruguay.
Yanlış biliyorsun
Futbolcular isterse 50 yıl ceza yesin, camialara bişrey olmaz. Camiaların ceza alması için kulüb başındakilerin şikeden tutuklanması gerekir. Dolayısı ile Mecnun,İlhan, falan çok önemli. Sadece mecnun bile ceza yese sivas ve fb ceza yer. Çünkü yapan ve yaptıran olarak geçiyor.
Eğer bu olaylar doğruysa TFF küme düşme verecek. Daha sonra tahkim süreci. Tahkim ya kararı onaylayacak ya da - puanla başlamaya düşürecek cezayı.
TariboWest
Anadolu Ajansı: YIldırım Demirören'in şüpheli sıfatıyla ifade vereceği öğrenildi.