1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Hüseyin abi sana bir şey dediğimiz yok zaten sadece anlamak istemediğim şey milletin ağzı açık şekilde FB düştü denmesini beklemeleri beni sinirlendiriyor. Bir diğer anlamadığım husus ise sanki bundan önce lig su gibi şeffaftı da biz mi göremiyorduk onu anlamıyorum. Şu kırmızı ile ifade ettiğim yer beni daha çok sinirlendiriyor bana bunu birisi açıklasın yani yanda ben anlamak istemiyorum ne biliyim

kabak bizim başımız-d-a patla(tıl)dı. hem de yok yere!

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    kabak bizim başımız-d-a patla(tıl)dı. hem de yok yere!
    Yok yere demişsin de niçin bunu kullandığını açarmısın.4-5 tane yönetici vs.tutuklandı Fenerbahçe'de bişeyler yapılmışki bu adamlar tutuklanmış yani mesela Şekip Mosturoğlu'nu keyfi atmamışlardır galiba

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Yok yere demişsin de niçin bunu kullandığını açarmısın.4-5 tane yönetici vs.tutuklandı Fenerbahçe'de bişeyler yapılmışki bu adamlar tutuklanmış yani mesela Şekip Mosturoğlu'nu keyfi atmamışlardır galiba
    yöneticilerin şikeyle alakaları olmadıklarını o kadar açık ve net ki. eğer şike varsa o işin içinde futbolcular da vardır. ancak sadece bir tane futbolcu var. o da korcan.

neden tutuklanma kararı alınan korcan haricinde bir futbolcu yok? yöneticiler kendi aralarında mı şike yapıyor? kaldı ki korcan'ın avukatı korcan hakkında para aldığına dair bir delil olmadığını söylüyor.

Mesaj Yetkileri