Quote Originally Posted by ancar View Post
Burada söylediğine katılmıyorum şahsen. O şekilde dediğin maçlar eğer ki Sivas ve Eskişehir maçları ise tamam Fener kazandı ama kazanırken nasıl zorlandı. Eskişer'de ilk golü yiyen takım Fenerdi. Eskişehir maça çokta iyi başlamıştı bence gayet açık şekilde golü atana kadar kalemizden ayrılmıyordu. Sivas maçına gelince şike yapılmış bir maçta 4-3 bitme olasılığı benim gözümde düşüktür. Neden dersen şampiyonluğa oynayan takım neden kassın ki kendi her şekilde gol atacam nasıl olsa parayı verdik düşüncesiyle çıkar karşı takımda parayı aldık hadi göze batmasın bir iki atak yapalım mantığıyla çıkar oyuna benim görüşüm olarak. Ama Sivas maçına baktığımız zaman Sivas'ta rahat şekilde kalemize gelirdu. İlk golü attıktan sonra bir kaç dakika bocalama dönemimiz oldu hatta o sırada Sivas 2 net golü kaçırdı.
Senin mantığına göre bakarsakta hiç bir maçta şike yok o zaman. Yani izlerken hiç düşündünmü şike olabileceğini . Çünkü bi tanesi 4-3 bitiyo, bir tanesi 1-0 falan bitiyo. Yani 7-1, 4-0, 5-1 gibi sonuçlar hiç yok. Şike yapacaksın madem zaten ayarlarsın onuda. Sivas maçında Volkan'onda yedi gollerde hataları var. Ayarlı gibi geliyo bana valla.

Sayılan 19 maçın zaten herhangi birine baksanızda şike olabileceğini anlamassınız. Yani çünkü çok farklı skorlarla biten maç sayısı çok fazla yok. Buca ve Ankaragücü maçları sırıtıyor biraz o maçlardan.