Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
Aynen Metin Sipahioğlu'nun iddaası gibi ligin reyting meselesi ve aslan payının paylaşılmasıyla alakalı bi durum ve bu yüzden bu kadar yaygara yapıyorlar.Hakan abinin dediklerine harfiyen noktası virgülüne katılıyorum.

Bir çok şey söylemek istiyorum ama cidden dozunu ayarlayamamaktan korkuyorum o yüzden sürekli böyle atıp tutan Hasan Hüseyin hocama (nannar) onun nezlinde diğer arkadaşlarda üzerine alınabilir genel bi sorum olacak. Son hafta kazanılmış 8-0 lık Galatasaray şampiyonluğu hakkında ne söylemek ister. Yada onlarında araştırılıp aynı durumda Galatasarayın bulunmasını istermi yada aynı durumda böyle Galatasaraya ileri geri konuşulmasını istermi
Güzel güzel konuşalımBir Galatasaraylı olarak eğer şu durumda Galatasaray olsa küme düşürsünler 2.ligte paşa paşa oynar şampiyon olur lige çıkarız en azından pisliklerden kurtuluruz başımıza da kolay kolay bişey gelmez diye düşünürüm.Hem konu Galatasaray değil neden ısrarla konuyu saptırıyorsunuz başka yerlere götürmeye çalışıyosunuz bilmiyorum.Araştırma imkanı varsa araştırılsın ama öyle bi imkan yok ister talih deyin ister başka birşey sizin şampiyon olmanızın üstüne gelen şike soruşturması bence talih,şans gibi birşey fazlasını düşünmüyorum ben