ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Digitürk ne yapar eder alır Fenerbahçelilerin gönlünü.
yayın elbette olur. ama bizimle olduğu gibi olmaz. bunu ne digitürk kabul eder ne diğer kulüpler. yok eğer taraflar kabul ediyorsa seve seve yapsınlar bizi o durum ilgilendirmez zaten. tepkinin doğruluğu tartışılır. zaten doğru demedim. ama bu bir tepki, kabullenmek değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Valla ben iptal ettirmedim. Devam ediyorum
İptal ettirmenin amacı ney bende onu anlamadım. Eğer takım şike yaptıysa küme düşürülecek. Yasamıdır artık kanunmudur nedir böyle diyor. İptal ettirmenin amacı ney ki ? Yani sonuçta Digitürk el atmıyordur heralde küme düşsün diye.
Ki daha dava da belli değil. Küme düşme olayı olmayacak belkide. % 80 de öyle görünüyor.
Fenerbahceliler kume duseceginden emin anlasilan su Digiturk iptal ettirme olayindan anladigim kadariyla.
Ben en başından beri ihtimaL vermiyorum düşürme oLayına. OLmayacakta zaten.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Niye iptal ettiriliyor uyelikler o zaman? Bizsiz decoder satamazsiniz diyorlar resmen. Digiturk soeusturmanin baslarinda bu olayi haber bile yapmadi, altyaziyla gecistirdiler. Digiturk'un ve Lig TV'nin tutumuna bakarak Fenerbahceliler'in tepki gostermesi gereken son kurum belki de Digiturk. Bunu baska turlu nasil yorumlayayim?
Aslında güzel bir uygulama. Biz gidersek sizde zarar görürsünüz manasında.
Fenerbahçe'liler bu soruşturmanın somut belgelere dayanmadan,sırf kendilerini yıpratmak amacıyla yapıldığını düşündükleri için tepkilerini böyle gösteriyorlar.Siz bize oyun oynuyorsunuz ama,biz oyun oynanacak bir kitle değiliz mesajı anladığım kadarıyla.
So what?
Saike
Bana göre tepki göstermek amaçlı iptallerin hedefi doğrudan Digiturk değil de Digiturk üzerinden yayını satılan sistem ve yayını satanlar. Fenerbahçe taraftarının birçoğu operasyon sürecinde yaşananları, yapılanları haksız bulduğu için bu tepkiler çıkıyor. Tepkiler sadece Digiturk'e de değil. D-Smart iptali de Fenerbahçe platformlarında konuşulanlar arasında. Hem de Digiturk'ten daha ağır kelimeler kullanılarak. Ayrıca tepkilerin boyutu iyi gününde Fenerbahçe ile ilgili her konuda konuşurken, görüş bildirirken, tepki gösterirken, överken, eleştirirken, televizyon ekranlarından düşmezken; yaşanan zor günlerde ortalıkta gözükmeyen Fenerbahçeliliği ile öne çıkmış isimler de tepki gösterilenler arasında.
Bu tepkileri sadece Fenerbahçe'nin küme düşeceğine inanmak olarak ele alınmayıp, daha geniş çerçeveden bakmak daha sağlıklı olur kanısındayım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu saatten sonra Fenerbahçe'nin küme düşmesi değil, düşmemesi büyük olaydır..
kimse kusura bakmasinda aziz yildirimin hastaneye yatmasi falan numara 3 kez mi 4 kezmi ne hastaneye yatti bu tamamen aziz yildirimin sureyi uzatmasi avukutlarinin bir cozum bulmasidir bana gore.
D-Smart iptal edilmesi daha mantıklı olurdu. Nede olsa Doğan grubun.
edit:@byariff numara değil sorgudan sonra falan kontrol amaçlı götürülüyor.
Genel olarak bazı rahatsızlıkları olduğunu duymuştuk çeşitli yerlerden. Yargının elinde basının iddia ettiği gibi kesin ve ciddi deliller varsa süreci ne kadar uzatırsa uzatsın suçlu görülüp, cezasını çekecektir. Kişileri özellikle tam ayrıntısıyla bilemediğimiz sağlık gibi hassas konularda itham etmek doğru değil.
Aynen olay bu bencede...
Fenerbahçe o kadar büyük bir takım ki zaten bu lige yakışmıyordu.Fenerbahçe giderse ligin kalitesi Çek C. vs. gibi liglerin kalitesine düşecek.Yayıncı kuruluş iflas edecek...
Artık dünyadaki bu popularitesiyle birileri anladı Fenerbahçe'nin başlarına dertler açacağınıı Fenerbahçe'yi ele geçirmeye yahut bitirmeye çalışıyolar.Terör gibi küçük meseleleri askıya aldılar...
Aziz Yıldırım'ın ileride parti lideri olacak bilgisini aldıkları gibi operasyonun düğmesine bastılar.Adaylığını koyduğu gibi seçilmesi kesin çünkü...
Benim burada okuduklarımdan çıkardıklarım, hiçbirine de katılmıyorum...
Yapma abi? Babamda bugün iptal ettirdi ve iptal sebebi tamamen tepki göstermekti. Tüm kutuyu olduğu gibi iade etti. Dediğin gibi olsa Lig TV'yi iptal eder gerisine devam ederdi. İptal edenlerin %90ı da en aşağı tabi, bu sebeple, tepki ve gücünü gösterme sebebiyle iptal ettiriyor.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Lütfi Arıboğan: "“Şimdilik hiçbir karar almadık. Biz de bilgi almaya ve olan biteni öğrenmeye çalışıyoruz. Gösterilen belgeleri inceledik"
Lütfi Arıboğan: " Delillerden gördüğümüz kadarıyla durum çok vahim ama tabii biz sadece bir kısmını gördük. Gerisini bilmiyoruz."
Şekip Mosturoğlu'nun içeride "Delilleri gördüm. Fenerbahçe kesin küme düşer" dediği söyleniyor..
Buda ziya sengulun aciklamalari
http://www.gazeteciler.com/medya-kos...at-37638h.html
inanmayın bunlar hep söylenti.. . Şekip Mosturoğlu hiç öyle birşey söylermi..
sabah şöyle bir yazı yazmıştım.. http://www.mustafabudak.com/futbolun-patronlari
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Şekip neden söylesin öyle bir yorumu. Dünde twitter da Şekip Mosturoğlu adına açılmış kullanıcı adında " Sivas'a gidipte çantaları görünce vay vay vay " diye bir cümle sölemişmiş. Adam içerde twitter'a mı giriyor. Akıl var mantık var
Ayrıca kime söylüyor ve kim yayıyor bunu?
Bu operasyon süresince özellikle bizlerin burada kaynak diye gösterdiğimiz kurumlar yüzünden o kadar fazla bilgi kirliliği yaşandı ki; kaynak belirtmeden, söylentilerden ibaret iddiaları paylaşmazsak süreci daha sağlıklı takip ederiz düşüncesindeyim. Tersi, zaten karmakarışık olan ortamı daha da bulandırır.