Sayfa 58 / 483 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
1,711 ile 1,740 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    PERŞEMBE günü saat 16.40 itibariyle DİGİTÜRK'te durum : 19.857 İPTAL (15.549 GENEL * 3.726 LİG TV * 582 EKSTRA KANAL)

19,857 Fenerbahçe taraftarı demek ki takımının küme düşeceğinden emin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    bir tepki olamaz mı ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bir tepki olamaz mı ?
    Neye tepki veriyorsunuz ? Digitürk mü sizi bu duruma düşürdü ? Hayır tepkiniz neye ? Türkiye de ki tek takım sizmisiniz ? Siz oLmasanız bu yayın oLayı oLmaz mı ? Türkiye de diğer takım maçLarı yayınLanmaz mı ? onu mu kastetmeye çaLışıyorsunuz ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Digitürk ne yapar eder alır Fenerbahçelilerin gönlünü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Neye tepki veriyorsunuz ? Digitürk mü sizi bu duruma düşürdü ? Hayır tepkiniz neye ? Türkiye de ki tek takım sizmisiniz ? Siz oLmasanız bu yayın oLayı oLmaz mı ? Türkiye de diğer takım maçLarı yayınLanmaz mı ? onu mu kastetmeye çaLışıyorsunuz ?
    yayın elbette olur. ama bizimle olduğu gibi olmaz. bunu ne digitürk kabul eder ne diğer kulüpler. yok eğer taraflar kabul ediyorsa seve seve yapsınlar bizi o durum ilgilendirmez zaten. tepkinin doğruluğu tartışılır. zaten doğru demedim. ama bu bir tepki, kabullenmek değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla ben iptal ettirmedim. Devam ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İptal ettirmenin amacı ney bende onu anlamadım. Eğer takım şike yaptıysa küme düşürülecek. Yasamıdır artık kanunmudur nedir böyle diyor. İptal ettirmenin amacı ney ki ? Yani sonuçta Digitürk el atmıyordur heralde küme düşsün diye.

Ki daha dava da belli değil. Küme düşme olayı olmayacak belkide. % 80 de öyle görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahceliler kume duseceginden emin anlasilan su Digiturk iptal ettirme olayindan anladigim kadariyla.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben en başından beri ihtimaL vermiyorum düşürme oLayına. OLmayacakta zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Fenerbahceliler kume duseceginden emin anlasilan su Digiturk iptal ettirme olayindan anladigim kadariyla.
    cidden bunu böyle yorumlamanız ilginç. eğer böyle düşünüyor olsalardı; pazartesiyi bekler öyle iptal ettirirlerdi, düşü düşmeyeceği belli olunca. 1 hafta önce iptal ettirene ekstra bir şeyler vermiyolardı heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niye iptal ettiriliyor uyelikler o zaman? Bizsiz decoder satamazsiniz diyorlar resmen. Digiturk soeusturmanin baslarinda bu olayi haber bile yapmadi, altyaziyla gecistirdiler. Digiturk'un ve Lig TV'nin tutumuna bakarak Fenerbahceliler'in tepki gostermesi gereken son kurum belki de Digiturk. Bunu baska turlu nasil yorumlayayim?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Aslında güzel bir uygulama. Biz gidersek sizde zarar görürsünüz manasında.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'liler bu soruşturmanın somut belgelere dayanmadan,sırf kendilerini yıpratmak amacıyla yapıldığını düşündükleri için tepkilerini böyle gösteriyorlar.Siz bize oyun oynuyorsunuz ama,biz oyun oynanacak bir kitle değiliz mesajı anladığım kadarıyla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben en başından beri ihtimaL vermiyorum düşürme oLayına. OLmayacakta zaten.
    katılıyorum hocam sana daha öncede dedim düşürmeyecekler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Niye iptal ettiriliyor uyelikler o zaman? Bizsiz decoder satamazsiniz diyorlar resmen. Digiturk soeusturmanin baslarinda bu olayi haber bile yapmadi, altyaziyla gecistirdiler. Digiturk'un ve Lig TV'nin tutumuna bakarak Fenerbahceliler'in tepki gostermesi gereken son kurum belki de Digiturk. Bunu baska turlu nasil yorumlayayim?
    ben yapılana zaten doğru demedim bu bir tepkidir dedim, düşeceklerini inandıkları için değildir bu iptaller.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bana göre tepki göstermek amaçlı iptallerin hedefi doğrudan Digiturk değil de Digiturk üzerinden yayını satılan sistem ve yayını satanlar. Fenerbahçe taraftarının birçoğu operasyon sürecinde yaşananları, yapılanları haksız bulduğu için bu tepkiler çıkıyor. Tepkiler sadece Digiturk'e de değil. D-Smart iptali de Fenerbahçe platformlarında konuşulanlar arasında. Hem de Digiturk'ten daha ağır kelimeler kullanılarak. Ayrıca tepkilerin boyutu iyi gününde Fenerbahçe ile ilgili her konuda konuşurken, görüş bildirirken, tepki gösterirken, överken, eleştirirken, televizyon ekranlarından düşmezken; yaşanan zor günlerde ortalıkta gözükmeyen Fenerbahçeliliği ile öne çıkmış isimler de tepki gösterilenler arasında.

Bu tepkileri sadece Fenerbahçe'nin küme düşeceğine inanmak olarak ele alınmayıp, daha geniş çerçeveden bakmak daha sağlıklı olur kanısındayım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Fenerbahçe'liler bu soruşturmanın somut belgelere dayanmadan,sırf kendilerini yıpratmak amacıyla yapıldığını düşündükleri için tepkilerini böyle gösteriyorlar.Siz bize oyun oynuyorsunuz ama,biz oyun oynanacak bir kitle değiliz mesajı anladığım kadarıyla.
    bende bunu diyorum zaten. bir tepki. düşürülceklerini kabul ettiler demek çok yanlış.

Bu saatten sonra Fenerbahçe'nin küme düşmesi değil, düşmemesi büyük olaydır..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kimse kusura bakmasinda aziz yildirimin hastaneye yatmasi falan numara 3 kez mi 4 kezmi ne hastaneye yatti bu tamamen aziz yildirimin sureyi uzatmasi avukutlarinin bir cozum bulmasidir bana gore.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

D-Smart iptal edilmesi daha mantıklı olurdu. Nede olsa Doğan grubun.

edit:@byariff numara değil sorgudan sonra falan kontrol amaçlı götürülüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    kimse kusura bakmasinda aziz yildirimin hastaneye yatmasi falan numara 3 kez mi 4 kezmi ne hastaneye yatti bu tamamen aziz yildirimin sureyi uzatmasi avukutlarinin bir cozum bulmasidir bana gore.
    evet olabilir de zaten kimse hepsinde hastalanarak hastaneye yattı demedi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Genel olarak bazı rahatsızlıkları olduğunu duymuştuk çeşitli yerlerden. Yargının elinde basının iddia ettiği gibi kesin ve ciddi deliller varsa süreci ne kadar uzatırsa uzatsın suçlu görülüp, cezasını çekecektir. Kişileri özellikle tam ayrıntısıyla bilemediğimiz sağlık gibi hassas konularda itham etmek doğru değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla numaradan olduğunu zannetmiyorum ben varsa gider kimse tutamaz adamı

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Bilgin Gökberk:Radar hep vardı,polis yoktu.Herkes limiti aşıyordu.Günün birinde polis geldi,ilk geçen FB oldu.Hikayenin özü bu.Gerisi hikaye
    Aynen olay bu bencede...

Fenerbahçe o kadar büyük bir takım ki zaten bu lige yakışmıyordu.Fenerbahçe giderse ligin kalitesi Çek C. vs. gibi liglerin kalitesine düşecek.Yayıncı kuruluş iflas edecek...

Artık dünyadaki bu popularitesiyle birileri anladı Fenerbahçe'nin başlarına dertler açacağınıı Fenerbahçe'yi ele geçirmeye yahut bitirmeye çalışıyolar.Terör gibi küçük meseleleri askıya aldılar...

Aziz Yıldırım'ın ileride parti lideri olacak bilgisini aldıkları gibi operasyonun düğmesine bastılar.Adaylığını koyduğu gibi seçilmesi kesin çünkü...

Benim burada okuduklarımdan çıkardıklarım, hiçbirine de katılmıyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yapma abi? Babamda bugün iptal ettirdi ve iptal sebebi tamamen tepki göstermekti. Tüm kutuyu olduğu gibi iade etti. Dediğin gibi olsa Lig TV'yi iptal eder gerisine devam ederdi. İptal edenlerin %90ı da en aşağı tabi, bu sebeple, tepki ve gücünü gösterme sebebiyle iptal ettiriyor.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yapma abi? Babamda bugün iptal ettirdi ve iptal sebebi tamamen tepki göstermekti. Tüm kutuyu olduğu gibi iade etti. Dediğin gibi olsa Lig TV'yi iptal eder gerisine devam ederdi. İptal edenlerin %90ı da en aşağı tabi, bu sebeple, tepki ve gücünü gösterme sebebiyle iptal ettiriyor.
    fener şike yapmışsa siz tepki gösterdiniz diye ligdemi kalcak yani ? ki tepki gösterilcek son kurumdur digitürk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Lütfi Arıboğan: "“Şimdilik hiçbir karar almadık. Biz de bilgi almaya ve olan biteni öğrenmeye çalışıyoruz. Gösterilen belgeleri inceledik"

Lütfi Arıboğan: " Delillerden gördüğümüz kadarıyla durum çok vahim ama tabii biz sadece bir kısmını gördük. Gerisini bilmiyoruz."

Şekip Mosturoğlu'nun içeride "Delilleri gördüm. Fenerbahçe kesin küme düşer" dediği söyleniyor..

Buda ziya sengulun aciklamalari

http://www.gazeteciler.com/medya-kos...at-37638h.html

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

inanmayın bunlar hep söylenti.. . Şekip Mosturoğlu hiç öyle birşey söylermi..

sabah şöyle bir yazı yazmıştım.. http://www.mustafabudak.com/futbolun-patronlari
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şekip neden söylesin öyle bir yorumu. Dünde twitter da Şekip Mosturoğlu adına açılmış kullanıcı adında " Sivas'a gidipte çantaları görünce vay vay vay " diye bir cümle sölemişmiş. Adam içerde twitter'a mı giriyor. Akıl var mantık var

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ayrıca kime söylüyor ve kim yayıyor bunu?

Bu operasyon süresince özellikle bizlerin burada kaynak diye gösterdiğimiz kurumlar yüzünden o kadar fazla bilgi kirliliği yaşandı ki; kaynak belirtmeden, söylentilerden ibaret iddiaları paylaşmazsak süreci daha sağlıklı takip ederiz düşüncesindeyim. Tersi, zaten karmakarışık olan ortamı daha da bulandırır.

Mesaj Yetkileri