Hiçbi teknik direktör beni sevmiyor yav, hepsi maçlardan önceki basın toplantılarında atıp tutuyor. Şunlara dersini vermek lazım![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Adanaspor'u Türkiye'nin en büyük takımı yapınca da bekliyorum senden bu açıklamaları
BANK ASYA 1. LİG 5. HAFTA
2 direkten dönen topumuz var, 10. dakikada yediğimiz gol de ofsayt. Gerçekten çok şanssızdık. Maçtan sonraki basın toplantısında hakemi eleştirdim, normalde hemen ceza veren Fifa buna sessiz kaldı; onlar bile gördü bize haksızlık yapıldığını. Ahın tuttu demirsporlu
MAÇIN ADAMI: Seçkin Bektaş (8.80)
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
BANK ASYA 1. LİG 6. HAFTA
Mükemmel bir futbol oynayarak Çaykur Rizespor'u deplasmanda perişan ettik ve rakiplerimize gözdağı verdik. Süpersiniz çocuklar, kiipgoin
MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (9.20)
Bugünlük bu kadar arkadaşlar, en geç çarşamba günü bu sene biter ve Süper Lig şarkıları söylemeye başlarız inşallah