Sayfa 74 / 483 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
2,191 ile 2,220 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

zaten e kadar uefaya liste gönderilecek diye hatırlıyorum bu hafta içi karar verilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Mahkemesi sonuçlanmadı diye herkes suçsuzdur deniyor ama mahkeme sonuçlansa bile olayın adı daha ilk pazardan koyulmuştu. Aziz Yıldırım suçlu olamaz bu bir bitirme işidir diye.

Nasıl ki bu kadar kişi savcı ve hakim kesilmişse bir o kadarı doktor kesildiyse çoğu kişide polyanna kesildi. Mesela Şekip Mosturoğlu'nun sorgusu başladı. Öyle birşey yoktur dendi. Tutuklandı. Şikeden değil kesin örgüt kurmaktandır dendi. Yani bir türlü kabul edilmeyip şikeden uzak senaryolar yazılıyor. Örgüt kurmuşlarsa bile o örgütün şikede kullanılmış olma ihtimali bir hayli yüksektir.

Fenerbahçe bu işi yapmadı ama kişilerin hatalarını Fenerbahçe ister istemez çekecektir. Bu arkadaş arasında dalga konusu olacaktır, yarın öbür gün olası hakem ve oyuncu hatalarında gündeme gelecektir. Bunuda artık kabul etmek gerekiyor. Mahkeme sonuçlanmadan nasıl suçludur denmiyorsa birileri tutuklandıktan sonra bu kişi suçsuzdur denmemelidir. Neden derseniz onuda söyliyim. Ben bugüne kadar sorguda suçsuz çıktığı halde hala mahkemeye çıkarılanı görmedim. Peki hiç mi olmadı derseniz suçsuz yere mahkemeye çıkmayı bırak içerde yıllarca yatanlar vardır. Ama istisnalar kaideyi bozmaz. Aziz Yıldırım'da istinaysa bu da bir ihtimaldir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu yazının altına parmak basarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Federasyon başkanı delil yok demisti delil olmadan bir takım küme düsürülemez yarın o delil konusundada bir açıklama yaparsa TFF iyi olur .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Karar büyük ihtimal düşmemiz yönünde olacak. Bir Tv'de TFF'nin vereceği kararın biraz şans olacağını eğer düşürme verirse FB avukatlarının hemen CAS'a gideceğini konunun uzayabileceğini belirtmişti o zaman ŞL gideriz ama böyle bir şey yapmaz umarım avukatlar Haketmiyorsak ŞL'ye de gitmeyelim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Delil olmadan nasıl bu kadar olay çıkartılabiliyor ? Sadece bir şüphe üzerinde bu kadar olay çıkarılmaz. Bence hala gizlenen birşeyler var. Kişiler üzerindeki incelemeler devam ediyor olabilir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    karar garip değil, bu karar verilmeseydi bu sefer diğer yöneticilerin durumu havada kalacaktı. Aziz Yıldırımın tutuklanması birşeyin ispatı değil aslında, sadece Fenerbahçenin yönetimsel bir değişiklik yapması gerekecek o kadar.

önemli olan TFF kararı, savcı gizlilik soruşturmasından TFF ye briefing vermeli kesinlikle. Aksi halde bütün sorumluluk TFF'ye kalacaktır.

TFF adaletin iki önemli kuralı arasında seçim yapacak.

1. Kimse suçu ispat edilene kadar suçlu değildir.
    2. Geç kalmış adalet adalet değildir.

Bu iki kural arasında bir karar vermeli TFF. Şimdilik en zor görev onlarda gibi duruyor.
    2.maddenin kural olduğunu bilmiyorum. öyle bir kural var mı? ek olarak savcının TFF'ye bilgi vermesi gibi bir durumun söz konusu olamaz bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Metrisin onunde Fenerbahce ve Trabzonsporlular arasinda arbede yasanmis. Fenerbahceliler Baskan'i metristen alacagiz diye E5'e dokulmustu en son ama Trabzonsporlular'in ne isi var orada cozemedim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    2.maddenin kural olduğunu bilmiyorum. öyle bir kural var mı? ek olarak savcının TFF'ye bilgi vermesi gibi bir durumun söz konusu olamaz bence.

ben orada anayasal kurallardan bahsetmedim, örf adet kuralları gibi, yazılı olmayan, ama hukukun evrensel amaçlarından biri olan çabuk çözüm, yani gözaltıların ceza olmamasını, ya da gerçek suçluların yıllarca etrafta gezmesini engellemeyi amaçlayan iki yönlü bir temenni.

şu anda Fenerbahçenin yönetimi için de geçerli o ikinci kural, 6 ay sonra salınırlarsa geç gelen adalet adalet olacakmı? boşa yatmış olacaklar.

savcı TFF ye bilgi vermezse karar verilemez. tüm süphelilerin pazartesiden önce içeri alındığını düşünürsek gayettabi bilgi verebilir savcı.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Metrisin onunde Fenerbahce ve Trabzonsporlular arasinda arbede yasanmis. Fenerbahceliler Baskan'i metristen alacagiz diye E5'e dokulmustu en son ama Trabzonsporlular'in ne isi var orada cozemedim.
    Haklarını çaldığı iddia edildiği için protesto amaçlı gitmiş olabilirler.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Haklarını çaldığı iddia edildiği için protesto amaçlı gitmiş olabilirler.

evet bu yüzden, malum yönetim ve teknik kadrodan çıt yok. ama genel olarak temkinli kesim daha fazla, bizim için de iddaalar var, sanırım ankara tayfası bugünkü buluşmasını iptal etti bu yüzden.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

siz Aziz Yıldırım'ın tutuksuz yargılanmasını düşünüyor muydunuz? ben sadece sağlık sorunları sebebiyle tutuksuz olursa olur diyordum yoksa başka hiçbir imkan vermiyordum. onun altları içerdeyken onu dışarıda bırakmaları zaten mantıksız olurdu. tutuksuz olabileceği tek şey sağlık sorunları içindi ama ona da mahkeme öyle karar kılmamış.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Eve şimdi geldim.Bugün caddede vazifemizi gerçekleştirmenin vermiş olduğu huzurla uyuyacağım gece.Yürüyüş baştan sona tek kelimeyle harikaydı.Sesimiz gitmesi gereken yerlere gitti.Fakat E5'te yaşanan hengamenin tam ortasındaydım.Orada gördüklerimi hayatım boyunca unutamayacağım.

Bu davadan ne çıkarsa çıksın bizim Fenerbahçe sevgimiz daimidir.Zaten bugün de bunu bütün Türkiye'ye duyurduk.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Son dakika..Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararı Trabzonspor taraftarlarını sokağa döktü.Kentin çeşitli yerlerinde kutlamalar var (DHA)

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Karar büyük ihtimal düşmemiz yönünde olacak. Bir Tv'de TFF'nin vereceği kararın biraz şans olacağını eğer düşürme verirse FB avukatlarının hemen CAS'a gideceğini konunun uzayabileceğini belirtmişti o zaman ŞL gideriz ama böyle bir şey yapmaz umarım avukatlar Haketmiyorsak ŞL'ye de gitmeyelim.
    Küme düşersek ŞL'ye rezil olmaya gideriz bence bir sürü oyuncumuz gidicek .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Son dakika..Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararı Trabzonspor taraftarlarını sokağa döktü.Kentin çeşitli yerlerinde kutlamalar var (DHA)
    Ben de bunu anlamıyorum. Adliye önünde, cezaevi önünde Fenerlilerle kavga da edilmiş. İnşallah Trabzonspor da ceza alır bu işin sonunda da görürler.

Küme düşürülürsek, Trabzonspor şampiyon ilan edilirse sevinsinler sonuna kadar haklarıdır da, şu zamanda, taraftar şu psikolojideyken daha fazla üzerlerine gitmek provakasyon değildir de nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şike soruşturmasında tutuklanan Aziz Yıldırım Metris Cezaevine konuldu

Kaynak: AA

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Bujsas'ın bir mesajı vardı. Ekiden bir entry linki vermişti. Bence çok güzel bir yazı fakat neden mesajı silindi anlıyamadım.
    Bildiğiniz gibi konu içerisinde siyaset yasaktır. Tabi biz başlangıçta izin verelim dedik. Bazı arkadaşlarımız fikirleri gereği bu olay siyasidir dedi. Bunun söylenmesinde elbette bir sorun yoktur. Ancak bazılarımız Ak partiden girdi, milletvekilinden çıktı, ergenekondan girip deniz feneri davasına kadar uzattı. Yani ipin ucu ayarlanamadı. Kimimiz derdimizi normal yollarla kimimiz farklı yollarla anlatıyoruz. Bu nedenle herkesten aynı duyarlılığı göremiyoruz. Taraftar forumlarında veya siyasetin yasak olmadığı ortamlarda bunları konuşabilirsiniz.

Kuralları benden iyi bilmenize rağmen hala bunları yazmanızı ve üstüne silinince de silinme nedenini anlayamamanızı bende anlamıyorum. O yüzden bir kez daha yazmamanız konusunda ricada bulunuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ben de bunu anlamıyorum. Adliye önünde, cezaevi önünde Fenerlilerle kavga da edilmiş. İnşallah Trabzonspor da ceza alır bu işin sonunda da görürler.

Küme düşürülürsek, Trabzonspor şampiyon ilan edilirse sevinsinler sonuna kadar haklarıdır da, şu zamanda, taraftar şu psikolojideyken daha fazla üzerlerine gitmek provakasyon değildir de nedir?
    Fenerlilerle Trabzonspor taraftarının kavga ettiğinide nereden çıkardınız?Ben öyle birşey duymadım,görmedim hiçbiryerde.

Ayrıca şu anda sevinmek için erken.Daha karar çıkmadan hiçbirşey yapılmaz.O sevinenler sabırsız insanlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Fenerbahçe şike yaptı denip küme düşürülürse lig tescillenmemiş sayılıyor. Bu senenin bir şampiyonu olmayacak. Kazanılan kupalar ve madalyalar TFF'ye iade edilecek. Trabzon Şampiyonluk primini, kupa ve madalyayı almayacak. Sadece ŞL'ye katılma hakkını kazanacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@Disco

Açıklama için teşekkür ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Fenerbahçe şike yaptı denip küme düşürülürse lig tescillenmemiş sayılıyor. Bu senenin bir şampiyonu olmayacak. Kazanılan kupalar ve madalyalar TFF'ye iade edilecek. Trabzon Şampiyonluk primini, kupa ve madalyayı almayacak. Sadece ŞL'ye katılma hakkını kazanacak.
    İnter şampiyon olmuştu.Juve'den alınıp.Şimdi de Juve şampiyonluğu geri istiyor.Bizim federasyonda farklı mı kurallar.

Ben şampiyonluktan çok Şampiyonlar ligini istiyrum

Fenerbahçeyi ligden düşürmezler ama aziz yıldırım ve en yakın 2 dostu kurtulamıcak.
    Last edited by DisCo : 10.Temmuz.2011 at 23:59 Reason: Anlatamıyorum sanırım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Fenerlilerle Trabzonspor taraftarının kavga ettiğinide nereden çıkardınız?Ben öyle birşey duymadım,görmedim hiçbiryerde.

Ayrıca şu anda sevinmek için erken.Daha karar çıkmadan hiçbirşey yapılmaz.O sevinenler sabırsız insanlardır.
    http://gundem.milliyet.com.tr/cezaev...56/default.htm
    Trabzon taraftarı daha sonra sayıca arttı. Karşı kaldırıma aldı polis onları Birbirlerine taş attılar vs. Televizyondan da izledim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig Tv'de şu sıralarda 6-0 lık maçın veriliyor olması da ilginç..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gunlerdir veriliyor Anil eski maclar, tesaduf olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Denk gelmemiştim Kaan şaşırdım bir an. Sağol bilgi için kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Denk gelmemiştim Kaan şaşırdım bir an. Sağol bilgi için kardeşim.
    Ne demek kardesim, denk gelmeyen birisinin yanlis dusunmesi normal

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

dünde fenerin bizi 2-0 yendiği maçı verdiler tesadüf
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ne demek kardesim, denk gelmeyen birisinin yanlis dusunmesi normal
    Aynen öyle ya bugüne denk gelince özellikle. Neyse artık nostalji yapalım biz de

Mesaj Yetkileri