1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kör bulduğunu öpermiş dedi sempatik bir konuşma dili var.Zaman aşımına uğramamış tüm seneleri araştıralım diyor ayrıca.Aziz Yıldırım'ın talebiymiş bu.Buradan "biz yaptıysak diğer yapanları da bulalım anlaşılmasın" gibi bir şey söyledi.Benim anladığım biz suçsuzluğumuza güveniyoruz ama geçmişi de araştıralım o yıllarda suç işlemiş varsa bulalım, yargılayalım diyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Kör bulduğunu öpermiş dedi sempatik bir konuşma dili var.Zaman aşımına uğramamış tüm seneleri araştıralım diyor ayrıca.Aziz Yıldırım'ın talebiymiş bu.Buradan "biz yaptıysak diğer yapanları da bulalım anlaşılmasın" gibi bir şey söyledi.Benim anladığım biz suçsuzluğumuza güveniyoruz ama geçmişi de araştıralım o yıllarda suç işlemiş varsa bulalım, yargılayalım diyor.
    Ben yandım diğerleri de yansın hesabı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Gayet güzel açıkladı bu düşünceyi
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by sananes View Post
    o mu yazıyor orada?o mu söylenmiş? Bu olay çok ciddi geyiğe çevirmesek çok daha iyi olur bence.

Ben öyle anladım sen başka türlü anlamışsın.Ben sana o mu yazıyor orada o mu söylenmiş diye soruyor muyum ? Hayır.Geyik yaptığım falan da yok.Yapacak olsam en başta yapardım.

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Gayet güzel açıkladı bu düşünceyi
    Teşekkür ederim abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    o mu yazıyor orada?o mu söylenmiş? Bu olay çok ciddi geyiğe çevirmesek çok daha iyi olur bence.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri