Sayfa 109 / 483 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
3,241 ile 3,270 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bir futbolcuya, iki büyük takımdan şike teklifi aldığı konusunda yalan söyletme ihtimali bana gerçekçi gelmiyor.
    polis ifadesinde iddiaları reddetmiş,savcılık ifadesinde kabul etmiş, mahkemede reddedeceğim çünkü bir şey yapmadım baskı altında,serbest kalacaksın iddiasıyla kabul ettirdiler diyor.Yani neye inanmalı burda karar veremedim? İbrahim Akın'ın şike yaptığını söylemesine inanacaksak, yapmadım dediğine de inanmalıyız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    gündemi takip edemedim ama ana başlıklar geçerken trabzonsporun açıklamasına rastladım televizyonda.Her zamanki gibi beni şaşırtmadılar Neymiş 50küsür yıllık ligde kimse 17'de 16 yapamamış da fenerbahçe nasıl yapmış gülüyorum başka da hiç bir şey demiyorum artık yeter gerçekten.

unutmadan ezeli rakibimiz gs'de uefayı nağmağlup almıştı ve bu da görülmemiş bir başarıydı o zamana kadar.Sonrasında da görüldü mü bilmiyorum zaten.Demekki trabzonspor yönetiminin bakış açısına göre bu da şüpheli bir durum oluyor Saçmalamış o açıklamayı yazanlar ve onaylayanlar.
    baya komikler yaa eee Beşiktaş'ta kazandı ligi 34'te 33 şeklinde ona niye demediler entresan bunlar anlaşılmıyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

gündemi takip edemedim ama ana başlıklar geçerken trabzonsporun açıklamasına rastladım televizyonda.Her zamanki gibi beni şaşırtmadılar Neymiş 50küsür yıllık ligde kimse 17'de 16 yapamamış da fenerbahçe nasıl yapmış gülüyorum başka da hiç bir şey demiyorum artık yeter gerçekten.

unutmadan ezeli rakibimiz gs'de uefayı nağmağlup almıştı ve bu da görülmemiş bir başarıydı o zamana kadar.Sonrasında da görüldü mü bilmiyorum zaten.Demekki trabzonspor yönetiminin bakış açısına göre bu da şüpheli bir durum oluyor Saçmalamış o açıklamayı yazanlar ve onaylayanlar.

doğrudur, saçmalamış olabilirler. herşey doğru da bizimkiler eğri zaten. ama saçmalık göreceli, misal bugün öğlen tff toplantısından önce pres yapıcı bir açıklama yapıp da, toplantı sonrası tam kadro yönetim ile tff binasına yine tam saha pres yapmak da bana göre saçmalıktır. ya sen anlatmak istediğini anlatamıyorsun, ya da tffnin anlama güçlüğü olduğunu iddaa ediyorsun.. yangından mal kaçırır gibi her fırsatta ligin zamanında başlamasının bu kadar kendinden geçerek istenmesi de saçma görülebilir. dediğim gibi; göreceli.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şu dönemde Fenerbahçe yönetiminin TFF ile değil de Tel Aviv büyükelçisiyle görüşmesi bekleniyor herhalde.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Şu dönemde Fenerbahçe yönetiminin TFF ile değil de Tel Aviv büyükelçisiyle görüşmesi bekleniyor herhalde.
    Bülent başgannn

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    doğrudur, saçmalamış olabilirler. herşey doğru da bizimkiler eğri zaten. ama saçmalık göreceli, misal bugün öğlen tff toplantısından önce pres yapıcı bir açıklama yapıp da, toplantı sonrası tam kadro yönetim ile tff binasına yine tam saha pres yapmak da bana göre saçmalıktır. ya sen anlatmak istediğini anlatamıyorsun, ya da tffnin anlama güçlüğü olduğunu iddaa ediyorsun.. yangından mal kaçırır gibi her fırsatta ligin zamanında başlamasının bu kadar kendinden geçerek istenmesi de saçma görülebilir. dediğim gibi; göreceli.
    trabzonspor'Un yaptığı açıklama saçma ve komiktir.Fenerbahçenin ki içinse en fazla baskı yapmaya çalışıyorlar etik davranmıyorlar diyebilirsiniz.Hakkını aramak ne zamandır saçma oldu ben de bunu anlamıyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Trabzonspor'un açıklamasındaki 17'de 16 vurgusu ile Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık'ın Galatasaray-Ankaragücü göndermesi arasında fark yoktur. Trabzonspor yönetiminin geçtiğimiz sezon boyunca davranışlarını düşününce ciddiye almıyorum ben.

Ayrıca güzel bir şekilde bahsedilmiş yukarıda ama konu ile ilgili kiminle görüşmeliydi Fenerbahçe yönetimi diye ben de sormak istiyorum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

trabzonspor'Un yaptığı açıklama saçma ve komiktir.Fenerbahçenin ki içinse en fazla baskı yapmaya çalışıyorlar etik davranmıyorlar diyebilirsiniz.Hakkını aramak ne zamandır saçma oldu ben de bunu anlamıyorum.
    dediğim gibi göreceli, yabancı filmlerin türkçe tercümelerinde sabittir, bir adam hoşuna gitmeyen lafa, iddaaya atarlı bir şekilde 'bu saçmalık' der keser atar.

ikinci cümle için ise diyeceğim şu. tembel ya da yaramaz, hata yapmış çocuğun velisi okula en fazla uğrayandır. ama aksine oğlunun hakkını aramaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

savcı mehmet berk ibrahim akın'a yalan vaatlerde bulunmuş.

en basiti, ''akşam çocuğunu görmek istiyor musun? ''

eğer bu doğruysa, mehmet berk'in işi zor.

elinde delil yoksa, daha da zor.

faik ışık bu işin peşini de bırakmaz.

ibrahim akın'ın avukatı da bu konuyla ilgili hsyk'a başvurmuş.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İbrahim Akın konusundaki iddialar doğruysa eğer operasyonun başından beri sağlam deliller var denmesine rağmen neden itirafçı aramaya çalışılıyor? Yandaş basın Mosturoğlu itirafçı oldu diye manşetler atıyor. İbrahim Akın'ın itirafçı olması için yalan vaatte bulunuluyor. Neden? Ellerinde sağlam delil olmadığı için mi acaba?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    İbrahim Akın konusundaki iddialar doğruysa eğer operasyonun başından beri sağlam deliller var denmesine rağmen neden itirafçı aramaya çalışılıyor? Yandaş basın Mosturoğlu itirafçı oldu diye manşetler atıyor. İbrahim Akın'ın itirafçı olması için yalan vaatte bulunuluyor. Neden? Ellerinde sağlam delil olmadığı için mi acaba?
    basın fenerbahçenin aleyhine bişey söylediğinde hemen yalan haber yalancı basın

lehine bişey söylediğinde niye bu tavrı sergilemiyosunuz ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post

yine her zamanki gibi karıstırdınız. bu açıklama birinci ağızdan geldi basından değil..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    yine her zamanki gibi karıstırdınız. bu açıklama birinci ağızdan geldi basından değil..

DHA'nın haberine göre, ifade anında baskı altında olduğunu ve yapmadığı bir şeyi yapmış gibi itiraf ettiğini dile getiren İbrahim Akın, "Sorgu esnasında Savcı Mehmet Berk'in uyguladığı yöntemler ve itiraf halinde tutuklanmayacağım şeklindeki sözleri nedeniyle gerçek olmamasına rağmen suçu kabul ettim. Emniyet sorgusunda reddettiğim olayı savcılık sorgusunda kabul etmemin sebebi bu psikolojik baskıdır. Konuyla ilgili savunmamı yargı aşamasında yapacağımı kamuoyuna bildiririm." şeklinde konuştu.

ayrıetten burda çocuğuyla alakalı bişey yok ki şike yaptığını itiraf edip kurtulcağını düşündüğünümü zannediyosunuz adamın bildiğin çevir gazı yanmasın yapmış.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Her durumda aynı şeyi savunuyorum. Basına güvenmiyorum, inanmıyorum. Benim için yapacakları haberlerin leyhte ya da aleyhte olması basın hakkındaki düşüncelerimi değiştirmez. Ayrıca mesajımın başında bunlara inanmadığımı "İbrahim Akın konusundaki iddialar doğruysa eğer" diyerek belirtebildiğime inanıyorum.

Yazdıklarımın dayanağı da zaten basın değil, basın aracılığıyla duyduğum İbrahim Akın'ın avukatının iddiaları. Bu konu hakkında onlarca farklı yorum, farklı düşünce ortaya çıksın ki içlerinden 1 tane doğru olan bakış açısı elde etsek kazanımdır düşüncesindeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

DHA'nın haberine göre, ifade anında baskı altında olduğunu ve yapmadığı bir şeyi yapmış gibi itiraf ettiğini dile getiren İbrahim Akın, "Sorgu esnasında Savcı Mehmet Berk'in uyguladığı yöntemler ve itiraf halinde tutuklanmayacağım şeklindeki sözleri nedeniyle gerçek olmamasına rağmen suçu kabul ettim. Emniyet sorgusunda reddettiğim olayı savcılık sorgusunda kabul etmemin sebebi bu psikolojik baskıdır. Konuyla ilgili savunmamı yargı aşamasında yapacağımı kamuoyuna bildiririm." şeklinde konuştu.

ayrıetten burda çocuğuyla alakalı bişey yok ki şike yaptığını itiraf edip kurtulcağını düşündüğünümü zannediyosunuz adamın bildiğin çevir gazı yanmasın yapmış.
    bu yazdıklarınız haberin sadece bir kısmı.Tam açıklama içerisinde çocukla ilgili kısımlarda var.

Ben basına inanmıyorum hiç bir şekilde ama bu haberi avukatın açıklamaları diye servis ediyorlar.Buna rağmen emin olamıyorum mesela ben doğruluğundan.Çünkü öyle bir basınımız varki bu iddiaları avukatın ağzından bile yazmış olabilirler gibi geliyor,paranoyak yaptılar insanları.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık Cnn Turk'te konuşuyor şu an.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aziz Yıldırım'ın avukatı CNN TÜRK'te şu an. Yanlış duymadıysam ekinler,tarlalar vs gibi bahsedilen konuşmalar şekip mosturoğlu'nun başka bir avukatla bi arazi davası ile ilgili konuşmasından kes yapıştır yaparak, başka konuşmaların altına eklenerek, ortaya bir çorba çıkarma yöntemiyle oluşturulduğunu iddia ediyor.Eğer böyle bir şey varsa vay ki ne vay.

Ayrıca İbrahim Akın ve Şekip Mosturoğlu'nun itirafçı olmak istediklerini de yalanladı.Yazılı beyanları varmış iki kişininde bu konuda.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Faik Işık: Kimse 73 milyonun futboluyla, taraftarıyla, 107 yıllık geçmişiyle, 104 yıllık geçmişiyle, 105 yıllık geçmişiyle oyun oynayamaz.

sadece fenerbahçe'yi savunmuyor adam.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kör bulduğunu öpermiş dedi sempatik bir konuşma dili var.Zaman aşımına uğramamış tüm seneleri araştıralım diyor ayrıca.Aziz Yıldırım'ın talebiymiş bu.Buradan "biz yaptıysak diğer yapanları da bulalım anlaşılmasın" gibi bir şey söyledi.Benim anladığım biz suçsuzluğumuza güveniyoruz ama geçmişi de araştıralım o yıllarda suç işlemiş varsa bulalım, yargılayalım diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kör bulduğunu öpermiş dedi sempatik bir konuşma dili var.Zaman aşımına uğramamış tüm seneleri araştıralım diyor ayrıca.Aziz Yıldırım'ın talebiymiş bu.Buradan "biz yaptıysak diğer yapanları da bulalım anlaşılmasın" gibi bir şey söyledi.Benim anladığım biz suçsuzluğumuza güveniyoruz ama geçmişi de araştıralım o yıllarda suç işlemiş varsa bulalım, yargılayalım diyor.
    Ben yandım diğerleri de yansın hesabı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

"bizim gördüğümüz deliller içerisinde Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasını gerektirecek hiç bir gerekçe yoktur." dedi avukat.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Gayet güzel açıkladı bu düşünceyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    o mu yazıyor orada?o mu söylenmiş? Bu olay çok ciddi geyiğe çevirmesek çok daha iyi olur bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yanlış duymadıysam aziz yıldırım mahmut özgeneri tehdit etmemiş, günlük konuşma dilinde asarım, keserim varmış. başarılı bir avukat. her avukat müvekkiliin suçsuz olduğunu söyler, ki bunun için para alırlar. 10000 adam da öldürse biri, onun da avukatı onu savunur. olaya tarafsız bakmaya çalışıp aziz yıldırımın avukatını baz almak da pek sağlıklı olmaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Üzerine suç yüklenen kişilerin ve avukatlarının görüşleri bu soruşturmada önemli yer tutan konulardır. Avukatlar savunur. Ancak Faik Işık'ın söyledikleri çok hassas ve önemli şeyler. Söylediklerinin tamamı doğru değildir. Ancak sadece yanlış olduğuna inanılan birkaç hususla geçiştirmemek gerek söylediklerini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Trabzonspor şampiyon olmaktan bahsediyor da neden fenerbahçeyi yenemedi tarzı bir şey söyledi.Buna katılmıyorum ben boks maçı değil bu kazanan şampiyon olmuyo, uzun bir maraton.İyi hukukçu ama futboldan uzak bana kalırsa.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Beni en çok ilgilendiren şeytan taşlama mevzusu değil; bu soruşturma süreciyle ilgili yaptığı, ona dayanarak eleştirdiği Türk yargısıyla ilgili açıklamalarıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

o mu yazıyor orada?o mu söylenmiş? Bu olay çok ciddi geyiğe çevirmesek çok daha iyi olur bence.

Ben öyle anladım sen başka türlü anlamışsın.Ben sana o mu yazıyor orada o mu söylenmiş diye soruyor muyum ? Hayır.Geyik yaptığım falan da yok.Yapacak olsam en başta yapardım.

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Gayet güzel açıkladı bu düşünceyi
    Teşekkür ederim abi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

faik ışık çok güzel konuşuyor. sadece fenerbahçe ve aziz yıldırım'ı değil, trabzon'u da savunuyor.
    (/s)

Mesaj Yetkileri