Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Legia Varşova kazanır

2 16.67%
  • Berabere biter

5 41.67%
  • Gaziantepspor kazanır

5 41.67%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 58 arası toplam 58 sonuç

Konu: Legia Varşova - Gaziantepspor | Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 2. Maçı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tolunay hocayı anlamak güç Wagner gibi oyuncuyu nasıl olurda ilk 11'de başlatmaz anlamam...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yahu şu takımLarı ne zaman rahat rahat yeneceğiz biz. Gittikçe geriye doğru gidiyoruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maç bitti Antep,UEFA A.Ligine veda etti...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazık oldu.Rahat elemesi lazımdı Antep'in.Legia diğer turuda atlarsa Tolunay hoca ne diyecek merak ediyorum.Zira rakibini küçümsemek haddine değildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlk maçta topuda beceriksizdi. Wagner çok ağır kalmaya başladı. Hele maçın son bölümlerinde Wagner topa koşamıyor ve adeta yürüyordu. (İlk maçta) Bence Tolunay hoca konuşacağına bu takımın oyuncularını iyi hazırlasaymış. Takım tam güç olsa formda olsa bu takımı elerdi. Forvet yoktu takımda. Forveti olmayan bir takım gol atamaz tabi. Buna rağmen Antep 2 maçtada daha iyi oynayan taraftı. Olmadı. 1. suçlu hocadır bana göre....

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Malesef ilk maçta yediği bedava golün kurbanı oldu Gaziantepspor... Bu arada ben Legia teknik direktörü olsam hazır elemişken sağlam bi ayar verirdim Tolunay Kafkas'a.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bari ülke puanına berabere kalarak ufakta olsa katkı yaptı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Antepin verilmeyen penaltısı: http://s7.directupload.net/images/110804/3scaiilx.swf

Cenk Tosun 2 turdada çok kötü oynadı. Sosa'da ise bence çok ısrar ediliyor. Antep zamanında sağlam bir forvet alsaydı belki bu turu geçebilirdi. Avrupa kupası maçı oynuyorsun yakaladığın pozisyonları değerlendireceksin.

ama legia çok kötü oynuyor ve sadece defans yapıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Antepin verilmeyen penaltısı: http://s7.directupload.net/images/110804/3scaiilx.swf

Cenk Tosun 2 turdada çok kötü oynadı. Sosa'da ise bence çok ısrar ediliyor. Antep zamanında sağlam bir forvet alsaydı belki bu turu geçebilirdi. Avrupa kupası maçı oynuyorsun yakaladığın pozisyonları değerlendireceksin.
    Çok net %100 penaltı. Maçı izlemedim ama okuduklarımdan ve gördüğüm şu pozisyondan sonra Antep'in turu geçmesi şarttı.

Tolunay hoca biraz geniş konuşuyo ama bende playoff turunda Legia'nın geçebileceğini sanmıyorum. Belki geçer futbol bu ama dişli bir ekip gelirse çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maçlarda kale arkasında da hakem olmuyor mu? O pozisyon net penaltı.Yazık olmuş.Antep'in elenmesi ligimizin kalitesi hakkında beni biraz daha karamsarlığa itti.Acaba kendimizi çok mu yükseklerde görüyoruz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu maçlarda kale arkasında da hakem olmuyor mu? O pozisyon net penaltı.Yazık olmuş.Antep'in elenmesi ligimizin kalitesi hakkında beni biraz daha karamsarlığa itti.Acaba kendimizi çok mu yükseklerde görüyoruz.
    Kesinlikle. Avrupa'da gözden düşmüş 1-2 oyuncuyla, 2 çalım atınca yıldız sanılan yerlilerle, 1-2 de üstüste maç kazanınca takımlarımız Barcelona'ya rakip oluveriyor. Messi ile kıyaslamaya başlanıyor oyuncularımız, dünyanın en iyi sağ beki, kalecisi oluyorlar. Uluslararası maçlarda seviyemiz genel olarak ortaya çıkıyor bence.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Bizim ülkede yabancı takımları çok küçümsüyorlar nedense. Legia kesinlikle Antep'ten iyi takım bence. Antep deplasmanda 0-0 kalarak gayet iyi bir skor elde etti. Elenmesini baştan beri bekliyordum ben şaşırmadım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    Bizim ülkede yabancı takımları çok küçümsüyorlar nedense. Legia kesinlikle Antep'ten iyi takım bence. Antep deplasmanda 0-0 kalarak gayet iyi bir skor elde etti. Elenmesini baştan beri bekliyordum ben şaşırmadım.
    Maçları izledim, açıkçası Antep'in elenmesine çok şaşırdım. Bu maçlar bu skorları kesinlikle hak etmedi. Takımlarımızı hor görmeye gerek yok.

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Maçları izledim, açıkçası Antep'in elenmesine çok şaşırdım. Bu maçlar bu skorları kesinlikle hak etmedi. Takımlarımızı hor görmeye gerek yok.
    burada hor görülen tek takım legia.

bi üstte ki mesajda çok iyi anlatılmış benim demek istediğim şey

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Kesinlikle. Avrupa'da gözden düşmüş 1-2 oyuncuyla, 2 çalım atınca yıldız sanılan yerlilerle, 1-2 de üstüste maç kazanınca takımlarımız Barcelona'ya rakip oluveriyor. Messi ile kıyaslamaya başlanıyor oyuncularımız, dünyanın en iyi sağ beki, kalecisi oluyorlar. Uluslararası maçlarda seviyemiz genel olarak ortaya çıkıyor bence.
    imzamı atarım bu yoruma. saygılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

burada hor görülen tek takım legia.

bi üstte ki mesajda çok iyi anlatılmış benim demek istediğim şey
    Gaziantep Legia'dan iyi takım demiyorum, Gaziantep Legia'dan çok daha iyi oynadı diyorum. Legia'yı tanımam etmem, Ljuboja dışında herhangi bir oyuncuyu da daha önce 2 den fazla maçta hiç izlemedim. Seviyeleri hakkında bir fikrim yoktu, ama eğer bu maçtaki gibi oynamaya devam ederlerse Avrupa'da grupları görme ihtimalleri çok düşük, çünkü bir üst turda Gaziantep ayarında bir takımla karşılaşacak kadar şanslı değiller.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Antep Leigiayı hazır olmamasına rağmen bence her iki maçtada bariz oyunuyla hapsetti. Oyun anlamında Antep çok daha iyiydi. Hele ligler başlayıp 5-6 maç yapmış olsalardı çok daha iyi oynardı...

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Gaziantep Legia'dan iyi takım demiyorum, Gaziantep Legia'dan çok daha iyi oynadı diyorum. Legia'yı tanımam etmem, Ljuboja dışında herhangi bir oyuncuyu da daha önce 2 den fazla maçta hiç izlemedim. Seviyeleri hakkında bir fikrim yoktu, ama eğer bu maçtaki gibi oynamaya devam ederlerse Avrupa'da grupları görme ihtimalleri çok düşük, çünkü bir üst turda Gaziantep ayarında bir takımla karşılaşacak kadar şanslı değiller.
    valla nasıl oynadı bilemiyorum ama genel olarak legia antepten çok daha iyi takım. bu elenme doğal karşılanmalı geçen sene TS liverpool karşısında döktürmüştü ama turu geçen taraf liverpool olmuştu. bazen takımlar sadece futbol kültürleriyle kaliteleriyle maç kazanabiliyor. çok örneği var bunun.

antep her şeye rağmen hazır değil bu maçlar bunu gösterdi bizi. bir çok takımın aksine kadroyu bozmamalarına rağmen hiç hazır değiller.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Polonya ligini kaç kere izlediniz veya kaç kere Legia'nın maçını izlediniz bilmiyorum.Anlamadığım nokta Legia'nın Antep'den iyi bir takım olduğunu nasıl anladığınız.Geçen sene Polonya liginden 4.olmuş bir takım.Antep kesinlikle geçeceği turu kaybetti bence.Bu da bir ders olur,demek istediğimi diğer ki turlarda canlı olarak görürsünüz zaten
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Antep'in yenildiği maç ilk maç değil miydi ya ? Vay be artık tamamen koptuk futboldan..

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Polonya ligini kaç kere izlediniz veya kaç kere Legia'nın maçını izlediniz bilmiyorum.Anlamadığım nokta Legia'nın Antep'den iyi bir takım olduğunu nasıl anladığınız.Geçen sene Polonya liginden 4.olmuş bir takım.Antep kesinlikle geçeceği turu kaybetti bence.Bu da bir ders olur,demek istediğimi diğer ki turlarda canlı olarak görürsünüz zaten
    bir kere baştan eksiğin var. ligde 4. değil 3. oldular. ve hafızam beni yanıltmıyorsa averaj/ikili averaj gibi bir durumdan dolayı 3. oldular. 2. ile puanları eşitti.

+ karambole transfer yapmayan gereken yere gerekeni alan takımlar polonya takımları. lech poznan'dan ötürü ara sıra takip ederim. tabi ki düzenli maç izlemiyoruz hiç birimiz böyle bir imkan yok burada ama yeterli gözlemim olduğunu düşünüyorum ve legia'nın daha iyi takım olduğu kanaatindeyim...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

river plate'den saçma bir kural yüzünden düşürüldü 3. veya 4. farketmez.

ben gaziantep'in de karambole transfer yaptığını düşünmüyorum.defansa geçen sene alınan danny,orta sahadaki wagner,cenk tosun,emre güngör bunlar kalite ve yerinde oyuncular.bende gözlemlerimle antep'in daha iyi olduğunu savunuyorum
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hay ağzına sağlık.. legia kim tamam elediler bizi ama çok üstün falan ayıp yani daha ilk defa anteple maç yaparken duydum ismini. 1 ay sonra sorsanız hatırlamam
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hay ağzına sağlık.. legia kim tamam elediler bizi ama çok üstün falan ayıp yani daha ilk defa anteple maç yaparken duydum ismini. 1 ay sonra sorsanız hatırlamam
    dediğin şey polonyalılar için de geçerli.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

dediğin şey polonyalılar için de geçerli.
    lig kalitelerini tartışmayalım o zaman
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    lig kalitelerini tartışmayalım o zaman
    bence de tartışmayalım bizim lig daha kaliteli olabilir ama şunu unutmayalım çeyrek finalden başka son 10 yılda adam gibi bir başarımız yok bu da unutulmamalı. onlar ne yapmış bilemem ama bir şey yapsalar duyardık.

sonuç olarak şu antep bu ligin en iyi ihtimalle 6. iyi takımıdır. ama legia polonyanın 2. ve 3. iyi takımı. bu ligi iyi bitirmeleri bu gerçeği değiştirmez. ve sonuç olarak legia bana göre antepten iyi takım...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Legia'nın tek avantajı bana göre isminin geçmiş yıllardaki başarılarından dolayı tanınıyor olmasıdır. Yoksa izlediğimiz maçlarda Legia hiç birşeydi. Antep kendi kendini eledi. Ben Legia'nın üstün hiç bir tarafını göremedim. Hatta diyebilirim ki Antep'in kadro kalitesi bu tip takımlarla her zaman yarışır. En azından ezilmez... Tek eksiğimiz şu sezon başı kamplarında takımlarımızı bir türlü hazır hale getirememektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

river plate'den saçma bir kural yüzünden düşürüldü 3. veya 4. farketmez.

ben gaziantep'in de karambole transfer yaptığını düşünmüyorum.defansa geçen sene alınan danny,orta sahadaki wagner,cenk tosun,emre güngör bunlar kalite ve yerinde oyuncular.bende gözlemlerimle antep'in daha iyi olduğunu savunuyorum
    bunlara ek olarak popov ve sosa var özellikle popov bana göre kadronun en yetenekli ismi haketmedi gaziantep elenmeyi geçen sene ligin 2. yarısındaki performansı gösterseler fark atarlardı hazır değil henüz takım

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri