Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Legia Varşova kazanır

2 16.67%
  • Berabere biter

5 41.67%
  • Gaziantepspor kazanır

5 41.67%
1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Legia Varşova - Gaziantepspor | Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 2. Maçı

Hybrid View

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Maçları izledim, açıkçası Antep'in elenmesine çok şaşırdım. Bu maçlar bu skorları kesinlikle hak etmedi. Takımlarımızı hor görmeye gerek yok.
    burada hor görülen tek takım legia.

bi üstte ki mesajda çok iyi anlatılmış benim demek istediğim şey

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Kesinlikle. Avrupa'da gözden düşmüş 1-2 oyuncuyla, 2 çalım atınca yıldız sanılan yerlilerle, 1-2 de üstüste maç kazanınca takımlarımız Barcelona'ya rakip oluveriyor. Messi ile kıyaslamaya başlanıyor oyuncularımız, dünyanın en iyi sağ beki, kalecisi oluyorlar. Uluslararası maçlarda seviyemiz genel olarak ortaya çıkıyor bence.
    imzamı atarım bu yoruma. saygılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    burada hor görülen tek takım legia.

bi üstte ki mesajda çok iyi anlatılmış benim demek istediğim şey
    Gaziantep Legia'dan iyi takım demiyorum, Gaziantep Legia'dan çok daha iyi oynadı diyorum. Legia'yı tanımam etmem, Ljuboja dışında herhangi bir oyuncuyu da daha önce 2 den fazla maçta hiç izlemedim. Seviyeleri hakkında bir fikrim yoktu, ama eğer bu maçtaki gibi oynamaya devam ederlerse Avrupa'da grupları görme ihtimalleri çok düşük, çünkü bir üst turda Gaziantep ayarında bir takımla karşılaşacak kadar şanslı değiller.

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Gaziantep Legia'dan iyi takım demiyorum, Gaziantep Legia'dan çok daha iyi oynadı diyorum. Legia'yı tanımam etmem, Ljuboja dışında herhangi bir oyuncuyu da daha önce 2 den fazla maçta hiç izlemedim. Seviyeleri hakkında bir fikrim yoktu, ama eğer bu maçtaki gibi oynamaya devam ederlerse Avrupa'da grupları görme ihtimalleri çok düşük, çünkü bir üst turda Gaziantep ayarında bir takımla karşılaşacak kadar şanslı değiller.
    valla nasıl oynadı bilemiyorum ama genel olarak legia antepten çok daha iyi takım. bu elenme doğal karşılanmalı geçen sene TS liverpool karşısında döktürmüştü ama turu geçen taraf liverpool olmuştu. bazen takımlar sadece futbol kültürleriyle kaliteleriyle maç kazanabiliyor. çok örneği var bunun.

antep her şeye rağmen hazır değil bu maçlar bunu gösterdi bizi. bir çok takımın aksine kadroyu bozmamalarına rağmen hiç hazır değiller.

Mesaj Yetkileri