Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Legia Varşova kazanır

2 16.67%
  • Berabere biter

5 41.67%
  • Gaziantepspor kazanır

5 41.67%
1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Legia Varşova - Gaziantepspor | Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 2. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Polonya ligini kaç kere izlediniz veya kaç kere Legia'nın maçını izlediniz bilmiyorum.Anlamadığım nokta Legia'nın Antep'den iyi bir takım olduğunu nasıl anladığınız.Geçen sene Polonya liginden 4.olmuş bir takım.Antep kesinlikle geçeceği turu kaybetti bence.Bu da bir ders olur,demek istediğimi diğer ki turlarda canlı olarak görürsünüz zaten
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Polonya ligini kaç kere izlediniz veya kaç kere Legia'nın maçını izlediniz bilmiyorum.Anlamadığım nokta Legia'nın Antep'den iyi bir takım olduğunu nasıl anladığınız.Geçen sene Polonya liginden 4.olmuş bir takım.Antep kesinlikle geçeceği turu kaybetti bence.Bu da bir ders olur,demek istediğimi diğer ki turlarda canlı olarak görürsünüz zaten
    bir kere baştan eksiğin var. ligde 4. değil 3. oldular. ve hafızam beni yanıltmıyorsa averaj/ikili averaj gibi bir durumdan dolayı 3. oldular. 2. ile puanları eşitti.

+ karambole transfer yapmayan gereken yere gerekeni alan takımlar polonya takımları. lech poznan'dan ötürü ara sıra takip ederim. tabi ki düzenli maç izlemiyoruz hiç birimiz böyle bir imkan yok burada ama yeterli gözlemim olduğunu düşünüyorum ve legia'nın daha iyi takım olduğu kanaatindeyim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    hay ağzına sağlık.. legia kim tamam elediler bizi ama çok üstün falan ayıp yani daha ilk defa anteple maç yaparken duydum ismini. 1 ay sonra sorsanız hatırlamam
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hay ağzına sağlık.. legia kim tamam elediler bizi ama çok üstün falan ayıp yani daha ilk defa anteple maç yaparken duydum ismini. 1 ay sonra sorsanız hatırlamam
    dediğin şey polonyalılar için de geçerli.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    dediğin şey polonyalılar için de geçerli.
    lig kalitelerini tartışmayalım o zaman
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    lig kalitelerini tartışmayalım o zaman
    bence de tartışmayalım bizim lig daha kaliteli olabilir ama şunu unutmayalım çeyrek finalden başka son 10 yılda adam gibi bir başarımız yok bu da unutulmamalı. onlar ne yapmış bilemem ama bir şey yapsalar duyardık.

sonuç olarak şu antep bu ligin en iyi ihtimalle 6. iyi takımıdır. ama legia polonyanın 2. ve 3. iyi takımı. bu ligi iyi bitirmeleri bu gerçeği değiştirmez. ve sonuç olarak legia bana göre antepten iyi takım...

Mesaj Yetkileri