1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Annesi hastaydı Quaresma'nın sebep o olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Annesi hastaydı Quaresma'nın sebep o olabilir.
    Yok yok kesin öylesine gitmiştir di mi Oğuzhan ?

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Yok yok kesin öylesine gitmiştir di mi Oğuzhan ?
    Bak iyice okursan neden izin verilmiş demedim "gerekçesi neden belirtilmiyor" dedim.Ayrıca tatile erken gitmek için kırmızı kart görüp takımını Eskişehir deplasmanında satan,elenmemizin çok yüksek bir ihtimal olduğu 2 ayaklı turda deplasmandaki rövanşa gitmemek için hırslıyım ayağına yatıp kırmızı kart gören adamların mazeretlerine güvenmemek de normaldir bence.

Ayrıca tabi ki bir mazeret olacak."Öylesine" gidebiliyorsa bir oyuncu halimiz duman demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Bak iyice okursan neden izin verilmiş demedim "gerekçesi neden belirtilmiyor" dedim.Ayrıca tatile erken gitmek için kırmızı kart görüp takımını Eskişehir deplasmanında satan,elenmemizin çok yüksek bir ihtimal olduğu 2 ayaklı turda deplasmandaki rövanşa gitmemek için hırslıyım ayağına yatıp kırmızı kart gören adamların mazeretlerine güvenmemek de normaldir bence.

Ayrıca tabi ki bir mazeret olacak."Öylesine" gidebiliyorsa bir oyuncu halimiz duman demektir.
    Neden belirtilmemesi haber kaynağının hatası fakat sen bu adamlara ezelden kıl olduğun için direk bi hata arıyosun Oğuzhan.

Mesaj Yetkileri