Originally Posted by
anil luque
Senin için Veysel Cihanlı Youlalı Ali Güneşli günlere dönelim o zaman rahatlarsın belki Oğuzhan. Yıldız futbolcu diye bir kavram var. Nba şu bu vs takip eden adamsın bizden daha iyi bilmen gerekir. Bu tür oyunculara biraz tolerans tanırsın , gönlünü hoş edersin. Baktın oyuncu bunu suistimal etmeye başladı o zaman işin rengi değişir. Tepkini koyarsın. ben bu zamana kadar hiçbir oyuncumuzdan böyle bir davranış görmedim. Gerek Quaresma gerek Guti. Bahsettiğimiz isimler dünya starları. Bilmem farkında mısın. Birisi 24 yıl boyunca Real Madrid forması giymiş , kulübün efsaneleri arasına girmiş , birisi dünyanın sayılı 'yeteneklerinden' .. Yetenek kelimesini tırnak içine aldımki yine bazı arkadaşlar gelip bana iyi futbolcular saymasın. Yetenek bambaşka bir olay. Neyse konumuz bu değil. Ben senin yıldız oyunculara karşı olan bu tavrını anlayabilmiş değilim. Sen istiyorsunki robot gibi sadece oyunlarını oynasınlar başka bir şey yapmasınlar. Tamam yıldız oyuncu topunu oynar ama arada sırada yıldız olmanın getirilerini kullanır. Tekrar ediyorum 'suistimal etmeden'.
Hani Vizontele'de bir replik vardı Reis Beyle Fikri arasında geçen 'Evet Fikri müteahhitler para alır ama bazen de iş yapar. Sen iş sevmiyorsun sen para seviyorsun' diye. Sendeki durum da buna benzer Oğuzhan kardeşim , sen yıldız istemiyorsun sen sadece topçu istiyorsun.