Sayfa 28 / 220 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Transfer haberlerinde gördüm ama buraya yazmak istedim.
    Sinan Bolat inşallah olmaz.Yahu ben anlamıyorum Cenk Gönen gibi bir kaleci varken kaleci aramaları çok saçma.Hadi bunu geçtim milli takımda Met Günok'un seçilip Cenk'in seçilmemesi ise komedi. Bakın bu konuda çok iddialıyım Cenk Gönen birkaç yıl sonra direk DÜNYANIN en iyi kalecilerinden biri olacak.Ben Oscar Cordobadan sonra ilk kez bu kadar güven veren bir kaleci gördüm.Tabi ki hatalı gol yiyecek ama önemli olan güven vermesidir.
    bana göre cenk bir bakıma rüştü'ye benziyor. her an hata yapma ihtimali var. kusursuz, çok iyi bir kaleci değil. cenk kaledeyken de arkama yaslanıp maç izleyemiyorum ben.

sinan alınsa daha iyi olur. onda öyle bi potansiyel yok çünkü. adam bütün maç belirli bir standardın üstünde kalıyor GENELDE.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    bana göre cenk bir bakıma rüştü'ye benziyor. her an hata yapma ihtimali var. kusursuz, çok iyi bir kaleci değil. cenk kaledeyken de arkama yaslanıp maç izleyemiyorum ben.

sinan alınsa daha iyi olur. onda öyle bi potansiyel yok çünkü. adam bütün maç belirli bir standardın üstünde kalıyor GENELDE.
    Ben 1 yıl boyu stadyumda arkama yaslanıp izledim Cenk'i. O mükemmel refleksleri ve iyi yer tutuşu gerçekten rahatlatıyor tribündeki insanı. Çok fazla maç yapamadığından Beşiktaş'ta tam olarak izleme şansınız olmamış olabilir.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Cenk iyidir,hemde çok iyidir

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Cenk candır, kandır. Ama Sinan Bolat da lazım. Rüştü'nün bu sene son olabilir. Bir kaleci şart bize.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Alania Vladikavkaz maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Takımımız, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Alania Vladikavkaz maçı hazırlıklarına bu aksam Fiyapı İnönü Stadı'nda yaptığı antrenmanla devam etti. Basına ve taraftarımıza kapalı yapılan çalışma 1.5 saat sürdü. Antrenmana milli maçta sakatlanan Bebe ve tedavisi devam eden Ersan Gülüm katılmadı. Babası vefat eden olan Mehmet Aurelio ile izinli olan Ricardo Quaresma katılmadı. Antrenörümüz Carlos Carvalhal'ın yönetiminde yapılan idmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Takımımız ısınma çalışmaları sonrası istasyon koşuları yaptı. Taktik çalışmalarının da yer aldığı idman programında, defans oyuncuları ile orta saha ve forvet hattı oyuncuları ayrı ayrı çalıştılar. Tam saha yapılan iki devreli çift kale taktik maçı ile devam eden antrenman, yapılan şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaşımız, hazırlıklarını yarın saat 10.00'da basına kapalı yapacağı antrenman ile sürdürecek.

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    [B]Antrenmana milli maçta sakatlanan Bebe ve tedavisi devam eden Ersan Gülüm katılmadı. Babası vefat eden olan Mehmet Aurelio ile izinli olan Ricardo Quaresma katılmadı.
    Bebe sakat,Aurelionun babası vefat etmiş bü yüzden izinliler.Peki Quaresma neden izinli?Gerekçe neden belirtilmiyor?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bebe sakat,Aurelionun babası vefat etmiş bü yüzden izinliler.Peki Quaresma neden izinli?Gerekçe neden belirtilmiyor?
    Guti-Quaresma-Simao-Fernandes'i filan satsak da rahatlasan Oğuzhan.Neden bu kadar gıcıksın bu yıldızlara ya ? Hadi Guti'yi anlarım da.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bak benim nefret ettiğim şey bu olay.Guti hazırlık kampı başlamadan önce geliyor yönetime duygu sömürüsü yapıyor diyor ki çocuklarıın yanına gitmeliyim ama yine de antrenmana çıkacağım diyor.Güzel yönetimimiz de "sen bunu hakediyorsun büyük kaptan" diyip gönderiyor adamı.Bu oyun isimlerle değil formalarla oynanmalı.Quaresmaya izin veriliyor peki bunun gerekçesi ne?Haklı mantıklı gerekçelere tabi ki sözüm yok ama yabancıların ne yalanlarla ülkelerine gittiklerini biliyoruz.

Yukarıda da söyledim ama yine de özet geçeyim.Haketmemesine rağmen fazla sevgi saygı gören insanları sevmiyorum mesela Guti,mesela Bobo.Hakedene lafım yok.
    Last edited by LaigLeNoiR : 14.Ağustos.2011 at 22:33 Reason: İmlâ.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quaresma cezalı zaten.

Geçen seneki D.Kiev ilk maçında kırmızı kart görmüş ve 3 maç ceza almıştı. Rövanş karşılaşmasında oynamadı ve 2 maçta daha oynamayacak. Bu sebepten dolayı izinli olması normal.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

O kırmızı kartı neden gördüğünü de iyi biliyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Annesi hastaydı Quaresma'nın sebep o olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Annesi hastaydı Quaresma'nın sebep o olabilir.
    Yok yok kesin öylesine gitmiştir di mi Oğuzhan ?

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Yok yok kesin öylesine gitmiştir di mi Oğuzhan ?
    Bak iyice okursan neden izin verilmiş demedim "gerekçesi neden belirtilmiyor" dedim.Ayrıca tatile erken gitmek için kırmızı kart görüp takımını Eskişehir deplasmanında satan,elenmemizin çok yüksek bir ihtimal olduğu 2 ayaklı turda deplasmandaki rövanşa gitmemek için hırslıyım ayağına yatıp kırmızı kart gören adamların mazeretlerine güvenmemek de normaldir bence.

Ayrıca tabi ki bir mazeret olacak."Öylesine" gidebiliyorsa bir oyuncu halimiz duman demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bak iyice okursan neden izin verilmiş demedim "gerekçesi neden belirtilmiyor" dedim.Ayrıca tatile erken gitmek için kırmızı kart görüp takımını Eskişehir deplasmanında satan,elenmemizin çok yüksek bir ihtimal olduğu 2 ayaklı turda deplasmandaki rövanşa gitmemek için hırslıyım ayağına yatıp kırmızı kart gören adamların mazeretlerine güvenmemek de normaldir bence.

Ayrıca tabi ki bir mazeret olacak."Öylesine" gidebiliyorsa bir oyuncu halimiz duman demektir.
    Neden belirtilmemesi haber kaynağının hatası fakat sen bu adamlara ezelden kıl olduğun için direk bi hata arıyosun Oğuzhan.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Q7 geçen kiev maçında niye görmüştü Noumanın takıma kızıp kırmızı yemesi gibi bi olaydı.o kiev maçında tek başına didindi defansa bile geldi ama sabır bir yere kadar.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Guti Eskişehir maçında gördüğü kırmızından sonra erken tatile çıkmadı.Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Quaresma'da cezalı olmasına rağmen takıma birlikte Kiev'e gitmişti.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Kieve gitmemişti diye hatırlıyorum ben de.Guti olayı ise Şuster de bunu anlamış olacak ki izin vermemişti Gutiye net hatırlıyorum onu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kieve gitmemişti diye hatırlıyorum ben de.Guti olayı ise Şuster de bunu anlamış olacak ki izin vermemişti Gutiye net hatırlıyorum onu.
    Quaresma'dan emin değilim ama Guti izin istememişti,ondan eminim.
    So what?
    Saike

annesi rahatsız

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Quaresma'dan emin değilim ama Guti izin istememişti,ondan eminim.
    Hatta Şekerspor maçında oynadığını da belirtelim o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senin için Veysel Cihanlı Youlalı Ali Güneşli günlere dönelim o zaman rahatlarsın belki Oğuzhan. Yıldız futbolcu diye bir kavram var. Nba şu bu vs takip eden adamsın bizden daha iyi bilmen gerekir. Bu tür oyunculara biraz tolerans tanırsın , gönlünü hoş edersin. Baktın oyuncu bunu suistimal etmeye başladı o zaman işin rengi değişir. Tepkini koyarsın. ben bu zamana kadar hiçbir oyuncumuzdan böyle bir davranış görmedim. Gerek Quaresma gerek Guti. Bahsettiğimiz isimler dünya starları. Bilmem farkında mısın. Birisi 24 yıl boyunca Real Madrid forması giymiş , kulübün efsaneleri arasına girmiş , birisi dünyanın sayılı 'yeteneklerinden' .. Yetenek kelimesini tırnak içine aldımki yine bazı arkadaşlar gelip bana iyi futbolcular saymasın. Yetenek bambaşka bir olay. Neyse konumuz bu değil. Ben senin yıldız oyunculara karşı olan bu tavrını anlayabilmiş değilim. Sen istiyorsunki robot gibi sadece oyunlarını oynasınlar başka bir şey yapmasınlar. Tamam yıldız oyuncu topunu oynar ama arada sırada yıldız olmanın getirilerini kullanır. Tekrar ediyorum 'suistimal etmeden'.

Hani Vizontele'de bir replik vardı Reis Beyle Fikri arasında geçen 'Evet Fikri müteahhitler para alır ama bazen de iş yapar. Sen iş sevmiyorsun sen para seviyorsun' diye. Sendeki durum da buna benzer Oğuzhan kardeşim , sen yıldız istemiyorsun sen sadece topçu istiyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Senin için Veysel Cihanlı Youlalı Ali Güneşli günlere dönelim o zaman rahatlarsın belki Oğuzhan. Yıldız futbolcu diye bir kavram var. Nba şu bu vs takip eden adamsın bizden daha iyi bilmen gerekir. Bu tür oyunculara biraz tolerans tanırsın , gönlünü hoş edersin. Baktın oyuncu bunu suistimal etmeye başladı o zaman işin rengi değişir. Tepkini koyarsın. ben bu zamana kadar hiçbir oyuncumuzdan böyle bir davranış görmedim. Gerek Quaresma gerek Guti. Bahsettiğimiz isimler dünya starları. Bilmem farkında mısın. Birisi 24 yıl boyunca Real Madrid forması giymiş , kulübün efsaneleri arasına girmiş , birisi dünyanın sayılı 'yeteneklerinden' .. Yetenek kelimesini tırnak içine aldımki yine bazı arkadaşlar gelip bana iyi futbolcular saymasın. Yetenek bambaşka bir olay. Neyse konumuz bu değil. Ben senin yıldız oyunculara karşı olan bu tavrını anlayabilmiş değilim. Sen istiyorsunki robot gibi sadece oyunlarını oynasınlar başka bir şey yapmasınlar. Tamam yıldız oyuncu topunu oynar ama arada sırada yıldız olmanın getirilerini kullanır. Tekrar ediyorum 'suistimal etmeden'.

Hani Vizontele'de bir replik vardı Reis Beyle Fikri arasında geçen 'Evet Fikri müteahhitler para alır ama bazen de iş yapar. Sen iş sevmiyorsun sen para seviyorsun' diye. Sendeki durum da buna benzer Oğuzhan kardeşim , sen yıldız istemiyorsun sen sadece topçu istiyorsun.
    Nokta konulmuş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Q7 e Laf söyLeyen çarpıLır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana ideal kadronu sayabilirmisin son 2 yılda elimizde olan oyunculardan hatta mantıklı eklemeler bile yapabilirsin cidden çok merak ettim dostum yanlış anlama
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by anil luque View Post

İnanın bana şuanda Tellonun Holoskonun yıldız olduğu takımı getireceğiz deseler çok çok mutlu olurum.Hani onlar "yıldız" değil ya,ha biz o "yıldız" olmayanlarla şampiyon olduk.O "yıldız olmayanlarla" Liverpoolu yendik,Manuyu yendik.Sonra onlar gitti,"yıldızlar" geldi.Yıldızlarla birlikte koskocaman egoları da geldi.Biz neden şampiyon olduk o adamlarla?Ne kadar az şöhret o kadar az ego demek.Egonun olduğu yerde ne bir huzur olur ne de bir başarı.Bu sezon aynı şey oldu işte."Yıldız" var bolca.Galaksi takımız malum gökte yıldız bırakmadık.Sonuç nerede?Başarı nerede?Ama Guti kılını kıpırdatmasa bile onu alkışlayan bir Beşiktaş seyircisi var,Guti her gece eğlense de bu senin hakkın büyük gaptan diyen bir Beşiktaş yönetimi var,takımın esas "yıldızı" olmasına rağmen sonuca gitmek konusunda rezilleri oynayan bir Quaresma var.Tamam kazanma hırsı isteği konusunda bir sözüm yok olamaz da.Son haftalarda takımda tek top oynamak isteyen adamdı.Fakat takımın her şeyi olup,tek güvenilen adresi olup da sonuca gidemiyorsan ben seni başımın üstüne koyamam.Bakın Quaresmanın oynama isteği,rakibi yıpratması çok iyi şeyler.Ama takım oyuna girerken herkesi alkışlayıp Quaresma oyuna girerken ortalığı yıkıyorsan bu adamdan daha fazla şey beklemek gerekiyor demektir bu.Quaresma bu takımın çok etkili bir SİLAHIDIR.Ama takımın "yıldızı" olmak istiyorsa sonuca gitmeli.Sağ kanatta 3460754 adamı geçip final pasını veremiyorsa ya da bitirici vuruşu yapamıyorsa kusura bakmayın ama bu adam benim her şeyim değildir.

Söylediğiniz gibi "yıldız" kavramını gayet iyi biliyorum ve yıldız dediğimiz adam maç kazandırmalıdır.Bunda Quaresmanın suçu yok belki,o final paslarını verebilse zaten burada olmazdı.Suç her şeyi Quaresmadan bekleyen yönetim ve taraftarda.Beklentiyi kısıp oyuncuyu rahatlatırsak daha iyi sonuç alabiliriz.Bu doğrultuda tanınan toleranslar da kısıtlanmalı dediğim o.Gutisinden de Q7sinden de Simaosundan da ne kadar beklentiyi düşürüp toleransları kısıtlarsak bu adamlar da o kadar rahatlayıp daha özgür oynayabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Bana ideal kadronu sayabilirmisin son 2 yılda elimizde olan oyunculardan hatta mantıklı eklemeler bile yapabilirsin cidden çok merak ettim dostum yanlış anlama
    - Cenk Gönen

Üzülmez-Ferrari-Toraman-(Sağ bek yok)

- Quaresma - Ernst - Necip (Sağ açık yok)

- Forvet yok - Forvet yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hem yıldız olmayan oyuncularla şampiyon olduk diyorsun hem de beklentiyi düşürüp tolerans kısmaktan bahsediyorsun Oğuzhan bence bir tutarsızlık var. Beklentiyi düşürmekten kastın ne? Burası Beşiktaş , ağır taş yani .Burada beklenti her zaman en iyi olmaktır yani kupadır. Neyin düşürmesinden bahsediyorsun sen anlamadım. 1 sene bu gelmedi diye eleştirmek acımasızlıktan başka birşey değildir. Bu sene de aynı şeyler olursa ve seneye bu tartışmalar açılırsa emin ol senden önce ben karalarım burada Guti'yi Quaresma'yı. Ama dur hele elinde bir tane kupan var zaten. Bir sakinleş sezon başlasın

- Cenk Gönen

Üzülmez-Ferrari-Toraman-(Sağ bek yok)

- Quaresma - Ernst - Necip (Sağ açık yok)

- Forvet yok - Forvet yok
    Bobo - Holosko
    Simao - Necip - Aurelio(ernst) - Quaresma
    İsmail - Toraman - Sivok - Rıdvan
    Cenk

bu da benim ki. kontenjana takılmasın diye ernst'i kesti

hatta sivok yerine ersan yazayım ernst oynasın.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    Bobo - Holosko
    Simao - Necip - Aurelio(ernst) - Quaresma
    İsmail - Toraman - Sivok - Rıdvan
    Cenk

bu da benim ki. kontenjana takılmasın diye ernst'i kesti

hatta sivok yerine ersan yazayım ernst oynasın.
    E zaten Ernst ile beraber 6 yabancı oluyor, kontenjan sorunu yok ki.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Fernandes, Quaresma gibi oyuncular vizyon demektir. Tello, Holosko gibi adamlarla en fazla ligi alırız, şampiyonlar liginde 1-2 sürpriz maçımız olur ama eleniriz, Uefa'ya gidersek de gruplarda kalırız.
    Takımın kalitesi ne kadar yüksek olursa potansiyeli de o kadar geniş olur. Bu seneki kadronun Uefa'da bir çeyrek final oynaması çok şaşırtıcı olmaz, şanslı olursa finale bile gidebilir. En son Uefa'da çeyrek final oynadığımızda Quaresma ile aynı kafada olan İlhan Mansız vardı, profesyonellikten sonuna kadar uzak Sergen vardı.
    Bu arada takım kalitesinden kastım yıldız değil, Ernst de kalitedir ama yıldız değildir. Ama hücumda yıldız olmayan kaliteli oyuncular bulmanın tek yolu onları altyapıdan çıkarmaktır.

Mesaj Yetkileri