Şurda kaç kişi yazı yazmış, bir bu arkadaş farketmiş. 01,31. dakikada ortasahadan cezasahası önüne kadar yerde kayarak giden rakip oyuncuyu bana kim hangi aklı selim ifadelerler açıklayabilicek acaba?
Maç motoru videosu yayınlıyosun milletle dalga geçer gibi. Hani burda daha ağır konuşmak lazım ama malum forum kuralları.
Yok ses tonuymuş yok sonradan lig ekleyecekmişiz de!! Ya ben menejerim ya menejer. Takımıma her çalışmayı benim yaptırmam lazım ki sen bana bunlardan haber ver. Ne bi adam gibi antreman programı var şöle oturup saatlerce ayarlayacağımız ne geniş bir taktik yelpazesi. Hep belli kalıplara konulmuş şeyler, dama tahtası gibi taktik sayfası, kalıp taktikler, kalıp korner-serbest vurus emirleri.
Görsellik yapayım diyorlar bide. 2 tane fazladan analiz ile, 3 tane fazladan grafikle artık milleti aptal yerine koymasınlar.
Maç motoru yayınlıyosun ya maç motoru ki bu nane senin oyununu satabilecek yagane şey, en övündüğün şey ve onda bile hata var.
Tribünden 3 tane adamın eline renkli bayrak eklemekle, 2 gram kar yağdırmakla bunlar bu gidişle 2020 de üst seviyeye gelirler ki o zamana kadar bunların paçasını aşağı alacak biri çıkmaz ise.