Originally Posted by
Sysmix
Sende ayar vermeye kalkışmadan önce okuduğunu anlayıver "arkadaşım". Bu oyunun rakibinin olmadığını, Everton'a datasını sattığını, Ersun Yanal'ın bilmem kaç sene evvelden bu oyunu oynadığını bende biliyorum. Yeteri kadar bilgim var sanırım ki bu oyunuda 1999 dan beri oynuyorum.
Oyun videosu yayınlıyosun, bu senin resmen vitrinin ve o vitrinde 2-3 senedir süregelen bir hata var. Sen o vitrindeki hatayı 3 senedir düzeltmeyip -pathcler hakkında konusmuyorum- hala aynı hatayla ilk çıkışı yapıyosan eleştirme hakkım var. Ya 3d yi yapmayacaksın yada yapıyosan artık biraz özen-düzen neyse onu göstermelisin. Fietra 10 nickli arkadaşın dediği gibi 3d olmadan da oynanır bu oyun ama beklenti o kadar yükseldi ki insan biraz özen bekliyor
Oyunun her yönüne sövdüğümü söylemişsin. Maç motorunun "kalp" olduğu bir düzende 3 senedir aynı hata yapılıyorsa eleştiri hakkım var sanırım. Kaldı ki sövme olarak nitelendirebiliceğimiz kelime de yok yukarda.
"Şimdi oyun eleştirmenleri bilmiyor sen biliyorsun o zaman"
Bu kanıya nası vardın merak bile etmiyorum.
"Çünkü daha oyunun geliştirme aşamasındalar.Daha oyunun çıkmasına 3-4 ay var.Fm 11 de de oyuncuların hareketlerinde hata vardı sonrada 11.3 yamasıyla düzelttiler.Bilmem dikkat ettin mi?"
Bu oyun çıktığında aynı hatalar yine olucak ve o zaman burda göreceğiz kimler neler diyor. Onlarada aynı hassasiyeti gösterirsin umarım.
Benim derdim patch ile düzelmesi değil, saf olarak gelen bir şeyin en az hatayla gelmesi. Daha sonrasında yine patch çıkabilir ama FM nin her patchinde yeni oyun açmak zorunda kalıyoruz sende bunun farkında mısın?
Genç Kartal isimli yönetici arkadaşa; eğer bu forumda 2 satır yazı ile illegal yolardan oyunu almaya yönelecek arkadaşlar varsa kapatalım gidelim burayı. Sayfalar dolusu orjinal oyun almayan kişilere öğütler, tavsiyeler, uyarılar verilince fikirleri değişiyor sanırım ki 2 satırlık bir görüşe kesinlikle taviz yok. Mükemmel...