1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ne alaka merak ettim? TFF'nin aynı kararına bir iyi bir kötü mü demiş Nihat Özdemir? TFF dün söylediğinin tam tersini yaparsa bugün bunu eleştirmek tribüne oynamak mıdır? Samimiyetsiz,saçma bir mantıkmış bu bana kalırsa.
    Nihat Özdemir'in HaberTürk kanalında Teke Tek programında dediği şu;Tff bu soruşturma sürecinde baştan sona hatalıydı.

M.A.A'da en son cevap olarak;Daha dün arayıp aldığımız kararları takdir edenler bugün baştan sonra yanlıştır diye açıklama yapıyor dedi.

Cümleler harfiyen aynı olmasa da diyalog bu şekildeydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Nihat Özdemir'in HaberTürk kanalında Teke Tek programında dediği şu;Tff bu soruşturma sürecinde baştan sona hatalıydı.

M.A.A'da en son cevap olarak;Daha dün arayıp aldığımız kararları takdir edenler bugün baştan sonra yanlıştır diye açıklama yapıyor dedi.

Başta sona hatalıydı zaten iddianameyi bekleme kararı,baskı sonrasında bu kararı çekmeleri,sonra yine geri adım atmaları.Bunlar hatalar silsilesi.

Son alınan karar ise doğrusuydu zaten.Nihat Özdemir süreçten bahsetmiş olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kimse yanlış anlamasın. Ben o günde durumu yönetemediklerini, dertlerinin Fenerbahçe (Fenerbahçe'yi kolluyorlar deniyordu) ya da Türk futbolu olmadığını sadece bu kararı alırken kendilerini kurtarabilmek adına her yola girdiklerini söylemiştim.

Elbette görüşlere göre yanlış yapılan birşey varsa eleştiri gelecektir. Sizlerde bu uygulamayı eleştiriyorsunuz. Ancak Fenerbahçe tarafından karar alırken yanlışlarını konuşmuyordunuz. Bu anlamda ne değişti diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kimse yanlış anlamasın. Ben o günde durumu yönetemediklerini, derdinin ne Fenerbahçe (Fenerbahçe'yi kolluyorlar deniyordu) ne Türk futbolu olduğunu sadece bu kararı alırken kendilerini kurtarabilmek adına her yola girdiklerini söylemiştim.

Elbette görüşlere göre yanlış yapılan birşey varsa eleştiri gelecektir. Sizlerde bu uygulamayı eleştiriyorsunuz. Ancak Fenerbahçe tarafından karar alırken yanlışlarını konuşmuyordunuz. Bu anlamda ne değişti diyorum.
    O zaman yanlış değildi demek ki ? Savunduğumuz şey bize doğru size yanlış olabilir. Bizim savunduğumuza yakın karar alınmışsa doğru deriz. Bundan normal ne var ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    O zaman yanlış değildi demek ki ? Savunduğumuz şey bize doğru size yanlış olabilir. Bizim savunduğumuza yakın karar alınmışsa doğru deriz. Bundan normal ne var ?
    Bunun adı çıkarına göre saf değiştirmektir. Bizim seninle normallerimiz biraz farklı olabilir. Saygı duyarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bunun adı çıkarına göre saf değiştirmektir. Bizim seninle normallerimiz biraz farklı olabilir. Saygı duyarım.
    bakın federasyon dün ak diyordu ak bizim doğrumuzdu ve bunu savunduk bugün ise damdan düşer gibi kara diyor.Dün de bizim doğrumuz ak idi bugün de ak.Yani doğrumuzu savunuyoruz hala ve bugün ki kara yorumlarını eleştiriyoruz.Bunu nasıl çıkarcılık olarak algılabiliyorsunuz aklım almıyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Federasyonun kararlarına takıldıkça ben madalyonun bir yüzünü anlatacağım, lafımdan kendine pay çıkaran herkeste diğer yüzünden anlatacak ve anlaşamayacağız. Gerçi anlaşmamız şart değil. Fikir çarpıştırıyoruz fakat en azından birbirimizi anlayamayacağız.

Ben söylenileni anlıyorum. Sizin doğrunuz Fenerbahçe'nin ligde kalmasıydı ve federasyon bu yönde bir adım attı. Çünkü elde delil olmadığı için bir takımı düşürmesi mantık çerçevesinde olamaz. Federasyonun bu hamlesini bende doğru buluyorum. Siz bu karar üzerinden yorumluyorsunuz.

Bende diyorum ki federasyon Fenerbahçe'yi düşürmemekle doğru yapmış olabilir. Ancak süreci yanlış yönettiler. Tüm takımların hakkı yendi ve Türk futbolunun geleceğini zarar altına soktular. Bunu yaparkende tek dertleri bu kararı verirken adımız tarihe geçmesindi. Bu yanlışları görmek için 6-7 göze gerek yoktur.

Fenerbahçe'nin düşürülmemesi doğru karardı. Çünkü deliller yoktu. Federasyon buna rağmen bu işi yanlış yürütmüştür. Siz Fenerbahçe ile ilgili karar verilirken iyi federasyon, zararına karar verildiğinde kötü yaptınız.

Bu federasyon baştan beri kötüydü zaten. Sizler bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

aksine savunduğu düşüncenin peşinden gitmektir. biz kalkıpta federasyon haklı. o nederse o demiş olsaydık saf değiştirmiş olurduk. ama hiçbir zaman o safta değildik ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlgisi yok.

Savunduğumuz şeyler yapılırsa doğrudur zaten savunmuşuz aksi yapılırsa yanlış çünkü aksini savunmuşuz

Ayrıca TFF'nin ne kadar birbirini reddeden kararlar verdiği de ortada.Bu yüzden genel bir eleştiri tutarsızlık olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kimse yanlış anlamasın. Ben o günde durumu yönetemediklerini, dertlerinin Fenerbahçe (Fenerbahçe'yi kolluyorlar deniyordu) ya da Türk futbolu olmadığını sadece bu kararı alırken kendilerini kurtarabilmek adına her yola girdiklerini söylemiştim.

Bende bunu yazacaktım.TFF dosyaları görp karar alacaz dediğinde herkez ayağa kalktı sonra 'Savunma almadan karar alamayız' dedi herkez oturdu.TFF'nin sırtını sıvazladı.Şimdi karar değişti herkez yine ayakta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bende bunu yazacaktım.TFF dosyaları görp karar alacaz dediğinde herkez ayağa kalktı sonra 'Savunma almadan karar alamayız' dedi herkez oturdu.TFF'nin sırtını sıvazladı.Şimdi karar değişti herkez yine ayakta.
    "herkez" diye yazdığınız herkes fenerbahçeliler sanırım.EE güzel kardeşim tersi de sizin için geçerli değil mi?Siz kendi doğrunuzu savunuyosunuz biz kendi doğrumuzu bunun nesi yanlış
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

"herkez" diye yazdığınız herkes fenerbahçeliler sanırım.EE güzel kardeşim tersi de sizin için geçerli değil mi?Siz kendi doğrunuzu savunuyosunuz biz kendi doğrumuzu bunun nesi yanlış
    Yo ben savunmalar alınmalı dediklerinde hiç kalkıp oturmadım ki.Haklılar,savnma alamdılar.

Ayrıca biz herşeyi kabul edip.Takımımı UEFA Avrupa kupasında destekledim.Maça gidip desteklemeye de devam edecektim.

'S' yanlışımı düzelttiğin için teşekkür ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by guarin14 View Post

bak şimdi sürecin başı fenerbahçenin takdir ettiği dönemdir sonu ise bugün yapılandır.Yani sürecin başı ve sonunda gidilen yolda çok saçma ve zıt şeyler yapılırsa başından sonuna hatalı denilebilir.Çünkü düne kadar başından sona hemen hemen aynı şeyi söyleyen federasyon bugün ise başında söylediği şeylerden çok farklı şeyler söylüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

bak şimdi sürecin başı fenerbahçenin takdir ettiği dönemdir sonu ise bugün yapılandır.Yani sürecin başı ve sonunda gidilen yolda çok saçma ve zıt şeyler yapılırsa başından sonuna hatalı denilebilir.Çünkü düne kadar başından sona hemen hemen aynı şeyi söyleyen federasyon bugün ise başında söylediği şeylerden çok farklı şeyler söylüyor.
    Bunun özü şudur dostum;Federasyon bana birşey yapmadığı sürece kraldır,şampiyondur.Bana dokunursa tüh kakadır!

Mesaj Yetkileri