1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    M.A.A Nihat Özdemir programa katıldıktan sonra bir söz etti;daha dün beni arayıp,kararınızı beğendik,takdir ettik diyenler şimdi ise Tff'nin bu soruşturmada baştan beri yaptıgı herşey yanlıştı diyor.Açıkcası tribünlere oynamakdır bu dedi ve bana da öyle geldi!
    9 gün önce "Kendisini şüpheli gören bir kulüp varsa Avrupa Kupalarına katılmayabilir" demişti MAA.Takdir edilme,karar beğenilme durumu buradadır.Fakat bugün tam tersi bir karar çıkıyorsa eleştirilmesi gayet normaldir.Bilmiyorum yeterince açıklayıcı oldu mu?

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    9 gün önce "Kendisini şüpheli gören bir kulüp varsa Avrupa Kupalarına katılmayabilir" demişti MAA.Takdir edilme,karar beğenilme durumu buradadır.Fakat bugün tam tersi bir karar çıkıyorsa eleştirilmesi gayet normaldir.Bilmiyorum yeterince açıklayıcı oldu mu?
    İnsan şüpheli olsa bile ya benim bazı şüphelerim var katılmasak mı acaba der mi hayır.Demek ki Uefa sezmiş ki o şüpheyi men etti Fener'i!

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    İnsan şüpheli olsa bile ya benim bazı şüphelerim var katılmasak mı acaba der mi hayır.Demek ki Uefa sezmiş ki o şüpheyi men etti Fener'i!
    Peki aynı UEFA'nın soruşturmada adı geçen diğer kulüplerden hiç mi şüphesi yokmuş acaba? Benim haberim yok da Beşiktaş ve Trabzonspor tamamen aklandılar mı yoksa?

AC Milan ve Porto örnekleri nedir peki? UEFA orada sezemedi de burada mı sezdi? Hakkında şike soruşturması olan hatta yerel federasyondan ceza alan Porto Şampiyonlar Ligi'ne katıldı.-8 puan ile lige başlayan AC Milan o sene Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu.

UEFA bu konuda 5,7 ve 12 Temmuz olmak üzere 3 defa açıklama yaparak kararı TFF'nin vereceğini,suçluluğu kesinleşene kadar adı geçen kulüplerin tüm haklarını kullanabileceğini söyledi.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Peki aynı UEFA'nın soruşturmada adı geçen diğer kulüplerden hiç mi şüphesi yokmuş acaba? Benim haberim yok da Beşiktaş ve Trabzonspor tamamen aklandılar mı yoksa?

AC Milan ve Porto örnekleri nedir peki? UEFA orada sezemedi de burada mı sezdi? Hakkında şike soruşturması olan hatta yerel federasyondan ceza alan Porto Şampiyonlar Ligi'ne katıldı.-8 puan ile lige başlayan AC Milan o sene Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu.

UEFA bu konuda 5,7 ve 12 Temmuz olmak üzere 3 defa açıklama yaparak kararı TFF'nin vereceğini,suçluluğu kesinleşene kadar adı geçen kulüplerin tüm haklarını kullanabileceğini söyledi.

Demek ki kararını değiştirdi adamlar,Uefa'nın içinde olsam yorum yapabilirdim ama şu an diyebileceğim tek şey demek ki Uefa ya birşeyden kıllandı ya da arkasını sağlama almaya çalışıyor,kura çekimine 24 saat kala verilen kararın nedeni bu olabilir anca.

Porto,Milan örneklerine gelince belki de yemedi men etmek,Milan'ın veya Porto'nun işine geldi onların Cl'de oynaması.Belki de Uefa'nın hukukuna göre ceza teşkil etmiyordu yaptıkları.Sonuçta federasyonların ve Uefa'nın kararı bir olmayabilir.

Mesaj Yetkileri