1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kimse yanlış anlamasın. Ben o günde durumu yönetemediklerini, dertlerinin Fenerbahçe (Fenerbahçe'yi kolluyorlar deniyordu) ya da Türk futbolu olmadığını sadece bu kararı alırken kendilerini kurtarabilmek adına her yola girdiklerini söylemiştim.

Elbette görüşlere göre yanlış yapılan birşey varsa eleştiri gelecektir. Sizlerde bu uygulamayı eleştiriyorsunuz. Ancak Fenerbahçe tarafından karar alırken yanlışlarını konuşmuyordunuz. Bu anlamda ne değişti diyorum.
    Bende bunu yazacaktım.TFF dosyaları görp karar alacaz dediğinde herkez ayağa kalktı sonra 'Savunma almadan karar alamayız' dedi herkez oturdu.TFF'nin sırtını sıvazladı.Şimdi karar değişti herkez yine ayakta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bende bunu yazacaktım.TFF dosyaları görp karar alacaz dediğinde herkez ayağa kalktı sonra 'Savunma almadan karar alamayız' dedi herkez oturdu.TFF'nin sırtını sıvazladı.Şimdi karar değişti herkez yine ayakta.
    "herkez" diye yazdığınız herkes fenerbahçeliler sanırım.EE güzel kardeşim tersi de sizin için geçerli değil mi?Siz kendi doğrunuzu savunuyosunuz biz kendi doğrumuzu bunun nesi yanlış
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by sananes View Post
    "herkez" diye yazdığınız herkes fenerbahçeliler sanırım.EE güzel kardeşim tersi de sizin için geçerli değil mi?Siz kendi doğrunuzu savunuyosunuz biz kendi doğrumuzu bunun nesi yanlış
    Yo ben savunmalar alınmalı dediklerinde hiç kalkıp oturmadım ki.Haklılar,savnma alamdılar.

Ayrıca biz herşeyi kabul edip.Takımımı UEFA Avrupa kupasında destekledim.Maça gidip desteklemeye de devam edecektim.

'S' yanlışımı düzelttiğin için teşekkür ederim.

Mesaj Yetkileri