Sayfa 150 / 483 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
4,471 ile 4,500 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kimse yanlış anlamasın. Ben o günde durumu yönetemediklerini, dertlerinin Fenerbahçe (Fenerbahçe'yi kolluyorlar deniyordu) ya da Türk futbolu olmadığını sadece bu kararı alırken kendilerini kurtarabilmek adına her yola girdiklerini söylemiştim.

Elbette görüşlere göre yanlış yapılan birşey varsa eleştiri gelecektir. Sizlerde bu uygulamayı eleştiriyorsunuz. Ancak Fenerbahçe tarafından karar alırken yanlışlarını konuşmuyordunuz. Bu anlamda ne değişti diyorum.
    Bende bunu yazacaktım.TFF dosyaları görp karar alacaz dediğinde herkez ayağa kalktı sonra 'Savunma almadan karar alamayız' dedi herkez oturdu.TFF'nin sırtını sıvazladı.Şimdi karar değişti herkez yine ayakta.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bunun adı çıkarına göre saf değiştirmektir. Bizim seninle normallerimiz biraz farklı olabilir. Saygı duyarım.
    aksine savunduğu düşüncenin peşinden gitmektir. biz kalkıpta federasyon haklı. o nederse o demiş olsaydık saf değiştirmiş olurduk. ama hiçbir zaman o safta değildik ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunun adı çıkarına göre saf değiştirmektir. Bizim seninle normallerimiz biraz farklı olabilir. Saygı duyarım.
    İlgisi yok.

Savunduğumuz şeyler yapılırsa doğrudur zaten savunmuşuz aksi yapılırsa yanlış çünkü aksini savunmuşuz

Ayrıca TFF'nin ne kadar birbirini reddeden kararlar verdiği de ortada.Bu yüzden genel bir eleştiri tutarsızlık olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bende bunu yazacaktım.TFF dosyaları görp karar alacaz dediğinde herkez ayağa kalktı sonra 'Savunma almadan karar alamayız' dedi herkez oturdu.TFF'nin sırtını sıvazladı.Şimdi karar değişti herkez yine ayakta.
    "herkez" diye yazdığınız herkes fenerbahçeliler sanırım.EE güzel kardeşim tersi de sizin için geçerli değil mi?Siz kendi doğrunuzu savunuyosunuz biz kendi doğrumuzu bunun nesi yanlış
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kulübümüz avukatları yarın sabah saat 09:00'da TFF Tahkim Kuruluna kulübümüz ile ilgili olarak alınan UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men kararının iptali ve yürütmesinin durdurulması başvurusunda bulunacaktır. Kulübümüze tanınan sürenin de kısıtlı olmasını TFF'nin göz önüne alması ve Şampiyonlar Ligi kura çekiminden önce başvurumuzu değerlendirmesini bekliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

danıştay a da gidilmeli!

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Peki aynı UEFA'nın soruşturmada adı geçen diğer kulüplerden hiç mi şüphesi yokmuş acaba? Benim haberim yok da Beşiktaş ve Trabzonspor tamamen aklandılar mı yoksa?

AC Milan ve Porto örnekleri nedir peki? UEFA orada sezemedi de burada mı sezdi? Hakkında şike soruşturması olan hatta yerel federasyondan ceza alan Porto Şampiyonlar Ligi'ne katıldı.-8 puan ile lige başlayan AC Milan o sene Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu.

UEFA bu konuda 5,7 ve 12 Temmuz olmak üzere 3 defa açıklama yaparak kararı TFF'nin vereceğini,suçluluğu kesinleşene kadar adı geçen kulüplerin tüm haklarını kullanabileceğini söyledi.

Demek ki kararını değiştirdi adamlar,Uefa'nın içinde olsam yorum yapabilirdim ama şu an diyebileceğim tek şey demek ki Uefa ya birşeyden kıllandı ya da arkasını sağlama almaya çalışıyor,kura çekimine 24 saat kala verilen kararın nedeni bu olabilir anca.

Porto,Milan örneklerine gelince belki de yemedi men etmek,Milan'ın veya Porto'nun işine geldi onların Cl'de oynaması.Belki de Uefa'nın hukukuna göre ceza teşkil etmiyordu yaptıkları.Sonuçta federasyonların ve Uefa'nın kararı bir olmayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu kararın beklenip beklenip son saniyede verilmesi de ayrı olay.İtiraz şansımızı elimizden alıyorlar resmen oldu bittiye getirerek.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Federasyonun kararlarına takıldıkça ben madalyonun bir yüzünü anlatacağım, lafımdan kendine pay çıkaran herkeste diğer yüzünden anlatacak ve anlaşamayacağız. Gerçi anlaşmamız şart değil. Fikir çarpıştırıyoruz fakat en azından birbirimizi anlayamayacağız.

Ben söylenileni anlıyorum. Sizin doğrunuz Fenerbahçe'nin ligde kalmasıydı ve federasyon bu yönde bir adım attı. Çünkü elde delil olmadığı için bir takımı düşürmesi mantık çerçevesinde olamaz. Federasyonun bu hamlesini bende doğru buluyorum. Siz bu karar üzerinden yorumluyorsunuz.

Bende diyorum ki federasyon Fenerbahçe'yi düşürmemekle doğru yapmış olabilir. Ancak süreci yanlış yönettiler. Tüm takımların hakkı yendi ve Türk futbolunun geleceğini zarar altına soktular. Bunu yaparkende tek dertleri bu kararı verirken adımız tarihe geçmesindi. Bu yanlışları görmek için 6-7 göze gerek yoktur.

Fenerbahçe'nin düşürülmemesi doğru karardı. Çünkü deliller yoktu. Federasyon buna rağmen bu işi yanlış yürütmüştür. Siz Fenerbahçe ile ilgili karar verilirken iyi federasyon, zararına karar verildiğinde kötü yaptınız.

Bu federasyon baştan beri kötüydü zaten. Sizler bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ee Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne alınırsa bu sefer Trabzon'a haksızlık olacak . Adamlar Bilbao maçı iptal edildi diye belki antremanı kestiler o maç için . Gruplara kalmak için hazırladılar kendilerini .

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by sananes View Post
    "herkez" diye yazdığınız herkes fenerbahçeliler sanırım.EE güzel kardeşim tersi de sizin için geçerli değil mi?Siz kendi doğrunuzu savunuyosunuz biz kendi doğrumuzu bunun nesi yanlış
    Yo ben savunmalar alınmalı dediklerinde hiç kalkıp oturmadım ki.Haklılar,savnma alamdılar.

Ayrıca biz herşeyi kabul edip.Takımımı UEFA Avrupa kupasında destekledim.Maça gidip desteklemeye de devam edecektim.

'S' yanlışımı düzelttiğin için teşekkür ederim.

Biraz alakasiz olacak ama, Disco abiye soru?
    Imzanda niye fenerbahce imzasi var? Galatasarayli oldugun halde? sadece merak ediyorum dikkatimi cekti?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Federasyonun kararlarına takıldıkça ben madalyonun bir yüzünü anlatacağım, lafımdan kendine pay çıkaran herkeste diğer yüzünden anlatacak ve anlaşamayacağız. Gerçi anlaşmamız şart değil. Fikir çarpıştırıyoruz fakat en azından birbirimizi anlayamayacağız.

Ben söylenileni anlıyorum. Sizin doğrunuz Fenerbahçe'nin ligde kalmasıydı ve federasyon bu yönde bir adım attı. Çünkü elde delil olmadığı için bir takımı düşürmesi mantık çerçevesinde olamaz. Federasyonun bu hamlesini bende doğru buluyorum. Siz bu karar üzerinden yorumluyorsunuz.

Bende diyorum ki federasyon Fenerbahçe'yi düşürmemekle doğru yapmış olabilir. Ancak süreci yanlış yönettiler. Tüm takımların hakkı yendi ve Türk futbolunun geleceğini zarar altına soktular. Bunu yaparkende tek dertleri bu kararı verirken adımız tarihe geçmesindi. Bu yanlışları görmek için 6-7 göze gerek yoktur.

Fenerbahçe'nin düşürülmemesi doğru karardı. Çünkü deliller yoktu. Federasyon buna rağmen bu işi yanlış yürütmüştür. Siz Fenerbahçe ile ilgili karar verilirken iyi federasyon, zararına karar verildiğinde kötü yaptınız.

Bu federasyon baştan beri kötüydü zaten.
    Ben iyi federasyon diyen görmedim.Doğru karar verdim dedim şahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Benim anlamadığım; FB yöneticileri TFF'nin aldığı her karara eleştirecek birşey bulabiliyorlar. Bu olaylardan anladığım kadarıyla men etme kararını UEFA almış, TFF de amiri olan UEFA'nın sözünü dinlemek zorundadır, sonuçta UEFA'nın elinde kozlar var, tüm Türk takımlarını belli süreler boyunca men edebilir. Anlatmak istediğim bu kararın verilmesi sürecinde TFF'nin eli kolu son derece bağlı durumdadır. Biz FB'yi men edemiyoruz diyecek bir güçte değildir.

Ayrıca M.A.A.'ı şu Nihat Özdemir hadisesinden sonra daha iyi anlamaya çalıştım. Sürecin en başından beri adam TFF adına ne yapsa birilerinin hoşuna gitmiyor. Sonuç olarak adama 'önce alkışladınız doğru dediniz şimdi ne yaptın sen yaa' dedirttiler. TFF'nin süreç boyunca bi suçu olduğuna inanmıyorum. Büyük bir kulübü hukuki süreç başlamadan ya da bitmeden, sonuç kesinleşmeden, belgeleri inceleyip düşürmek kolay birşey değil. ayrıca sadece FB olsa tamam diyecem, işin içinde Digiturk ve diğer mali konular da var.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ee Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne alınırsa bu sefer Trabzon'a haksızlık olacak . Adamlar Bilbao maçı iptal edildi diye belki antremanı kestiler o maç için . Gruplara kalmak için hazırladılar kendilerini .
    İçiniz rahat olsun Trabzonspor bu sene Şampiyonlar Ligi'nde.Karar öyle bir tarihte açıklandı ki itirazın tahkimden geri dönme şansı imkansız gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi Trabzonspor 2010-2011 yılı lig şampiyonu mu oldu ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Eğer Fener başvurabileceği her yere başvurdu ve sonucunda haklı çıkmış oldu ve hakkı yendiği mahkemelerce anlaşıldı,bu arada da Cl maçlarının ortalarına gelindi.Fener bu işten sadece maddi bir kazanç mı sağlayabilecek?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Biraz alakasiz olacak ama, Disco abiye soru?
    Imzanda niye fenerbahce imzasi var? Galatasarayli oldugun halde? sadece merak ediyorum dikkatimi cekti?
    Bu sezon Galatasaray çok kötü günler geçirdi. Ne olursa olsun Galatasaray, Galatasaray'dır gerçeği değişmezdi. Kendi takımım için böyle düşünüyorum.

Bugün Fenerbahçe'li yöneticilerde yanlış işlere girdiler mi bilmiyorum. Eğer girmişlerse Fenerbahçe, Fenerbahçe'liğinden birşey kaybetmez. Onu anlatıyor.

Bu sezon Galatasaray çok kötü günler geçirdi. Ne olursa olsun Galatasaray, Galatasaray'dır gerçeği değişmezdi. Kendi takımım için böyle düşünüyorum.

Bugün Fenerbahçe'li yöneticilerde yanlış işlere girdiler mi bilmiyorum. Eğer girmişlerse Fenerbahçe, Fenerbahçe'liğinden birşey kaybetmez. Onu anlatıyor.
    Guzel dusunce DisCo abi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Şimdi Trabzonspor 2010-2011 yılı lig şampiyonu mu oldu ?
    Bunu bende merak ediyorum sordum ama baya arkada kaldı.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Şampiyon fenerbahçe trabzon değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bunu bende merak ediyorum sordum ama baya arkada kaldı.
    şuan da resmi olarak öyle bir şey yok ama bir önemi kalmadı öyle denilebilir.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ağustos.2011 at 06:37 Reason: yazım yanlışı.

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Sadri Şener kefalet ile serbest bırakıldı. Kefalet 3 yıla kadar olan cezalar içindir. Şike ise 5 yıldan başlıyor yeni yönetmelikte. Bu hukuksal yanı.

Duyum yanı ise Sadri Şenerin şike adına duyum aldığı bazı oyuncu menejerlerini arayıp tehdit etmesi olarak söyleniyor. Tehditler biraz sertmiş. Misal olarak Sivassporda 4 tane Trabzon doğumlu oyuncu var. Ama tabi bu olayın magazini, net bilmiyorum.
    El insaf.

http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=189699

Bu da ilk karara yapılan itirazın sonucu, yani nihai karar:

Sadri Şener'in yurtdışı çıkış yasağının kaldırılmasına ilişkin itiraz da reddedildi.

SADRİ ŞENER’E DE RET

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in yurtdışı yasağı konularak serbest bırakılmasına da avukatları itiraz etmişti. Bu itirazı da değerlendiren İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, Sadri Şener hakkında yurtdışı çıkış yasağı uygulanmasının devamına karar verdi

Selahattin GÜNDAY İSTANBUL DHA
    Bu ilk karar:

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında nöbetçi mahkeme tarafından yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

Nöbetçi hakimlik, savcı Berk'in 200 bin liralık kefalet talebini uygun görmeyerek, CMK'nın 109. maddesinde düzenlenen ve adli tedbir uygulaması olarak geçen yurt dışına çıkış yasağı koyarak Sadri Şener'i serbest bıraktı.
    UZUN LAFIN KISASI:

Sadri Şener hakkında şike soruşturması kapsamında yurtdışına çıkış yasağı konmuştur.

Bu haberi bile kabul etmeyen sana tek yorumum: "El insaf."

Yurtdışına çıkış yasağı da koruma tedbiridir, tutuklama da koruma tedbiridir. Haliyle tutuklama daha ağır bir tedbirdir.

Sıfır toleransı (UEFA'nın sözde sıfır toleransı - sadece Fenerbahçe'ye uygulanan bir tolerans bu, TFF de öyle yapıyor) mantıklı ve gerekçeli olarak izah edebilecek biri varsa, her Şampiyonlar Ligi maçında Trabzonspor forması giyip maç izler, sonuna kadar desteklerim.

MAA:"Fenerbahçe genel kurul kararı alsaydı Şampiyonlar Ligi'ne katılabilirdi"

Programı izlemedim,cidden dedi mi böyle birşey?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Samimi bir Fenerbahce li olarak bir takımın bir cezası varsa çekmelidir bu her takım olursa olsun isterse Türkiye milli takımı olsun Ben işin içinde sadece Fenerbahce olduğunu düşünmüyorum
    Fakat bulunan deliller sadece Fenerbahce yi gösteriyorsa ceza Sadece FB ye verilmelidir
    şuan daha soruşturma bitmedi inşallah futbolun daha temiz olabilmesi için herkez açık sözlü olur Tek Ümidim artık Türk futbolunun daha temiz bir şekilde yönetilmesidir.
    Bence şu saatten sonra kimse hiçbirşey yok kimse suçlu değil diyemez herkez elini vicdanına koyup gerekenleri yapması gerekiyor...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

@eGowich

şimdi ben sana Sadri Şener'in neden şikeyle alakalı olmadığını söyledim, sen yurt dışına çıkış yasağı belgesini sunuyursun bana. Ben bu cezayı almadı demiyorum. Kefalet ile serbest bırakıldı. Yurt dışına da çıkışı yasaklandı. Tamam. Ama tutuklanmadı, yargılanmıyor da. Yani Sadri Şener neyse şu anda, Emre, Sezer, Emenike öyle. Sadece yurtdışı yasağı o kadar.

Yani 7-8 yöneticisi tutuklu (yargılanacak) olan takımını bir tane yurtdışı çıkış yasaklı başkanla (eğer yeni bir dalga olmazsa yargılama gözükmüyor) bir tutuyorsun, bir de el insaf diye bana sitem ediyorsun.birşey diyemeyeceğim..

Bir de o Benfica maçından önce verilen itiraz reddi doğaldı, zaten karar açıklanalı 3-5 gün olmuştu. bir anda karar değişmesi beklenemezdi zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Başkanımızı satmadık diye bu dertleri çekiyoruz.

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    MAA:"Fenerbahçe genel kurul kararı alsaydı Şampiyonlar Ligi'ne katılabilirdi"

Programı izlemedim,cidden dedi mi böyle birşey?
    Bunların amacı Fenerbahçe'nin yönetiminin değişmesini sağlamak mı, adaletli, hukuka uygun kararlar alıp Türk futbolunu kaostan kurtarmak mı? Gördüğüm kadarıyla, Fenerbahçe'nin iç işlerine müdahaleye varan şeyler var. Genel kurul kararıyla falan ilgisi yok bunun. Trabzonspor genel kurul kararı mı aldı ki Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor?

Aydınlar bugün Teke Tek programında açıklamalarıyla büyük bir hüsrana uğratmıştır beni. Nihat Özdemir'in söylediklerine tek laf edemedi, savunma dahi yapamadı. Aydınlar'a karşı alınan, Acıbadem'le yolların ayrılması kararı çok yerinde ve doğru oldu. Ve derhal Aydınlar'ın kongre üyeliğinden ihracı da sağlanmalı.

**

Yarın Tahkim Kurulu'ndan karar çıkarsa -ki hemen karar verilmeli, acil değerlendirme yapılmalı- benim beklentim, kurul TFF'nin aldığı kararı iptal edecek ve yürürlüğü de durduracaktır. Yargıtay eski Başkanı Hasan Gerçeker gibi değerli bir hukuk adamının başında bulunduğu Tahkim Kurulu, büyük olasılıkla Fenebahçe lehine bir karar verecektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Başkanımızı satmadık diye bu dertleri çekiyoruz.

Fenerbahçe kulübünün peşinden değilde bir bireyin peşinden gittiğiniz için bu dertleri çekiyorsunuz.

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    @eGowich

şimdi ben sana Sadri Şener'in neden şikeyle alakalı olmadığını söyledim, sen yurt dışına çıkış yasağı belgesini sunuyursun bana. Ben bu cezayı almadı demiyorum. Kefalet ile serbest bırakıldı. Yurt dışına da çıkışı yasaklandı. Tamam. Ama tutuklanmadı, yargılanmıyor da. Yani Sadri Şener neyse şu anda, Emre, Sezer, Emenike öyle. Sadece yurtdışı yasağı o kadar.

Yani 7-8 yöneticisi tutuklu (yargılanacak) olan takımını bir tane yurtdışı çıkış yasaklı başkanla (eğer yeni bir dalga olmazsa yargılama gözükmüyor) bir tutuyorsun, bir de el insaf diye bana sitem ediyorsun.birşey diyemeyeceğim..

Bir de o Benfica maçından önce verilen itiraz reddi doğaldı, zaten karar açıklanalı 3-5 gün olmuştu. bir anda karar değişmesi beklenemezdi zaten.
    Atladığın noktayı yazacağım sadece, gerisini sen anlarsın zaten:

"... tutuksuz yargılanmak üzere Sadri Şener'i serbest bıraktı."

Fenerbahçe'nin başkanı tutuklu yargılanıyor. Trabzonspor'un başkanı tutuksuz yargılanıyor (+ Trabzonspor başkanı hakkında yurtdışına çıkış yasağı var.)

Umarım bunca mesajın sonunda bir çıkarıma varırsın.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Atladığın noktayı yazacağım sadece, gerisini sen anlarsın zaten:

"... tutuksuz yargılanmak üzere Sadri Şener'i serbest bıraktı."

Fenerbahçe'nin başkanı tutuklu yargılanıyor. Trabzonspor'un başkanı tutuksuz yargılanıyor (+ Trabzonspor başkanı hakkında yurtdışına çıkış yasağı var.)

Umarım bunca mesajın sonunda bir çıkarıma varırsın.

evet Fenerbahçe başkanı için yurtdışı yasağı yok. bir de bu cümleyi nereden aldın?

Mesaj Yetkileri