-
25.Ağustos.2011, 01:53
Federasyonun kararlarına takıldıkça ben madalyonun bir yüzünü anlatacağım, lafımdan kendine pay çıkaran herkeste diğer yüzünden anlatacak ve anlaşamayacağız. Gerçi anlaşmamız şart değil. Fikir çarpıştırıyoruz fakat en azından birbirimizi anlayamayacağız.
Ben söylenileni anlıyorum. Sizin doğrunuz Fenerbahçe'nin ligde kalmasıydı ve federasyon bu yönde bir adım attı. Çünkü elde delil olmadığı için bir takımı düşürmesi mantık çerçevesinde olamaz. Federasyonun bu hamlesini bende doğru buluyorum. Siz bu karar üzerinden yorumluyorsunuz.
Bende diyorum ki federasyon Fenerbahçe'yi düşürmemekle doğru yapmış olabilir. Ancak süreci yanlış yönettiler. Tüm takımların hakkı yendi ve Türk futbolunun geleceğini zarar altına soktular. Bunu yaparkende tek dertleri bu kararı verirken adımız tarihe geçmesindi. Bu yanlışları görmek için 6-7 göze gerek yoktur.
Fenerbahçe'nin düşürülmemesi doğru karardı. Çünkü deliller yoktu. Federasyon buna rağmen bu işi yanlış yürütmüştür. Siz Fenerbahçe ile ilgili karar verilirken iyi federasyon, zararına karar verildiğinde kötü yaptınız.
Bu federasyon baştan beri kötüydü zaten. Sizler bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediniz.
Mesaj Yetkileri