-
29.Ağustos.2011, 17:45
Site yöneticilerinin bu cesareti tebrik edilmeli, en azından Türkçe için somut bir adım atıldı -tamamlanamadı ama olsun bir ilkti bu.
SI; daha gerçekti oyun yapmak yerine daha görsel zevki yüksek olan bir oyun yapma içerisinde 2008 sürümünden beri. Yama için çok güzel bir bahaneleri var (Bu bahanenin haklı olması için SI'nin aile şirketi olması lazım, global oyun yapım şirketi değil) beni tatmin etmiyor. Ve bu oyunun kimse tarafından oynanmamasını istiyorum. Korsanını oynamak bile SI'nin reklamını yapmaktır.
Forum üyeleri, yani biz umutlandık türkçe oyun gelecek diye fakat inanmıyordum zaten. Gittim orijinal oyunu aldım ama Miles amca her zamanki gibi ağzına pelesenk olan hatta ve hatta twitter'da "copy paste" yaptığı "Siz satın alın, biz bakıcaz türkçesine" postunu gördük her zaman ki gibi.
Ben oyunu seviyorum ama bu kadar hata ve etik bulmadığım bir pazarlama politikasıyla sunulan bir oyunu oynamak zorunda değilim. Sizlere de tavsiyem budur.
Saygılarımla. (Türkçeleştirme çalışmasına başvurdum ve görev aldığım projelerimden dolayı mailinize cevap dahi yazamadım, kaynadı gitti, Özür dilerim.)
Mesaj Yetkileri