Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2012 - Yeni Özellikler

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    taktik ekrani kesinlikle yenilenmeli..top bizdeyken ve top rakipte olmak uzere iki farkli dizilis olusturulabilmeliyiz.bunu kesinlikle bekliyorum..taktik yapmada cok buyuk eksiklik bence.
    Mantıklı bi yaklaşım katılıyorum sana

peki ya oyuncusu az olan yani fazla tanınmayan bir lig seçersek nolucak olmayan oyuncuların yerine regen mi gelecek biz ligi seçtikten sonra

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Her ülke seçilmez. Oyunda ligi oynanabilir ligler seçilir. Yani gidip bir Moğolistan Ligi'ni oynayamazsınız editörle ligi eklenmedikçe.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Editor data'dan eklediğimizde öyle olmaz sanırım durum.
    Çok güzel bi yenilik olucak bizler için. İnsan bi süre sonra açtığı liglerden sıkılabiliyordu.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

hayırlı olsun diyelim

mesala sadece Türkiyeyi seçtin takım olarak Esesi seçtin.Barcelona maç yapacağın zaman önemli karşılaşmada ispanya ligini açıp oynayabilecen güzel olur

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Kısa ve net açıklayayım size. Yeni oyununuz 2 ligten oluşuyor. "A" ve "B" ligi. ilerde "C" ligini istediğiniz zaman oyununuza dahil edebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler özelliği okuduğumda iş yerinde 'olleey beeeeaaa' diye bağırdım yıllardır olmasını istediğim bi özellikti.. artık hindistan liginden premier lige geçiş yapabilicez sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gözlemciler maximum seviyede geliştirilsin..

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by sivaslizoro View Post
    gözlemciler maximum seviyede geliştirilsin..
    Gözlemciler o kadar da fena değil yani,başka neleri geliştirilebilir ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Ben bu beklentileri anlamıyorum. Dünya'nın neresinde görülmüş oyunun kendinizin tasarladığı bir hikaye ile oynandığı.

CrySis Türkçe, ama belli bir hikayesi var ve oyun belli bir süreden sonra bitiyor. Gelelim Fm'ye oyun bitmiyor ve ilerledikçe daha da farklı hale geliyor bu da oyuncunun tasarlamış olduğu (taktik,stil,plan) süreç içinde gerçekleşiyor. İki farklı oyun kurun sonra aynı isimdeki oyunculara bakın aynı profili elde ediyor musunuz?

Böyle bir oyunda, bence öz bir beklenti dışında susup oynamak gerekir diye düşünüyorum.
    Öncelikli olarak buradaki önerilerle hikaye tasarlanmıyor.Sadece oyunun gerçekçiliğini artırmak adına bir tartışma konusu açtık.Football Manager zaten bir hikaye üzerine kurulu bir oyun değil.Yani oyunda istediğimiz yenilikler hikaye olarak yansımıyor oyuna.Gerçekte futbolda olan şeylerin oyunda da yansıtılmasını istiyoruz.Bu öz beklentinin dışında birşey.Yinede kimseyi zorla konuşturmak zorunda değiliz.Susup oynamayı içine sindirebiliyorsan kendin öyle yaparsın Ama biz burada devam ederiz istediğimiz yenilikleri konuşmaya.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Öncelikli olarak buradaki önerilerle hikaye tasarlanmıyor.Sadece oyunun gerçekçiliğini artırmak adına bir tartışma konusu açtık.Football Manager zaten bir hikaye üzerine kurulu bir oyun değil.Yani oyunda istediğimiz yenilikler hikaye olarak yansımıyor oyuna.Gerçekte futbolda olan şeylerin oyunda da yansıtılmasını istiyoruz.Bu öz beklentinin dışında birşey.Yinede kimseyi zorla konuşturmak zorunda değiliz.Susup oynamayı içine sindirebiliyorsan kendin öyle yaparsın Ama biz burada devam ederiz istediğimiz yenilikleri konuşmaya.
    Dikkat edersen öz beklenti demişim. Bu da öz beklenti ile herhangi bir beklenti arasındaki farkı ayırt edebilmektir. Ve kimse de bize tartışmayın demedi. Bende şahsi olarak demedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Dikkat edersen öz beklenti demişim. Bu da öz beklenti ile herhangi bir beklenti arasındaki farkı ayırt edebilmektir. Ve kimse de bize tartışmayın demedi. Bende şahsi olarak demedim.
    "Susup oynamak gerek" ne demek bunu bana açıklar mısın?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Konu başlığı '' FM 2012 de beklediğiniz yenilikler ''

İstekler arasında '' Uzay'a çıkmak bile olabilir '' her ne kadar saçma bile olacak olsa.

O yüzden yargılamak ve eleştirmek sonrası sadece ufak çaplı birbirinize uyuz olursunuz boşverin gitsin
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yeni lig açılabilmesini herkes anladı da 4-5 sezon ilerledikten sonra yeni açtığımız ligin oyuncuları ve takımların son durumu nasıl ayarlanacak o meçhul.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Zaten 1 lig ile başladığında 2-3 sezon sonra diğer ligdeki takımların oyuncularını göremiyor musun. Bazı takımları göstermiyor doğru ama zaten arka planda oynanılıyor onlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Esenler

Daha önceleri ben genelde 15 lig felan açıyordum yavaş ilerliyordu biraz ama daha gerçekçi ve daha çok keşfedilecek genç yetenek oluyordu ilerleyen zamanlarda Bu sefer iyi olmus bu özellik.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

O zaman oyun oynanırken bütün ülke ligleri ve oyuncuların geçmişleri arka planda gerçekçi oluşturulacaktır umarım. Gerçekçi oluşuturulmazsa mesela ülke seçili değilken 30 gol attığı yazılmış bir forvet ülke açıldıktan sonra gümlüyorsa bi olayı olmaz.
    Bir Dost

Hellbells

oyunda lig sayısını azalttıktan sonra MUSTERİLERE sus payı olarak verilmis bir özellik diye dusunuyorum. Tahmin ettigimiz kdr guzel olacagını zannetmem, mtlaka acıkları olacaktır..

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Sadece 2 sey soyleyebilirim: biri takimdan kovulduktan sonra bazen oyunda bir bozukluk oluyor ve yillar da gecse herhangi bir teklif yapmiyorlar, bunun duzeltilmesi. Digeri ise basin toplantilarinin zorunlu olmamasi. Zaten sorular kisitli, bir de zorunlu olunca hic tadi kalmiyor. Yardimcini yollama seceneginin oldugunu biliyorum ama onun da ne soyleyecegi belli degil guvenilip yollanmaz. Tumden katilmama hakki verilmeli.

Ilk soyledigim hatadan dolayi kariyerimi bitirdim; yeni kariyer acacagim sirf su medya olayi yuzunden acmiyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Yeni lig açılabilmesini herkes anladı da 4-5 sezon ilerledikten sonra yeni açtığımız ligin oyuncuları ve takımların son durumu nasıl ayarlanacak o meçhul.
    Zaten biz o ligleri açmasak da oyun kendi bünyesinde o ligleri oynatıyor. Çünkü oyunda hep o liglerden Avrupa kupalarına katılan takımlar değişiyor, ek olarak oyuncuların sezonluk verileride ekleniyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Kısa ve net açıklayayım size. Yeni oyununuz 2 ligten oluşuyor. "A" ve "B" ligi. ilerde "C" ligini istediğiniz zaman oyununuza dahil edebilirsiniz.
    C!yi eklemek güzelde B'yi silebilecek miyiz böyle bir özellik var mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    "Susup oynamak gerek" ne demek bunu bana açıklar mısın?
    "susup oynamak gerek" değil. "susup oynamak gerek diye düşünüyorum" ikisi arasında büyük farklar vardır. Nasıl okuduğunuz önemli olduğu kadar da nasıl anladığınız da önemli. Lütfen daha sakin olalım.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Büyük ihtimalle hayır.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Büyük ihtimalle hayır.
    O zaman ne işe yaradı. PC ağır oluyor diye zaten seçmiyruz lig ekledik çıkaramazsak zaten bir olayı yok bunun.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

"susup oynamak gerek" değil. "susup oynamak gerek diye düşünüyorum" ikisi arasında büyük farklar vardır. Nasıl okuduğunuz önemli olduğu kadar da nasıl anladığınız da önemli. Lütfen daha sakin olalım.
    Yok birader ben sakinim zaten.Kaba göründüysem kusura bakma.Sadece olaya açıklık getirmeye çalışıyorum konu sahibi olarak .

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    O zaman ne işe yaradı. PC ağır oluyor diye zaten seçmiyruz lig ekledik çıkaramazsak zaten bir olayı yok bunun.
    Önümüzde ki günlerde belli olur bu durum.

cok enteresan surukleyıcı olabılır.. fakat demekkı acmadıgımız lıglerıde oynanır gosterecekler....

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda yönetin; kayıtlı oyununuza istediğiniz sıklıkta oynanabilir ülkeleri ekleyebilir veya çıkartabilirsiniz.

Burdan silebiliriz diye anladım ben

Nesil
    2006

En güzel yanı ilk başta yöneteceğiniz ülkeyi açarsınız böylece hızlı bir şekilde oynarken sonra ayrılmak istediğinizde diğer ligleri açabilirsiniz. Oyunu hızlı oynamak için getirilmiş mükemmel bir özellik olarak görebiliyorum.

Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri