1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Oyuncu Özelliklerinin Fm Maç Dinamiğine Etkisi Nedir?

Hybrid View

Öncelikle emek harcıyarak yaptığın bu testlerden ötürü sana teşekkür ederim rehberin gelişmesinde ve forumumuzun farkını ortaya koymada çok faydalı mesajlar yazıyorsun.Sonuçta konuyu açan ben bile bu tarz testler yapmaya üşenmiştimEğer ileride farklı testlerin olursada onlarıda paylaşmanı isterim böylece konuyu takip eden arkadaşlara ışık tutmuş oluyoruz.Nede olsa futbol sadece oyunda değil gerçek hayattada istatistik işi artık kolay gelsin.

Quote Originally Posted by Guthwine View Post
    Öncelikle emek harcıyarak yaptığın bu testlerden ötürü sana teşekkür ederim rehberin gelişmesinde ve forumumuzun farkını ortaya koymada çok faydalı mesajlar yazıyorsun.Sonuçta konuyu açan ben bile bu tarz testler yapmaya üşenmiştimEğer ileride farklı testlerin olursada onlarıda paylaşmanı isterim böylece konuyu takip eden arkadaşlara ışık tutmuş oluyoruz.Nede olsa futbol sadece oyunda değil gerçek hayattada istatistik işi artık kolay gelsin.
    Ben teşekkür ederim.Bu testlerde dikkatimi çeken kararlılğın olduğu testlerde takım bol gol atıyor ama konsantrasyon olmadığından dolayı yiyor da.Teknik özelliklerin sandığımdan çok daha kötü çıkmasına şaşırdım açıkçası.Artık bundan sonra defansta ilk arayacağım özellik konsantrasyon olacak.Orta saha ve hücumda da kararlılık.Kanat oyuncularında ise hızın önemi çok fazla ve fırsatçı golcülerde kararlılık hız kararlar birleşince ve soğukkanlılıkta varsa süper bir golcü çıkabilir sanırım.Bundan sonra oyunculara bakarken tekniğinin ortalama bir seviyede olması benim için yeterli eğer bahsettiğimizi zihinsel ve sonra fiziksel özellikler iyi ise.Sadece sanırım fazla koşturmayan AMC lerde fizikselden daha çok biraz teknik özellikler önemli olabilir.Tabi yine o da zihinselden sonra 2.planda kalıyor.

Mesaj Yetkileri