Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

25 86.21%
  • Berabere biter

1 3.45%
  • Manisaspor kazanır

3 10.34%
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 294 sonuç

Konu: [3. Hafta] Fenerbahçe - Manisaspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Aykut Kocaman bugün iyi yönetemedi takımı ama hatalarından ders almayı bilen bunu geçen sene yapan ayrıca geçen sene takımı çok iyi yöneten bir hocaydı , bunu da hatırlayalım çok ağır eleştiriler getirmeyelim derim
    Aykut Kocaman uzun süredir ben takıma savunma yaptırayım skoru nasılsa Alex hallediyor taktiğiyle oynatıyor takımı,bakın bugün Alex skora katkı vermedi puan kaybı yaşadık.Çünkü alternatif bir taktiği yok.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hangi biriyle mücadele etsin bu 11 adam ? Saha dışı olaylarla mı mücadele etsinler ? TFF'nin rezil fikstürüyle mi mücadele etsinler ? 3 haftadır verilen birbirinden kötü hakemlerle mi mücadele etsinler ? 1. hafta penaltımız yeniliyor, ikinci hafta penaltımız yeniliyor, 3. hafta ofsayttan atılan gol verilip, attığınız temiz gol ofsayt nedeniyle kesiliyor ? Böyle bir ortamda ne futbolu konuşalım ? Tebrikler MAA.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aynen ben de onu yazacaktım da emin olamadım rakibin golü de ofsayt gibi gelmişti bana.Çok göstermediler ama.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ofsayt değil gibiydi sanki golden sonra gösterdiler ofsayt çizgisiyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

bugün iyi oynadık kazanacak kadar iyiydik kazanamadık sağlık olsun çocuklar Alex aykut Volkan... Kadıköyde Gol Yememe gitmesi beni üzdü biraz ama kazandığımız maçı verdik geir aldık hakemde verilen maç geri alınmaz dedi maç bitti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Play off saçmalığı yüzünden böyle oldu.Alışmak lazım tabiki ama Fenerbahçe'nin ki de daha sezon başındayken öyle kolay kolay alışılacak bir fikstür değil.(Pazartesi-Cuma-Salı-Cuma).
    Ya bırakın ne Playoff'u ? İngilterede İspanyada İtalyada 38 maç oynanmıyor mu ?
    Dünyada hangi takım şu fikstürle maç oynamış Allah Aşkına ?

1.Maç Ordu 12.09.2011
    2.Maç Antep 16.09.201
    3.Maç Manisa 20.09.201
    4.Maç Kayseri 23.09.2011

bütün takımlar 15 günde 4 maç Fenerbahçe 10.5 günde 4 maç ne tesadüf ???
    Deplasmanlarda deplasman değil hani Ülkenin diğer ucuna gidiyosun
    Bu şekil mi haksız rekabet ortadan kalkacak
    Yazıklar olsun
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Manisaspor'un golünde bir adım önde adam.Bizimkinde parmağı bile önde değil.Taraftarlığa lüzum yok hakem hatası diyip geçiyorum acısı çıkar elbet bana düşmez.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Fikstürden şikayetçi olmak çok doğru değil her takım benzer sorunu yaşayacak gibi. Hatta şu an Beşiktaş'ın durumu daha zor fikstür açısından. Perşembe günü M.Tel-Aviv ile oynamıştı, pazartesi A.Gücü ile oynadı, perşembe Bursa'mla oynayacak. Pazar günü Antalyaspor maçı var, yine perşembe avrupa ligi Stoke deplasmanı, en iyi ihtimalle bu deplasman dönüşü pazartesi oynarlar...

Sizle aynı fikirde düşündüğümü belirttim zaten.Bu fikstür pekala daha iyi bir şekilde ayarlanabilirdi.Şu ilk 4 maçın tarihlerinin hiçbir şekilde açıklaması olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Fikstürden şikayetçi olmak çok doğru değil her takım benzer sorunu yaşayacak gibi. Hatta şu an Beşiktaş'ın durumu daha zor fikstür açısından. Perşembe günü M.Tel-Aviv ile oynamıştı, pazartesi A.Gücü ile oynadı, perşembe Bursa'mla oynayacak. Pazar günü Antalyaspor maçı var, yine perşembe avrupa ligi Stoke deplasmanı, en iyi ihtimalle bu deplasman dönüşü pazartesi oynarlar...
    Ülkenin diğer ucundan ziyade ülkenin dışı da var bu fikstür içinde. Bunu da hesaba katmak lazım. Getirdikleri Play-Off rezaleti yüzünden bunlar yaşanacak. Adamlar at koşturuyorlar istedikleri gibi yapacak birşey yok. Fenerbahçelilerin Avrupa durumu olmadığı halde böyle zor bir fikstürde bırakılmaları şikayet ettikleri nokta ama bu federasyonun keyfiliğinden çok Beşiktaş'ın avrupa maçları olduğundan bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    beşiktaş avrupa kupalarında mücadele ediyor.Eşit şartları karşılaştırmalısın yaptığın karşılaştırma geçerli değil o yüzden. Misal fenerbahçe ile galatasaray'ın fikstürünü kıyaslarsak 11 günde 4 ve 15 günde 4 ortaya çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam ki galatasaray değil avrupada olmayan tüm takımlarla kıyaslayabilirsiniz fikstürümüzü. Böyle saçmalık olmaz,Cuma oynayacağımıza Pazar niye oynamıyoruz mesela Kayserispor maçını? Mantıklı bir açıklamanız var mı?Olacağını sanmıyorum çünkü tek neden yayıncı kuruluşun böyle istemesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ülkenin diğer ucundan ziyade ülkenin dışı da var bu fikstür içinde. Bunu da hesaba katmak lazım. Getirdikleri Play-Off rezaleti yüzünden bunlar yaşanacak. Adamlar at koşturuyorlar istedikleri gibi yapacak birşey yok. Fenerbahçelilerin Avrupa durumu olmadığı halde böyle zor bir fikstürde bırakılmaları şikayet ettikleri nokta ama bu federasyonun keyfiliğinden çok Beşiktaş'ın avrupa maçları olduğundan bence.
    Ya zaten Bjk ve Trabzon konu dışında kalmalı aslında bu konuda.Onlar bizi avrupada temsil ediyorlar,fikstür onlar için en olanaklı şekilde ayarlanmalı. Bunu düşünüyoruz biz.

Ama avrupa'da olmayan takımlardan farkımız ne de biz dezavantajlı bir fikstür oynuyoruz. Sebebi aynı gün içerisinde gs,fb,bjk gibi takımların maçları olmasın diye. Ve bu çok acımasız takımlar için.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

arkadşalar maçı bırkaıp fikstürü karşılaştırıyoruz yaptığımız çok saçma bu lig sistemi bu yıl saçma olacağı belliydi bence 2 puanı kaybetmek önemli değilbu haftalar herkesin puan kaybetme haftaları fikstür + zor durum (şike sakatlık vs)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Ya zaten Bjk ve Trabzon konu dışında kalmalı aslında bu konuda.Onlar bizi avrupada temsil ediyorlar,fikstür onlar için en olanaklı şekilde ayarlanmalı. Bunu düşünüyoruz biz.

Ama avrupa'da olmayan takımlardan farkımız ne de biz dezavantajlı bir fikstür oynuyoruz. Sebebi aynı gün içerisinde gs,fb,bjk gibi takımların maçları olmasın diye. Ve bu çok acımasız takımlar için.
    Evet abi ben de şimdi onu yazacaktım yani sırf aynı gün olmasın diye yapıyorlar. Halbuki yarın Gs ve Ts maçlarını oynayacaklar yani zorunlu kalındığında gayet de olabiliyormuş demekki. Ama işlerine gelmiyor herhal ne edek..

Yayıncı kuruluşla da ilgili olsa gerek, dört büyüklerin maçlarını ayrı günlere yayıp izlenme oranlarını yüksek tutmak amaçları. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın avrupa karşılaşmalarını dikkate almak zorundalar. Galatasaray ve Fenerbahçe'de de dengeyi sağlamak zorundalar o konuda haklısınız. Bizim için farketmiyor, zaten gece gündüz veriyorlar maçı gitsin, 30-35 derecede de oynuyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fikstür olayı bütün takımları vuracak gibi, ilk döngü Fenerbahçe'ye denk geldi, bundan sonraki kurban Galatasaray olacak bence, en çok da Trabzonspor ve Beşiktaş etkilenir Avrupa maçları nedeniyle. Bundan sonra da hep Fenerbahçe'ye sıkışık fikstür uygulanırsa o zaman art niyet aramak, sorgulamak gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fikstür olayı bütün takımları vuracak gibi, ilk döngü Fenerbahçe'ye denk geldi, bundan sonraki kurban Galatasaray olacak bence, en çok da Trabzonspor ve Beşiktaş etkilenir Avrupa maçları nedeniyle. Bundan sonra da hep Fenerbahçe'ye sıkışık fikstür uygulanırsa o zaman art niyet aramak, sorgulamak gerekir.
    Zaten cuma-salı-cuma maçlarını bir yere kadar kabul edebilirsin.Ama 2.hafta haftanın ilk günü oynayacakken bir önceki hafta son günü oynuyoruz.Rezillik burada başlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hep fenerbahçe'ye uygulamazlar zaten de kimseye uygulamalarına gerek yok ki aynı gün olsun fenerbahçe galatasaray maçları sorun çözülüyor.Yayıncı kuruluş 4 büyükleri günlere yaymak için cuma-cumartesi-pazar-pazartesi yaptırıyor maçları. Zaten bir fenere bir galatasaraya vuracak,diğer 2 takım avrupada oynadıkları için lig fikstürü onlara göre ayarlanacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu ne şimdi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Hep fenerbahçe'ye uygulamazlar zaten de kimseye uygulamalarına gerek yok ki aynı gün olsun fenerbahçe galatasaray maçları sorun çözülüyor.Yayıncı kuruluş 4 büyükleri günlere yaymak için cuma-cumartesi-pazar-pazartesi yaptırıyor maçları. Zaten bir fenere bir galatasaraya vuracak,diğer 2 takım avrupada oynadıkları için lig fikstürü onlara göre ayarlanacaktır.
    bence burda büyük sorun var ligde 4 takım yok manisada bu sıkıntıyı çekiyor fenerbahçede karabükte aksi durum sıkıntı çıkarır bakıyorum 5-6 takım dışındakilerin programılarına özenmede nkaralama gibi giriyorlar 4 günde 2 maç oynayanlar ...

Bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan'ı kaçak seyirci diye anons etti lig tv,ben ona daha çok güldüm

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Zaten cuma-salı-cuma maçlarını bir yere kadar kabul edebilirsin.Ama 2.hafta haftanın ilk günü oynayacakken bir önceki hafta son günü oynuyoruz.Rezillik burada başlıyor.
    Uygulama bence de saçma, zaten şu andaki federasyonun hangi kararı, hangi adımı doğru ve mantıklı ki ? Aynı serzenişlerde biz de bulunacağız muhtemelen 5. haftadan itibaren.

Dekoder alırsak sorunlar çözülür. Yayıncı kuruluşa kimse bu kadar para ver demedi, şimdi çok ciddi bir para verdikleri için her dedikleri olsun istiyorlar, buna boyun eğilmesi saçma.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

erkek girse bir cezası varmıdır ? bellimidir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    bence burda büyük sorun var ligde 4 takım yok manisada bu sıkıntıyı çekiyor fenerbahçede karabükte aksi durum sıkıntı çıkarır bakıyorum 5-6 takım dışındakilerin programılarına özenmede nkaralama gibi giriyorlar 4 günde 2 maç oynayanlar ...
    anadolu takımlarının 4 maçını toplam kac günde oynadıklarını yazarsan analasabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yan hakem Semih'e ofsaytta değildim deyince, 1 metre öndesin diye çıkışmış, helal dostum sana

19 cm geriden çıkmış semih.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

ne demek istediğniiz biliyorum fenerbahçe 4 maçını 11 günde oynarken diğer takımlar 14-13-15 gün arası oynuyorlar ama fikstür 4 haftayla sınırlı değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

temiz gol attık ofsayt dendi, ofsayttan gol yedik temiz dendi.. Buna da eyvallah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    ne demek istediğniiz biliyorum fenerbahçe 4 maçını 11 günde oynarken diğer takımlar 14-13-15 gün arası oynuyorlar ama fikstür 4 haftayla sınırlı değil
    Hayır anlamıyorsunuz kimse 11 gün gibi kısacık bir aralıkta oynamasın diyoruz biz. Cuma-cumartesi-pazar-pazartesi maç yaptırmak zorunda değil kimse. Cumartesi-Pazar yapılır hafta sonu maçları çarşamba-persembe de hafta içi maçları olur sorun giderilir.

İlk 4 hafta ;

Bursaspor : Pazar-Pazar-Perşembe-Pazar

Eskişehirspor :Cumartesi-Pazar-Çarşamba-Pazartesi

Gaziantepspor:Pazar-Salı-Cuma-Pazartesi

Gençlerbirliği:Cumartesi-Cumartesi-Çarşamba-Pazar

Kayserispor:Pazar-Cuma-Salı-Cuma

Orduspor:Pazartesi-Cumartesi-Salı-Pazar

Ankaragücü:Cumartesi-Pazartesi-Perşembe-Pazar

İBB:Pazar-Cumartesi-Salı-Cumartesi

Mersin İY:Cumartesi-Pazar-Çarşamba-Cumartesi

Samsun:Cumartesi-Pazar-Çarşamba-Pazar

Manisa:Cumartesi-Cumartesi-Salı-Cumartesi