"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hangi biriyle mücadele etsin bu 11 adam ? Saha dışı olaylarla mı mücadele etsinler ? TFF'nin rezil fikstürüyle mi mücadele etsinler ? 3 haftadır verilen birbirinden kötü hakemlerle mi mücadele etsinler ? 1. hafta penaltımız yeniliyor, ikinci hafta penaltımız yeniliyor, 3. hafta ofsayttan atılan gol verilip, attığınız temiz gol ofsayt nedeniyle kesiliyor ? Böyle bir ortamda ne futbolu konuşalım ? Tebrikler MAA.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aynen ben de onu yazacaktım da emin olamadım rakibin golü de ofsayt gibi gelmişti bana.Çok göstermediler ama.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ofsayt değil gibiydi sanki golden sonra gösterdiler ofsayt çizgisiyle.
bugün iyi oynadık kazanacak kadar iyiydik kazanamadık sağlık olsun çocuklar Alex aykut Volkan... Kadıköyde Gol Yememe gitmesi beni üzdü biraz ama kazandığımız maçı verdik geir aldık hakemde verilen maç geri alınmaz dedi maç bitti![]()
Ya bırakın ne Playoff'u ? İngilterede İspanyada İtalyada 38 maç oynanmıyor mu ?
Dünyada hangi takım şu fikstürle maç oynamış Allah Aşkına ?
1.Maç Ordu 12.09.2011
2.Maç Antep 16.09.201
3.Maç Manisa 20.09.201
4.Maç Kayseri 23.09.2011
bütün takımlar 15 günde 4 maç Fenerbahçe 10.5 günde 4 maç ne tesadüf ???
Deplasmanlarda deplasman değil hani Ülkenin diğer ucuna gidiyosun
Bu şekil mi haksız rekabet ortadan kalkacak
Yazıklar olsun
...
Manisaspor'un golünde bir adım önde adam.Bizimkinde parmağı bile önde değil.Taraftarlığa lüzum yok hakem hatası diyip geçiyorum acısı çıkar elbet bana düşmez.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Fikstürden şikayetçi olmak çok doğru değil her takım benzer sorunu yaşayacak gibi. Hatta şu an Beşiktaş'ın durumu daha zor fikstür açısından. Perşembe günü M.Tel-Aviv ile oynamıştı, pazartesi A.Gücü ile oynadı, perşembe Bursa'mla oynayacak. Pazar günü Antalyaspor maçı var, yine perşembe avrupa ligi Stoke deplasmanı, en iyi ihtimalle bu deplasman dönüşü pazartesi oynarlar...
Sizle aynı fikirde düşündüğümü belirttim zaten.Bu fikstür pekala daha iyi bir şekilde ayarlanabilirdi.Şu ilk 4 maçın tarihlerinin hiçbir şekilde açıklaması olamaz.
Ülkenin diğer ucundan ziyade ülkenin dışı da var bu fikstür içinde. Bunu da hesaba katmak lazım. Getirdikleri Play-Off rezaleti yüzünden bunlar yaşanacak. Adamlar at koşturuyorlar istedikleri gibi yapacak birşey yok. Fenerbahçelilerin Avrupa durumu olmadığı halde böyle zor bir fikstürde bırakılmaları şikayet ettikleri nokta ama bu federasyonun keyfiliğinden çok Beşiktaş'ın avrupa maçları olduğundan bence.
beşiktaş avrupa kupalarında mücadele ediyor.Eşit şartları karşılaştırmalısın yaptığın karşılaştırma geçerli değil o yüzden. Misal fenerbahçe ile galatasaray'ın fikstürünü kıyaslarsak 11 günde 4 ve 15 günde 4 ortaya çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam ki galatasaray değil avrupada olmayan tüm takımlarla kıyaslayabilirsiniz fikstürümüzü. Böyle saçmalık olmaz,Cuma oynayacağımıza Pazar niye oynamıyoruz mesela Kayserispor maçını? Mantıklı bir açıklamanız var mı?Olacağını sanmıyorum çünkü tek neden yayıncı kuruluşun böyle istemesi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ya zaten Bjk ve Trabzon konu dışında kalmalı aslında bu konuda.Onlar bizi avrupada temsil ediyorlar,fikstür onlar için en olanaklı şekilde ayarlanmalı. Bunu düşünüyoruz biz.
Ama avrupa'da olmayan takımlardan farkımız ne de biz dezavantajlı bir fikstür oynuyoruz. Sebebi aynı gün içerisinde gs,fb,bjk gibi takımların maçları olmasın diye. Ve bu çok acımasız takımlar için.
arkadşalar maçı bırkaıp fikstürü karşılaştırıyoruz yaptığımız çok saçma bu lig sistemi bu yıl saçma olacağı belliydi bence 2 puanı kaybetmek önemli değilbu haftalar herkesin puan kaybetme haftaları fikstür + zor durum (şike sakatlık vs)
Yayıncı kuruluşla da ilgili olsa gerek, dört büyüklerin maçlarını ayrı günlere yayıp izlenme oranlarını yüksek tutmak amaçları. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın avrupa karşılaşmalarını dikkate almak zorundalar. Galatasaray ve Fenerbahçe'de de dengeyi sağlamak zorundalar o konuda haklısınız. Bizim için farketmiyor, zaten gece gündüz veriyorlar maçı gitsin, 30-35 derecede de oynuyoruz![]()
Fikstür olayı bütün takımları vuracak gibi, ilk döngü Fenerbahçe'ye denk geldi, bundan sonraki kurban Galatasaray olacak bence, en çok da Trabzonspor ve Beşiktaş etkilenir Avrupa maçları nedeniyle. Bundan sonra da hep Fenerbahçe'ye sıkışık fikstür uygulanırsa o zaman art niyet aramak, sorgulamak gerekir.
Hep fenerbahçe'ye uygulamazlar zaten de kimseye uygulamalarına gerek yok ki aynı gün olsun fenerbahçe galatasaray maçları sorun çözülüyor.Yayıncı kuruluş 4 büyükleri günlere yaymak için cuma-cumartesi-pazar-pazartesi yaptırıyor maçları. Zaten bir fenere bir galatasaraya vuracak,diğer 2 takım avrupada oynadıkları için lig fikstürü onlara göre ayarlanacaktır.
Bu ne şimdi ?![]()
Bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan'ı kaçak seyirci diye anons etti lig tv,ben ona daha çok güldüm![]()
Uygulama bence de saçma, zaten şu andaki federasyonun hangi kararı, hangi adımı doğru ve mantıklı ki ? Aynı serzenişlerde biz de bulunacağız muhtemelen 5. haftadan itibaren.
Dekoder alırsak sorunlar çözülür.Yayıncı kuruluşa kimse bu kadar para ver demedi, şimdi çok ciddi bir para verdikleri için her dedikleri olsun istiyorlar, buna boyun eğilmesi saçma.
erkek girse bir cezası varmıdır ? bellimidir
Yan hakem Semih'e ofsaytta değildim deyince, 1 metre öndesin diye çıkışmış, helal dostum sana
19 cm geriden çıkmış semih.
ne demek istediğniiz biliyorum fenerbahçe 4 maçını 11 günde oynarken diğer takımlar 14-13-15 gün arası oynuyorlar ama fikstür 4 haftayla sınırlı değil
temiz gol attık ofsayt dendi, ofsayttan gol yedik temiz dendi.. Buna da eyvallah
İlk 4 hafta ;
Bursaspor : Pazar-Pazar-Perşembe-Pazar
Eskişehirspor :Cumartesi-Pazar-Çarşamba-Pazartesi
Gaziantepspor:Pazar-Salı-Cuma-Pazartesi
Gençlerbirliği:Cumartesi-Cumartesi-Çarşamba-Pazar
Kayserispor:Pazar-Cuma-Salı-Cuma
Orduspor:Pazartesi-Cumartesi-Salı-Pazar
Ankaragücü:Cumartesi-Pazartesi-Perşembe-Pazar
İBB:Pazar-Cumartesi-Salı-Cumartesi
Mersin İY:Cumartesi-Pazar-Çarşamba-Cumartesi
Samsun:Cumartesi-Pazar-Çarşamba-Pazar
Manisa:Cumartesi-Cumartesi-Salı-Cumartesi