-
konuyu 1. sayfadan bu yana titizlikle butun arkadaslarımın yazdıgı mesajları okudum mutlak tek bir dogru var ''bu ulkenin ve bu oyunu oynayan insanlarin yapımcıların umrunda olmadıgıdır'' bu da yapımcıların bızım yonetıcılere ılettıgı mesajlarların halıne seklıne bakarak acıkca gorulmektedır bazı yonetıcı arkadaslarımız yazmıs turkce olmucak ama bu potansıyelın farkına vardılar ettıler bu tarz konuların hepsı tabır-ı caızse pışpıslama politikasından farklı degıldır artık ulkenızde orjınal oyun alınmıyor bız de bu yuzden turkce dıl destegını koymadık yalanlarını 3 yasında kı cocuklar bıle ınanmıyorlar kac seneden berı bu forum olsun baska yerler olsun aynı tartısmalar devam edıyor yapımcıların bu tavrını gordukten sonra bızım burda yazmamız etmemız bısey degıstırmıyor artık oyunu turkce cıkarsalarda almam umrumda da degıl su halını tavrını gordukten sonra yapımcılar bu ulkeden kendılerıne olumlu anlamda bır pay alamazlar sony bu ısı bılmıyo turkce oyun cıkardı konamı bu ısı bılmıyo turkce oyun cıkardı keza bu oyunlarında satıs oranının turkce dılı eklendıkten sonra bu ulke pazarından gelen payı da malum ve nıce yenı cıkıcak oyunların ıcersınde de turkce dıl destegı olucak hala cıkıcak pasalar ''orjınal almıyosunuz'' o yuzden dıl destegını eklemıyoruz ısvec norvec dıllerı dunyanın en onemlı dıllerı nufusu da bellı ulkede oyunun satıs rakamı da ıddaa edıyorum oyuna turkce dıl destegı olsa sadece ıstanbul da ıkamet eden bu oyunu severler ıkı ulkeyıde satıs rakamında ıkıye katlar uzun lafın kısası hala bu yapımcıları savunur sekılde yorum yapan arkadasları da hayretle ızlıyorum oyunu da turkce cıkartmasınlar bu oyunu ezelden berı oynuyan arkadaslar zaten ıngılızceyı ogrendı artık...
Mesaj Yetkileri