-
Bu konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum. Yazılanlara çizilenlere. Turksportal diyebileceğim birşey yok uzun senelerdir takip ediyorum. Birkere Sigames ne yapabileceği kestirelemez bir firma. Reklam amaçlı proje sunduk kabul edilmedi. Düşünün daha hangi firma ne iş yapar o kısımlara bile gelmedi. Normalde biz Türkçe yapımındaki bütün masrafları karşılayıp sponsor olarak gösterilecektik. Ama Sigames'in verdiği yanıt şu tarzda Türkiye'de korsan pazarı çok büyük. Ya arkadaşım Türkiye'yi sen mi kurtaracaksın? Cebinden bu yama için para çıkmıcak etmicek. Yani firmanın ne yapacağını kestiremiyorsunuz. Sonra teklifi değiştirdik. Dedikki promosyon amaçlı biz sizden 10 bin kopya alalım en azında firma adına dağıtım yaparız diye. Onuda kabul etmediler. Yani bu konuda Turksportal denebilecek bir laf bulamıyorum. Bu firma yarın Turksportal hadi yamayı yapın der. 1 hafta sonra vazgeçtik boşverin diyebilir.
Ayrıca oyun fiyatından yakınan arkadaşlara diyorum. Bilgisayar oyunu lüks tüketime girer. Yani hayatındaki ana ihtiyaçlarından değildir. Tamam fiyatlar sudan ucuz demiyorum. Ama lüks tüketimin fiyatındanda yakınamazsın. Ancak tepki olarak almazsın. Sonuç tek taş pahalı alırken abi ya çok pahalı bu ne alınmazki korsanını alıcam diyebiliyormusun? Hayır hiç birşey demeden ya daha uygun bütçeli birşey yada pırlantı taşının alt sınıflarından alıyorsun. Bizim milletimizde şunu anlamıyorum. Benzin pahalı diyor. 50 bin - 60 bin tl arabaya para veriyor. Eminimki hayatınızda 1yıl içersinde 70 tlyi boşyere heba ettiğiniz şeyler vardır.
Mesaj Yetkileri