-
İki gündür birşeyler yazmak için bekliyorum bu yapılan ağır, saygısız ve gerçekten mantıksız eleştirilere (eleştiri diyorum ama emin olun saygısızlık yapmamak için bu kelimeyi kullanıyorum) sakin bir tepki verebilmek için; ama anlaşılan Turksportal ailesinin fertleri ne kadar saygı çerçevesini aşmadan cevap verirse versin, bazı fanatizm zihniyetiyle sadece saldırgan tutum sergileyen ve kesinlikle aksi düşüncelere kapalı zihniyetteki "arkadaş"larımızın, üzülerek söylüyorum ki onlara karşı sergilenen bu ince, olgun ve saygılı tutumu anlayamayacaklarını görüyorum.
Ağır sözler söylememek adına sadece perpetuayı (hatta forumlarda dikkatimi çektiği kadarıyla, bir aile olduğumuzu düşünerekten affına da sığınarak Ömer Abimizi) gerçekten takdir ettiğimi belirtmek istiyorum. Bunca haddini bilmez yorumlara rağmen kesinlikle saygıyı elden bırakmadan, çizgisinden sapmadan, mantıklı ve de kanıtlarıyla birlikte en ince detayına kadar her düşünceyi önemseyip açıklama yapması gerçekten takdire şayan.
Turksportal'ı gerçekten yıllardır diğer benzer sitelerden ayıran en önemli özellikte aslında bu. Hem saygı çerçevesinde hem de bir aile gibi yakın ve içten olmasıyla diğer sitelere fark atıyor. Umarım da bunu koruruz ve "korumaya" teşvik edebiliriz.
Mesaj Yetkileri