1 ile 30 arası toplam 242 sonuç

Konu: Turksportal İstifa (!)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    yanlış anlamayın ama oylama işi bana çok saçma geldi. bir oyuncuyu bütün düşünmek gerekir. örneğin; oyuncunun bitiriciliği orada yazdığı bitiricilikten ibaret değildir. bence hiç doğru yaklaşım olmaz. Türkiye den ne Messiler ne Ronaldolar ne Pique ler çıkar ama değil mi
    ben anlatamadım sanırım. oylamadan bahsetmiyorum. araştırmacı sayısının 1-2 değil 50-100 belki daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum. bu işin birkaç kişinin elinden geçmesini saçma buluyorum. yoksa anket yapalım ne çıkarsa onu koyalım demedim. çok daha bilimsel bir yöntemden bahsettim. flawless victory anladı sanırım beni. her önüne gelen değil bu işi görev edinen insanlar olacak yine. sezonda 10-15 maç takip edecek. en azından bir o kadar antrenman. vs vs.. yoksa buraya bi anket açalım herkes oy versin falan demedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by serwan View Post
    ben anlatamadım sanırım. oylamadan bahsetmiyorum. araştırmacı sayısının 1-2 değil 50-100 belki daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum. bu işin birkaç kişinin elinden geçmesini saçma buluyorum. yoksa anket yapalım ne çıkarsa onu koyalım demedim. çok daha bilimsel bir yöntemden bahsettim. flawless victory anladı sanırım beni. her önüne gelen değil bu işi görev edinen insanlar olacak yine. sezonda 10-15 maç takip edecek. en azından bir o kadar antrenman. vs vs.. yoksa buraya bi anket açalım herkes oy versin falan demedim.
    bildiğim kadarıyla araştırmacıya her zaman ihtiyaç var ve gelen başvurular dahilinde kriterlere uygun kişiler alınıyor zaten. zaten 1-2 kişi değiller ki.. buraya pek yorum yazmıyorlar diye göremiyoruz..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri