1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Turksportal'a Kızgınım

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence neden Türkçe yapmıyor diyenlerin hesaba katmadıkları şey büyük ve istikrarlı şirketlerin riske girmemeleri, istedikleri gelirleri aldıkları için Cm gibi Türkçe çıkarıp kumar oynamaları gerekmiyor, zaten Türkiye pazarından başarıyla çıkan toplasan 1-2 oyun vardır. Türkçe masrafı düşük olabilir ama sonuçta getirisi büyük olmayacak bir risk.
    2010'da 10.000'e yakın kişi oyunu orjinal alacağını söyledi ama o rakama yaklaşılmadı bile. Şimdi durmadan korsan oynayan ve sözüne güvenilmeyen bir topluluk için masrafa girilir mi?

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Bence neden Türkçe yapmıyor diyenlerin hesaba katmadıkları şey büyük ve istikrarlı şirketlerin riske girmemeleri, istedikleri gelirleri aldıkları için Cm gibi Türkçe çıkarıp kumar oynamaları gerekmiyor, zaten Türkiye pazarından başarıyla çıkan toplasan 1-2 oyun vardır. Türkçe masrafı düşük olabilir ama sonuçta getirisi büyük olmayacak bir risk.
    2010'da 10.000'e yakın kişi oyunu orjinal alacağını söyledi ama o rakama yaklaşılmadı bile. Şimdi durmadan korsan oynayan ve sözüne güvenilmeyen bir topluluk için masrafa girilir mi?

Yahu Sigames gibi bir şirket türkçe ekleyerek nekadar risk alabilir. Sanki batarmı karşılığını almasa. İstedikten sonra hertürlü denemeye değer. Sigames isterse gayette koyar türkçe yi ama adamların umrunda değil. Mesele burda, kimse kendini kandırmasın boşuna.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kendinizin kabullenmeyeceği şeyi elden beklemek gayet kolaydır. Çünkü davulun sesi uzaktan herzaman hoş gelir.

Buradaki hiç kimse para, zaman,emek, daha eklemediğim birçok şey harcadığı bir iş karşılığında "ben para kazanmasamda olur" demez, "sadece bu kısımdan zarar etsem batacakmıyım" demez.

Yine para, zaman, emek, daha eklemediğim birçok şey harcadığınız bir işin başkaları tarafından illegal kullanılmasına karşı

"bu insanların parası yok tabi ki yaptığım işin korsanını alacaklar"
    "70 lira ile geçinen aileler var, gelip benim yaptığım projeyi çalın,çırpın helal olsun"
    "5 liraya almak varken benim ürettiğim işi 70 liraya almak akla aykırıdır tabi ki benim ürünüm korsan alınmalıdır" demezsiniz.

İster siyasi, ister önem vermeme adı ne olursa olsun Türkçe dil konusuna girmiyorlar. Kabullenen oynar, kabullenmeyen oynamaz. Tutup burada veya kendi içinizde "Türkçe'yi çıkar arkadaş, koskoca şirket bunu karşılayamıyor mu, batacak mı" gibi mantıklar para kazanma anlayışına terstir. Adamlar bu işi Türklerin gönlünü kazanmak için yapmıyor.

Mesaj Yetkileri