trabzonspor konusuna olumlu tarafından bakmışsınız. hücum oyuncuları açısından ne kadar alternatifli olsa da defansif açıdan aynı şeyi söylemek imkansız. ayrıca burak'ın trabzonspor için taşıdığı anlam quaresma'nın beşiktaş için taşıdığı anlamdan daha fazla. açıkçası ortalamada beşiktaş'tan 8 puan daha fazla toplayacak bir takım değil trabzonspor. bakın tekrarlıyorum ortalamada bir sezonda 30 puan bile fark oluşabilir geçen sezon olduğu gibi. ama öyle sezon da 10 yılda bi kez olur. benim bütün itirazım buna. beşiktaş bu sezon 50 puan da toplayabilir. ama bu sezonu gerçekten 10 kez oynatma şansımız olsa ortalama 60 puanda kalmaz bunu söylüyorum. aynı şey galatasaray için de geçerli. trabzonspor'un da bir miktar abartıldığını düşünüyorum. çok değil belki. bursa ve antep'in 60 civarında olması normal. belki çok az fazla. ama beşiktaş ve galatasaray'ın bu kadrolarıyla onlarla aynı seviyede kalması normal değil.
bunlar benim fikirlerim.
bir de beşiktaş'ta kaliteli türk oyuncu olmadığı konusunda biraz insafsız davranmışsınız. cenk iyi bir kaleci. rüştü de tecrübesiyle hala süper lig'in iyi kalecilerinden. bakın lig için konuşuyorum. ismail şu an milli takımın sol beki. ibrahim toraman ve egemen'den biri defansın göbeğinde çok rahat oynar tartışmasız. necip zaten yıldız olmaya aday bi oyuncu.. hepsi de 11'de oynayan oyuncular.

bir de elinizde varsa bu 10 sezonun puan tablolarını buraya koyma şansınız var mı?