Originally Posted by
LaigLeNoiR
Maçın özetini izleyebildim ilk önce Melo'nun arkadan yaptığı bir müdahale vardı hakem es geçmiş bence en az sarı kart gerektiriyor.
Servet'in gördüğü kırmızı kart çok tartışmalı, oyuncu uzak bir yerde yere düşürüldü sarı kart daha doğru olurdu diye düşünüyorum.
Melo'nun attığı gol net ofsayt. Doğru karar vermiş hakem.
Sabri'nin her iki sarı kartıda doğru, dolayısıyla kırmızı kart doğru karar.
O kadar ahım şahım isyan edilecek bir hakem yokmuş bence sahada. Sadece oldukça cesur bir hakem gördüm. Elini cebine atmakdan ve düdük çalmaktan korkmayan bir hakem varmış.
Tabii tüm bunlar üst üste gelince bir büyük takımın aleyhine bu kadar tantana kopması kaçınılmaz oluyor. Bu Beşiktaş'ta da böyle Fenerbahçe'de de, Trabzonspor'da da.
Gaziantep iyi posizyonlara girmiş bu haftaya kadar olmayan bir hücum organizasyonları içindeler. G.Saray ise malesef orta saha sıkıntısı yaşıyor. Toplar mecburen kanatlardan geliyor, ortadan top getirecek oyuncu yok. Bazen Engin bu işi yapıyor. Sol kanatta da bu zamana kadar işlemeyen bir Riera var. Sağ kanata kalıyor iş. Orada da Sabri, Kazım zaman zamanda Eboue.
Orta sahada hem Melo hem de Selçuk bana göre düz oyuncular, yanlarında bir tane 10 numara olduğu zaman ise çok fazla işe yarayacak isimler ancak bu G.Saray'da malesef yok.
Tekrar Antep'i tebrik ediyorum, G.Saray'a ise geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım en kısa sürede toparlanıp ilk 4'e kalırlar.