Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

10 62.50%
  • Berabere

3 18.75%
  • Gaziantepspor

3 18.75%
1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: [8.Hafta] Galatasaray - Gaziantepspor

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes;2116525[B
    ]Servet'in pozisyonunu 10 kişiye sorsanız altısı kırmızı kart yanlış,dördü kırmızı kart doğru der. Yani ortada bir pozisyon, bana göre ise net kırmızı karttır. [/B]Artık geçiştirme kartlarını görmemeliyiz Türkiye'de. Mesafe uzak ne demek top oyuncunun önüne atılmış son adam Servet yakın oyuncular var ama topa ve kaleye en yakın oyuncu olan Gaziantepsporlu oyuncu Servet'ten kurtulmuş, ceza sahasının içine girmesi için topu yakaladıktan sonra en fazla iki kez topa dokunması yetecek (ayağından açma durumuna göre 1 bile olabilir). Servet son oyuncuysa ve diğer oyuncular yakında olsalar dahi hücum oyuncusunun gerisinde iseler bu kırmızı karttır.Yardımcı hakemi kutlamak gerek bu konuda, ısrarı ile orta hakemin geçiştirmesini engelledi.

Sabri'nin ikinci sarı kartında pozisyonda bir şey yok, yan hakem yanlış yönlendiriyor hakemi ben ani reaksiyonların olabileceğini düşünüyorum, biz halı sahada çerezine oynarken dahi çılgına dönüyorsak bırakalım futbolcuların da sinirlenme hakkı olsun. Bu açıdan kurallar itiraz konusunda biraz yumuşatılmalı diyorum. Ben olsam Sabri'yi atmazdım ama mevcut kurallar benim gibi düşünmüyor maalesef.

Bunun dışında Melo'nun çok sert futbolu vardı ve ısrarla hakem Gaziantepspor amigosuymuşcasına yapılan yorumlar var. Bu açıdan kutluyorum Galatasaray camiasını, kamuoyu konusunda başarılılar.

Güzel ve tempolu bir maç oldu zaman zaman en azından. Tebrikler her iki takıma da, ve özellikle tebrikler Abdullah Hoca. Fenerbahçe'mize hizmet etmiş, değerli bir insansın. Gol sevinçlerindeki içtenliği de çok hoşuma gitti. Cenk sonunda gol attı da ben rahatladım ayrıca, bu kadar ara vermez umarım bir daha.
    burdan sonra okuma gereği duymadım kaleye çapraz çizgiye yakın bi pozisyonda ileriye atılan topa daha hareketlenirken top ayağına gelemeden o adama faul yapıldığında buna bariz gol şansımı denir ? bu kadar saçma bişey daha görmedim 10 kişiye sorsan 9 u yanlış karar der 1 i der o da fanatik gs düşmanıdır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Facx View Post
    burdan sonra okuma gereği duymadım kaleye çapraz çizgiye yakın bi pozisyonda ileriye atılan topa daha hareketlenirken top ayağına gelemeden o adama faul yapıldığında buna bariz gol şansımı denir ? bu kadar saçma bişey daha görmedim 10 kişiye sorsan 9 u yanlış karar der 1 i der o da fanatik gs düşmanıdır
    okumadıysan alıntı yapmana da gerek yoktu. Fanatik olsam sabri'nin atılmasını eleştirmem.ki insanların yorumlarıyla da ilgilenmem.Benim görüşüm bu yazılanlardır ve değişmez.

Futbol oynadınız mı halı saha harici gerçek sahalarda hiç bilmiyorum ama o söylediğiniz noktada topla buluşan oyuncu daha öncede yazdığım gibi en fazla topa 2. kez dokunmasından sonra gollük şut atacak pozisyona erişmiş olur. Bu oyuncuya en yakın oyuncu bayağı bir aşağıda kalıyor yani aynı hızla koşacaklarını kabul etsek oyuncuların defans oyuncusu gaziantepspor'lu oyuncuya yetişemez. Bu açıdan ben hakem olsam gelir kırmızı kartı gösterir devam ederim. Benim için bu kadar nettir. Benzeri fenerbahçe'ye olursa umarım hakemler aynı şekilde bizim oyuncumuzu da atarlar ayrıca.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by sananes View Post
    okumadıysan alıntı yapmana da gerek yoktu. Fanatik olsam sabri'nin atılmasını eleştirmem.ki insanların yorumlarıyla da ilgilenmem.Benim görüşüm bu yazılanlardır ve değişmez.

Futbol oynadınız mı halı saha harici gerçek sahalarda hiç bilmiyorum ama o söylediğiniz noktada topla buluşan oyuncu daha öncede yazdığım gibi en fazla topa 2. kez dokunmasından sonra gollük şut atacak pozisyona erişmiş olur. Bu oyuncuya en yakın oyuncu bayağı bir aşağıda kalıyor yani aynı hızla koşacaklarını kabul etsek oyuncuların defans oyuncusu gaziantepspor'lu oyuncuya yetişemez. Bu açıdan ben hakem olsam gelir kırmızı kartı gösterir devam ederim. Benim için bu kadar nettir. Benzeri fenerbahçe'ye olursa umarım hakemler aynı şekilde bizim oyuncumuzu da atarlar ayrıca.
    Sen hakem olmadığın için kırmızı göstermesi doğru diyorsun hakem olanlar(markus merk,mhk başkanı) sarıydı diyolar.Demekki senin dediğin doğru haklısın dostum tartışmanın gereği yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Sen hakem olmadığın için kırmızı göstermesi doğru diyorsun hakem olanlar(markus merk,mhk başkanı) sarıydı diyolar.Demekki senin dediğin doğru haklısın dostum tartışmanın gereği yok.
    Markus Merk ilah değil diğerinin kariyerini bilmiyorum.Bir gün gelir siz de Markus Merk'in yorumunu hatalı bulabilirsiniz, bunun için hakem ya da hakem eskisi olmaya gerek yok. Saçma bi kıstastır bu.

Burada Melo'nun attığı ofsayt golüne ofsayt değil, Cenk'in nizami golüne ofsayt diyenler olduğu için şaşırmıyorum gerçi bu tepkilere.

Ayrıca hepimizin öve öve bitiremediği premier ligin, hakemlerini kıstas alırsak galatasaray yine 9 kişi bitirirdi maçı ama atılanlar Servet ile Melo olurdu. Sabri değil. Sabri'nin atılması hatadır, itirazlara daha çok müsamaha gösterilmelidir artık bu ülkede.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Markus Merk ilah değil diğerinin kariyerini bilmiyorum.Bir gün gelir siz de Markus Merk'in yorumunu hatalı bulabilirsiniz, bunun için hakem ya da hakem eskisi olmaya gerek yok. Saçma bi kıstastır bu.

Burada Melo'nun attığı ofsayt golüne ofsayt değil, Cenk'in nizami golüne ofsayt diyenler olduğu için şaşırmıyorum gerçi bu tepkilere.

Ayrıca hepimizin öve öve bitiremediği premier ligin, hakemlerini kıstas alırsak galatasaray yine 9 kişi bitirirdi maçı ama atılanlar Servet ile Melo olurdu. Sabri değil. Sabri'nin atılması hatadır, itirazlara daha çok müsamaha gösterilmelidir artık bu ülkede.

Ben hiçbir yorumumda cenk ve meloyu karşılaştırmadım diğer arkadaşları bilemem.Bence 2 kararda da haklı hakem.Benim tek yaygara çıkarma nedenim kırmızı kartlardır.Bana göre Servet sarı karttır.Sabri nin kırmızısı doğrudur(itirazdan dolayı) ama o itirazı doğuran sabepte yapmamış olduğu bir fauldür.Bir takıma yanlış 2 kırmızı verirsen o takımın sahada yapacağı fazla birşey kalmaz.Ki buna rağmen 9 kişi antepten daha iyi baskılı oynadık bunuda belirtmem lazım.Antepin skoru korumaya yönelik geri çekilmesininde bunda etkisi vardır tabi.

Ayrıca tabiki Markus merk ilah değil ama sizce bu lafta saçma değil mi ? Atıyorum konusunda uzman bir mühendiste ilah değildir.Düşüncenize katılmıyorum.

Mesaj Yetkileri