1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: [12.0.0] Volkan Demirel

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    de sanctis türkiye liginde kötüydü fakat o sırada galatasarayın defansı nasıldı? skibbe döneminde bol atak oynayan defansı ikinci planda tutan bir taktik anlayışı vardı. yukarıda da bahsettiğim gibi bir kaleciyi tek başına değerlendirmek yanlış olur. açıkcası ben şuana kadar volkanın almanya, belçika hırvatistan gibi karşılaşmalarda bir tane olumlu hareketini hatırlamıyorum? 2008de kalede rüştü vardı biliyorsun o yaştaki rüştü bile çok daha etkili olmuştu kalede.
    de sanchis oynuyorken de gs'nin defansında servet-sabri-hakan vardı, hala da aynı isimler var.
    defans oyuncuları istediği kadar iyi olsun takım savunması iyi olmadıktan sonra fazla bir fark yaratamazlar. rüştü euro 2008'de iki maçta oynadı yanılmıyorsam; almanya maçında klose'den yediği golü tekrar izlemeni öneririm.
    neyse fanatik bir tutumla yazdığın her halinden belli, boşu boşuna tartışıp ta başlığı kirletmeyelim. hayırlı geceler.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    de sanchis oynuyorken de gs'nin defansında servet-sabri-hakan vardı, hala da aynı isimler var.
    defans oyuncuları istediği kadar iyi olsun takım savunması iyi olmadıktan sonra fazla bir fark yaratamazlar. rüştü euro 2008'de iki maçta oynadı yanılmıyorsam; almanya maçında klose'den yediği golü tekrar izlemeni öneririm.
    neyse fanatik bir tutumla yazdığın her halinden belli, boşu boşuna tartışıp ta başlığı kirletmeyelim. hayırlı geceler.

fanatik mi? şuanda en objektif şekilde ne gördüysem onu yazıyorum. bir çok oyuncu profili incelendi ne beşiktaşlısı ne galatasaraylısı ne bursalısı ne trabzonlusu futbolcu profillerine bu kadar itiraz etmedi. napılsın fenerbahçeli futbolculara bütün özellikleri 20 mi yapılsın? asıl fanatiklik budur. eminim ki volkan avrupa da oynasaydı 155 pa verilmezdi biz biraz cömert davranıyoruz futbolculara. türkiyede shelton, ısaac, kahe, fatih tekke, gökhan ünal, mehmet yılmaz ve sercan yıldırımın karşı karşıya kaldığı pozisyonlarla , benzemayla messiyle higuainle rooney ile karşı karşıya kalıpta gol olmasını engelleyen bir kaleci arasında ki farkı anlamanızı bekliyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri