Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim perpatua.
kazım konusunda mantıklı bir açıklama yapmışsınız, ikna oldum. diğer düşüncelerinize katılmıyorum.
özellikle hızı en fazla 11 olabilecek selçuk'un 13 hız almasını "koşturan, çabalayan" bir oyuncu olduğu için hoş görmeniz beni oldukça şaşırttı. bu tamamen çalışma gücü, cesaret, agresiflik ve pozisyon alma ile alakalı.
Kosturan, cabalayan bir oyuncu oldugu icin pace'in 13 olmasini hosgormuyorum. Selcuk'u 40-50 metre depar atarken fazla gormediginiz icin yavas algiladiginizi soyluyorum. Selcuk genelde 10-15 metrelik bolgede oynuyor cunku genelde gorevi bu. Bunun icin de genelde yavas gorunen cabuklugu, hizi degil.

yazdıklarımdan 3. ve 4. paragrafları yanlış yorumlamışsınız, bu tavsiyelerimi tekrar düşünmenizi isterim. faydasını göreceğinizden hiç şüphem yok.
Ben bir takim icin coklu arastirmaciligin bir faydasi olduguna inanmiyorum cunku Italyanlarin bu sekilde calismasinin oldukca garip kararlar ortaya cikarttigina sahit oluyorum bir suredir. Bir cok yorum olabilir ve bu yorumlar degerlendirilir ama son karari bir kisi vermeli ve bu karara saygi duyulmali.