1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: [12.0.0] Volkan Demirel

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    ömer abi onu bilmem de o verdiğin liste ne ölçüde doğru şöyle bir göz gezdirdim ve de sanctis ile muslera'nın volkan'ın önünde olduğunu gördüm, schwarzerler bilmemneler de cabası volkan bence oyunda gayet olması gerektiği gibi yansıtılmış ama o liste pek ölçü değil yani...
    Valla ben bu kadar kucuk gormuyorum diger kalecileri. De Sanctis'e laf ediliyor ama adam topu topu 1 yil oynadi Turkiye'de. Ayni dili konusmadigi, daha once hic oynamadigi takim arkadaslari ile. Mondragon da ilk yilinda pek harika oynamamisti. Cordoba da hata ustune hata yapmisti. Farkli ulkeden geldiler, rakip forvetleri tanimalari sadece bir yil surer.

Volkan 9 yildir ayni takimda. Zaten bu ulkede dogmus, buyumus. Rakip takimlardaki oyuncularin hemen hemen tamaminin ozelliklerini, takim arkadaslarinin ozelliklerini ezbere biliyor. Yarin baska bir ulkeye transfer olsun, takim arkadaslarina ve lige alisana kadar bir suru sacmasapan gol yiyeceginden adim gibi eminim.

Tipki De Sanctis'in, tipki Mondragon'un, tipki Cordoba'nin yaptigi gibi. Tipki Rustu'nun Barcelona'da hatalari nedeniyle tutunamayip yerini alt yapidan cikan kaleciye kaptirmasi gibi. Tipki Muslera'nin su anda yaptigi gibi. Tipki De Gea'nin yaptigi gibi. Bu yuzden takimlar her yil kaleci degistirmez, degistirmemeli. Kaleci ve savunma'nin iyi olmasi icin beraber calismaya alismasi gerekli. Calistigi savunmaya tamamen alismis 9 yildir Fenerbahce'de olan bir Volkan ile topu topu 7-8 ay Galatasaray'da gorulen De Sanctis'i karsilastirdiginizda tabii arada buyuk fark gorursunuz. Gercek hayat FM degil ki kaleciyi alin ve aninda takima tamamen uyum saglasin.
    Last edited by perpetua : 05.Kasım.2011 at 00:12

Mesaj Yetkileri