Hay başlayayım sizin o cicili bicili milli formanıza, cici şeker milli oyuncularınıza...

Adamlar bizim aldığımızın bin katı kadar para alacaklar. Sonra bizim milli takımın yarısı kadar etmeyen Hırvatistan karşısında adeta dökülecekler.

Nesini savunuyorsunuz bunun? Onlar Türkiye'yi temsil ediyormuş. Geçiniz...

Türkiye'yi Yıldıraylar, Tugaylar, İlhan Mansızlar, Rüştüler temsil eder.

Buraklar, Emreler, Volkanlar değil.

Evet milli takım defansı ve Volkan onlarca hata yapsın, sonra "Ayyy bunlar milli takım oyuncusu o yüzden ciciler eleştirmeyelim" mi diyeceğiz?

Şu milliyetçi düşüncelerinizi futboldan uzaklaştırın artık. Zaten futbolla o düşünceleriniz pilavla sucuk gibidir. Uyuşmaz.

Ve kulüpçülük yapıldığını iddia eden arkadaşlar, esas kulüpçülüğü siz yapıyorsunuz. Kusura bakmayın. Yuhalanan Volkan değil başka bir kaleci olsaydı, bunun en kral savunucusu siz olurdunuz.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
Takımın yarısı avrupanın ortalama ve ortalama üstü takımlarında oynuyor, oynanan futbola bak. Biz Hırvatistan'ı yenemiyorsak zaten gitmeyelim, gidipte kendimizi iyice rezil etmeyelim.
Altına imzamı atıyorum.