Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 64.52%
  • Berabere biter

5 16.13%
  • Hırvatistan kazanır

6 19.35%
Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 453 sonuç

Konu: Türkiye - Hırvatistan | Play-Off Elemeleri 1.Maç

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

TT arena da kulüpçülük gerçekten zirve yaptı Bu Şükrü Saraçoğlun'da da oluyor İnönü'de de oluyor ama bu kadar olmamıştı daha önce galiba ? Şükrü Saraçoğlunda 2 tane kritik maç oynadık küfür veya oyuncu ıslıklama yoktu.

Takımın yarısı avrupanın ortalama ve ortalama üstü takımlarında oynuyor, oynanan futbola bak. Biz Hırvatistan'ı yenemiyorsak zaten gitmeyelim, gidipte kendimizi iyice rezil etmeyelim.
    Burak

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bayrağa küfredildiği falan yok abartmayın. Yersin cevabı diye birşey yok. Volkan Türk kalecilerinin örnek aldığı belkide Türkiye'nin en iyi kalecisi ve yapacağı davranışlara dikkat etmek zorundadır. Her zaman(küfür yese dahi) saygılı olmalıdır.
    Yok öyle dünya,adam orda Türkiye için oynuyor bu 1 değil ki en yakın Estonya maçında Emre'yi yuhladılar maça giderken Fenerbahçeye sövdüler bu tamamen art niyet ve cevap vermekte kesinlikle bu oyuncu haklı çünkü orada küfür edilen kişi volkan değil tüm takımdır ancak geri kafalılar bunu farkında değiller olsalar o küfürü etmezler o ayrı konu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Küfür eden taraftarda ve futbolcularda çirkefleşmiştir başka bir yorumu yoktur en az taraftar kadar volkan ve emrede suçludur asla profesyonel değillerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Volkan'ın karakteri falan demiş de bunun karakterle alakası yok.. Ha öyle düşünen varsa;

Gelsin karşıma ben duyacağı şekilde arkasından bi 20 dakka küfür edeyim.. Bakalım reaksiyonunuz ne olacak..

Yok neymiş Volkan top tutmuyomuş, FB'deki gibi oynamıyomuş.. Siz sanıyomusunuz Volkan bu yıl FB'de süper..

Ne demişler, bekara karı boşaması kolaydır.. Sallayın siz de vurun abalıya..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rıdvan'ın ektiği tohumlar ne de çabuk yeşerdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    TT arena da kulüpçülük gerçekten zirve yaptı Bu Şükrü Saraçoğlun'da da oluyor İnönü'de de oluyor ama bu kadar olmamıştı daha önce galiba ? Şükrü Saraçoğlunda 2 tane kritik maç oynadık küfür veya oyuncu ıslıklama yoktu.
    Tek fark var. Arena'da kulüpçülük yok oyuncu ıslıklanıyor tabi bu da çok yanlış bir şey. Diğer stadlarda takımlara sayılıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Yok öyle dünya,adam orda Türkiye için oynuyor bu 1 değil ki en yakın Estonya maçında Emre'yi yuhladılar maça giderken Fenerbahçeye sövdüler bu tamamen art niyet ve cevap vermekte kesinlikle bu oyuncu haklı çünkü orada küfür edilen kişi volkan değil tüm takımdır ancak geri kafalılar bunu farkında değiller olsalar o küfürü etmezler o ayrı konu
    Öyle bir dünya var. Profesyonel adam bunu bilmeli, bilecek ! Ayrıca terbiyeli olmaya davet ediyorum seni. Hiçbir takım taraftarına geri kafalı deme hakkını kendinde bulma ki zaten öyle bir hakka sahip değilsin
    Football is simple,but Football Manager is not

Gelen gideni aratır ne kadar doğru bi söz varya bugün çok net anladım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim çok net Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör. Milli takımlar da dahil.

Hay başlayayım sizin o cicili bicili milli formanıza, cici şeker milli oyuncularınıza...

Adamlar bizim aldığımızın bin katı kadar para alacaklar. Sonra bizim milli takımın yarısı kadar etmeyen Hırvatistan karşısında adeta dökülecekler.

Nesini savunuyorsunuz bunun? Onlar Türkiye'yi temsil ediyormuş. Geçiniz...

Türkiye'yi Yıldıraylar, Tugaylar, İlhan Mansızlar, Rüştüler temsil eder.

Buraklar, Emreler, Volkanlar değil.

Evet milli takım defansı ve Volkan onlarca hata yapsın, sonra "Ayyy bunlar milli takım oyuncusu o yüzden ciciler eleştirmeyelim" mi diyeceğiz?

Şu milliyetçi düşüncelerinizi futboldan uzaklaştırın artık. Zaten futbolla o düşünceleriniz pilavla sucuk gibidir. Uyuşmaz.

Ve kulüpçülük yapıldığını iddia eden arkadaşlar, esas kulüpçülüğü siz yapıyorsunuz. Kusura bakmayın. Yuhalanan Volkan değil başka bir kaleci olsaydı, bunun en kral savunucusu siz olurdunuz.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Takımın yarısı avrupanın ortalama ve ortalama üstü takımlarında oynuyor, oynanan futbola bak. Biz Hırvatistan'ı yenemiyorsak zaten gitmeyelim, gidipte kendimizi iyice rezil etmeyelim.
    Altına imzamı atıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Öyle bir dünya var. Profesyonel adam bunu bilmeli, bilecek ! Ayrıca terbiyeli olmaya davet ediyorum seni. Hiçbir takım taraftarına geri kafalı deme hakkını kendinde bulma ki zaten öyle bir hakka sahip değilsin
    Bu ülkede kimin hangi hakka sahip olduğu belli değil ki..

Yarın bi gün birisi çıkıp Volkan'ı vursa, top tutmadı denecek.. Türk Futbolu bu hale geldi işte..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hırvatistan'a bu soğukta kim gidecek dimi Arda , vururum topa çok sinirlendim ayağana alırım sarı kartı erken tatile çıkarım ohh mis.

TT Arena'ya bundan sonra maç verilecek mi onu da çok merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

eleştiri anlayışınıza da bayıldım. artık rıdvan a saymayı bırakın. adamın söyledikleri 2 tarafa da çekilebiliyor. ama nedense sizler hep olumsuz düşünüyorsunuz..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Yaklaşık 6-7 sayfadır Milli Takım maçı başlığında kulüp tartışıldığının farkında mısınız? Yok şu stadda bu oldu yok bizim stadyumda hiç bir şey olmaz.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar yanlız Hırvatlar bizim sahamızda pas yaparken Taraftarlar Oley Oley çekiyorsa, kimse kalkıpta burda bir birine taş atmasın...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben bunu bugün için söylüyorum ve bu insanlar bunu yaparken utanmıyor.
    Yapanların içinde kendi tuttuğum takımın taraftarıda olabilir hiç farketmez yapılan ayıp herkesin.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Giallorossi View Post
    Hay başlayayım sizin o cicili bicili milli formanıza, cici şeker milli oyuncularınıza...

Adamlar bizim aldığımızın bin katı kadar para alacaklar. Sonra bizim milli takımın yarısı kadar etmeyen Hırvatistan karşısında adeta dökülecekler.

Nesini savunuyorsunuz bunun? Onlar Türkiye'yi temsil ediyormuş. Geçiniz...

Türkiye'yi Yıldıraylar, Tugaylar, İlhan Mansızlar, Rüştüler temsil eder.

Buraklar, Emreler, Volkanlar değil.

Evet milli takım defansı ve Volkan onlarca hata yapsın, sonra "Ayyy bunlar milli takım oyuncusu o yüzden ciciler eleştirmeyelim" mi diyeceğiz?

Şu milliyetçi düşüncelerinizi futboldan uzaklaştırın artık. Zaten futbolla o düşünceleriniz pilavla sucuk gibidir. Uyuşmaz.

Ve kulüpçülük yapıldığını iddia eden arkadaşlar, esas kulüpçülüğü siz yapıyorsunuz. Kusura bakmayın. Yuhalanan Volkan değil başka bir kaleci olsaydı, bunun en kral savunucusu siz olurdunuz.

Altına imzamı atıyorum.
    Olurdunuz yapardınızı geç lütfen.. Yaptığımızı göster ki biz düzeltelim.. Ama biz söyledikçe üstümüze çemkiriyosunuz..

Bu arada milli takımı desteklerken milliyetçi duygulardan nasıl arınılıyo bana az açıklasana.. Adı üstünde MİLLİ takım.. Milliyetçiliğin kökü de MİLLİ'dir, Yani MİL falan değil.. Milliyetçi olmadan milli takım desteklenemez..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Volkan bıraksın milli takımı ya rahatlasın herkes.Sinan Bolat filan olsa kalede ohooo bırak gol yemeyi bide gol atar 1-0 alırdık maçı.

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Hırvatistan'a bu soğukta kim gidecek dimi Arda , vururum topa çok sinirlendim ayağana alırım sarı kartı erken tatile çıkarım ohh mis.

Herkeside anlıyorum aslında, futbol yok ki oynanan futbolu eleştirelim.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Yaklaşık 6-7 sayfadır Milli Takım maçı başlığında kulüp tartışıldığının farkında mısınız? Yok şu stadda bu oldu yok bizim stadyumda hiç bir şey olmaz.
    yok kardeşim şu bu stad olmuyor. hep aynı stad..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Türk futbolunun geldiği hal bilgisizlikten öte bir yere geldi artık. Gelişen ve değişen Dünya'da artık herkes futbol hakkında birçok şey biliyor. Bu yüzden kimsenin yaptığı iş beğenilmiyor üstüne dalga geçiliyor. Ayrıca herkes birşey bildiğini iddia ediyorken bu işi yapanlar da kendilerini çok bir şey sanıyorlar. Bu yüzdendir ki oluyor bu olaylar. Volkan kim ? Emre kim ? Arda kim ? Sabri kim ? 2 pas , şut attılar diye büyütülecek birşey yok. Onlar sadece değeri yüksek bir sektörün ŞAKLABANLARI !!! Sözüm burada bitmiştir iyi geceler.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post

Şu takımda bugün söz söylenmeyecek oyunculardan biridir Arda, Emre ve Sabri ile birlikte.Ben olsam bende gitmem, tüm maç biryerlerini yırttılar bu oyuncular birşeyler yapmak için ama diğerleri al pas ver pas al sen ver ben derken maç bitti.Biz %60 küsür topla böyle oynadık işte

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Giallorossi View Post

.
    Hırvatistan bence bizden güçlü bir takım ama güçlü olmaları böyle bu yenilgiye bahane olmamalı yani en azından mücadele etmeliydik.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu bırakın artık birbirinizi yemeyi. Yenildik bitti gitti.Çare yok artık.Hiddink gidecek adam akıllı birisi gelecek,gelmek zorunda.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Türk futbolunun geldiği hal bilgisizlikten öte bir yere geldi artık. Gelişen ve değişen Dünya'da artık herkes futbol hakkında birçok şey biliyor. Bu yüzden kimsenin yaptığı iş beğenilmiyor üstüne dalga geçiliyor. Ayrıca herkes birşey bildiğini iddia ediyorken bu işi yapanlar da kendilerini çok bir şey sanıyorlar. Bu yüzdendir ki oluyor bu olaylar. Volkan kim ? Emre kim ? Arda kim ? Sabri kim ? 2 pas , şut attılar diye büyütülecek birşey yok. Onlar sadece değeri yüksek bir sektörün ŞAKLABANLARI !!! Sözüm burada bitmiştir iyi geceler.
    Az önce bana demiştin
    Taraftar kadar oyuncularımızda suçlu ancak yok yere ateş yanmaz bu bir tek Arenada değil bizim sahada olacaktır.Bu yüzden 4 büyüklere verilmesin maçlar

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Volkan alkışlandı başta, alaycı bir alkıştı. Haliyle sinirlendi alkışla karşılık verdi sonra hızını alamadı sağlam sövdü. Hadi onunki etkiye tepki dedik, yırtık dondan çıkan Emre ne alaka ? Seni kimse ıslıklamadı, kusura bakmayın da kaptan bu adam üstelik. Edemez öyle küfür. Yok öyle dünya.

@ABOOO

http://video.haberturk.com/spor/vide...-skandal/55617

2.30'dan sonrasını bir izle..

Nerede o coşkulu milli takım eskiden olsa ulan deplasmanda 0-4 yaparmıyız diye azda olsa düşünürdük şimdi bence ikinci maça çıkmayalım direk 3-0 bitsin istiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sahada oynanan bişey göremedim ben . Hırvatlar hariç tabi. Adamlar istediği zaman gol attılar , biz sabaha kadar oynasak o kaleye bi tane topu sokamazdık.

Sahada rezalet bir takım müsfettesi varken neden bütün küfürü Volkan yiyor ? Hakan Balta , Egemen , Giray , Hırvatistan'a gitmek istemeyen Arda dururken neden sadece Volkan ? Volkan size napmış da bu kadar derdiniz olmuş ?

Bir takımda en iyi oynayan adam Sabri'yse o takım kazanamaz. Sabri'ye de helal olsun mücadelesine hayran kaldım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir Galatasaraylı olarak, (bazı) Galatasaraylı arkadaşların körlüklerine utanarak şahit olmaktayım burada.

Orada Volkan'ı ıslıklayan taraftar, sadece Volkan'ı ıslıklamadı, takımı bitirdi. Rezalet bu başka bir şey değil. Eminim Hırvatlar şu anda maçı kazanmamızdan ziyade şu rezilliğimize bakıp gülüp eğleniyorlardır. Yıllar önceki Yunanistan maçı gibi.

Galatasaray taraftarı terbiyesiz. Volkan'ı ıslıkladıklarının yarısı kadar karşı takımı ıslıklamadılar. Adam gibi tezahürat yapmadılar. Böyle teknik direktörün böyle oyunun olduğu takımın taraftarı da bu kadar oluyor işte. Yazık.

Sayfa 11 / 16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri