Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

2 5.71%
  • Galatasaray kazanır

16 45.71%
Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 326 sonuç

Konu: [11.Hafta] Beşiktaş - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maymun dendiğini duymadım başka duyanlar var mı ?

Yoksa ingilizce küfürü Maymun diye anlamış olmayasınız ? Emin değilim bu konuda beni aydınlatın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Duyarlı taraftar maymun derken düşünecekti bunları.

Hasan Şaş da zaman geçirdiği 1 puana yattığı için yabancı maddeye maruz kaldı herhalde..
    aynen macin ortalarinda birsey yokken hasan sas"ada yabanci madde geldi kesin bilerek yapmistir hasan sas ah hasan ah

bu arada sabri 2 ay yokmus

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Son dakikada Quaresma yerdeyken bile hakemle Quaresma'ya çakmak attı adamlar hala ne diyorsunuz.Tamam çok haklılar.Orası saha değil zaten savaş alanı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu hareketin yapıLdığı oyuncu siyahi bir oyuncu oLduğu için hemen ırçıLık suçLamaLarı da başLamış. Oh oh.
    Yapılan tezahüratı duymadıysan yazayım: "Maymun eboue"

bi tarafımızdan uydurmuyoruz..

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Konu dışına çıkıyoruz ancak şunu söylemeden edemeyeceğim, bunu söyleyen Beşiktaş taraftarı değil, tüm dünya bunu söylüyor.
    Ya birakalim abi bu isleri biz Türklere kalsa herkes Türk, dünyada yapmadigimiz bulus yok, en iyi taraftarlar bizde vs vs bu kafayla bizden hic bisey olmaz.

Ayrica Eboue'ye maymun diye bagrilmis sanirim ben duymadim bilgi veren olursa iyi olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Duyarlı taraftar maymun derken düşünecekti bunları.

Hasan Şaş da zaman geçirdiği 1 puana yattığı için yabancı maddeye maruz kaldı herhalde..

Maymun deniLen böLümü ben duymadım, varsa ekLe göreLim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konu dışına çıkıyoruz ancak şunu söylemeden edemeyeceğim, bunu söyleyen Beşiktaş taraftarı değil, tüm dünya bunu söylüyor.
    Beşiktaş dünyanın duyacağı konularda bana göre şov yapıyor. Yarın gazetelerde yazar Van'a karşı duyarlılık diye. Yine bana göre öncelikle herkes işini yapmalıdır.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yazık günah yahu Van'dan girdiler Engin'in annesinden çıktılar.Böyle duyarlılık olmaz olsun tebrikler,teşekkürler her şeyden önce Beşiktaş taraftarına.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

berabere kalırı ben bide bi başka fenerbahçeli arkadaşımız oylamış gerçekten gönlümün istediği skor oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet tüm dünya söylüyor, bizde ne yapalım işte kabul ediyoruz :]
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yapılan tezahüratı duymadıysan yazayım: "Maymun eboue"

bi tarafımızdan uydurmuyoruz..
    EkLe göreLim. Hep bir ağızdan mı bağrıLmış, yoksa 5-10 kişi bağırmışta onumu kastediyorsunuz göreLim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Van için sende bir çakmak at kampanyası başlatmış herhalde Beşiktaş taraftarı.Bir daha Beşiktaş taraftarına alkol kontrolü yapsınlar maçtan önce.Kimse ayık değil statta.Duyarlı ! taraftar bunu yapmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maymun deniLen böLümü ben duymadım, varsa ekLe göreLim.
    O dakikaya ait görüntü gelsin, ekleriz. Maymun demedik küfür ettik diyor maça giden Beşiktaşlı arkadaşım ama tvye ses öyle gelmedi. Dememişlerse de kusura bakmasınlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben normal olarak anladım küfür ettiklerini herkes istedigi gibi duymus.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O dakikaya ait görüntü gelsin, ekleriz. Maymun demedik küfür ettik diyor maça giden Beşiktaşlı arkadaşım ama tvye ses öyle gelmedi. Dememişlerse de kusura bakmasınlar.
    Ben maçı başından sonuna kadar son ses, ses sistemim iLe dinLedim. Eboue ye küfür ediLdi ama öyLe birşey söyLeniLmedi. O yüzden ne zaman söyLeniLdiğini ve nasıL kaçırdığımı çok merak ediyorum. Ve çok eminim varsa biLe çok az bir sesden çıkmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Van için sende bir çakmak at kampanyası başlatmış herhalde Beşiktaş taraftarı.Bir daha Beşiktaş taraftarına alkol kontrolü yapsınlar maçtan önce.Kimse ayık değil statta.Duyarlı ! taraftar bunu yapmaz.
    Bu şekilde tahrik edici konuşup tansiyon yükseltmenin alemi yok bence :] Yangına körükle gitme.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ben normal olarak anladım küfür ettiklerini herkes istedigi gibi duymus.
    Baros bir fauL pozisyonunda tam arka arkaya 3 kez aynı küfürü etti.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

eboue'ye küfür edilmiş malesef arkadaşlar maymun denmemiş aramızda üzülenler olabilir bu duruma
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben de aynı şekilde küfür olarak duyduğum için merak ettim gerçekten böyle birşey söylenmişmi diye, neredeyse tüm G.Saray'lılar duymuş bunu da.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rooney şu yazışmaları görse ne güle be haha
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zamanında ırkçıLığa karşı eyLemLerde buLunmuş bir taraftar grubunun Irkçı söyLemLer içerisinde buLunacağını ben sanmıyorum ve inanmıyorum. Duymadım da.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O maymun dediğiniz kısımda şu meşhur ingilizce küfür edildi diye duydum ben ama? Beşiktaş taraftarı o tarz ırkçı tezahuratı en son yapacak taraftarlardandır.(bkz.Hepimiz Eto'o'yuz) Maçın ilk yarısını hiç seyredemedim.İkinci yarısının son 30 dakikasına yetiştim,onu da sağlıklı bir şekilde takip edemedim.Özeti seyrettikten sonra maçla ilgili yorum yapacağım.Yorumlardan takip edebildiğim kadarıyla çok kaçırmışız sanırım.Neyse artık özette göreceğiz.Bir de maçı seyreden arkadaşlar,maç hakkında analizlerini yapabilirlerse iyi olur aslında.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eboue'nin sırtı ve kalçası arasında biryere yerden sekerek gelen su şişesi ve Eboue'nin bir anda acı içinde yüzünü tutması.

İlginç.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tebrik ederim Murat abi.Çok güzel koruyorsun taraftarını.Kafasına gelse daha mutlu olurdunuz tabi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben maçı başından sonuna kadar son ses, ses sistemim iLe dinLedim. Eboue ye küfür ediLdi ama öyLe birşey söyLeniLmedi. O yüzden ne zaman söyLeniLdiğini ve nasıL kaçırdığımı çok merak ediyorum. Ve çok eminim varsa biLe çok az bir sesden çıkmıştır.
    Abi bende o kadar teknolojik imkan yoktu, yanlış duymuş olabilir. Ki arkadaşım demedim diyorsa dememiştir, kusura bakmayın Beşiktaşlı arkadaşlar yargısız infaz oldu.

Baros bir fauL pozisyonunda tam arka arkaya 3 kez aynı küfürü etti.
    Baros'un etmediği maç yok nerdeyse zaten. Ayrıca etmeyen futbolcu yok gibi bir şey, hakem yakalarsa veriyor cezasını zaten.

Ben de aynı şekilde küfür olarak duyduğum için merak ettim gerçekten böyle birşey söylenmişmi diye, neredeyse tüm G.Saray'lılar duymuş bunu da.
    Denmemiş aga.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Tebrik ederim Murat abi.Çok güzel koruyorsun taraftarını.Kafasına gelse daha mutlu olurdunuz tabi.
    Taraftarımı asla korumuyorum ne sahaya attıklarını ne de ettiği küfürleri ancak o anda numara yapan bir rakip oyuncuyu görünce taraftarlar çileden çıkıp yabancı madde atıyorlar.

Doğru mu yaptıkları asla değil ancak Eboue gibi Arsenal tecrübesine sahip bir oyuncu böyle bir numara yapıyorsa taraftarı kışkırtıyor demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ujfa'yı aşırı beğendim bu maçta Semih ve Ujfa böyle derse, Terim Sercan'ı kazanırsa ve devre arasında bir sol açık ile benim şampiyonluk favorim olurlar. Beklere lafım yok tüm Türkiye'de aynı durum
    eto'o bitmiş.

Eboue'nin sırtı ve kalçası arasında biryere yerden sekerek gelen su şişesi ve Eboue'nin bir anda acı içinde yüzünü tutması.

İlginç.
    Onlari atanin hic sucu yok degil mi iyiymis ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gerçekten Semih muhteşem oynadı her posizyonun içinde vardı neredeyse.

Muslera'da Türkiye'de oynadığı en iyi maçlarından birisini çıkardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Onlari atanin hic sucu yok degil mi iyiymis ya.
    Bakın beni yanlış anlıyorsunuz ısrarla yazıyorum yapılan harekete doğru dediğimi gördünüz mü ?

Tasvip etmiyorum ancak Eboue'nin yalandan yere yüzünü tutmasını göstermek istedim.

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri