Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

2 5.71%
  • Galatasaray kazanır

16 45.71%
1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [11.Hafta] Beşiktaş - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Adam orda vermiş parasını stada gitmiş , avazı çıktığı kadar takımını destekliyor. Sen olsan sinirlenmez misin ? Yok gayet sakin maçımı izlemeye devam ederim diyorsan ben bu yazdıklarımın hepsini geri alırım. Ama yok haklısın diyorsan BEŞİKTAŞ taraftarına dil uzatmayı bırak maçını yorumla canım kardeşim.
    Ben sinirlenirim. Benim burada eleştirdiğim nokta sinirlenme değildir. Sahaya birşey atmam, normalde beni komaya sokacak Melo'ya ufacık yaşımla tehditkar parmak sallamam. Eğitim farkı buradan geliyor zaten. Sonucu düşünmeden para verdin diye, destekledin diye, takımın iyi oynuyor diye insanların canına ya da yaralanmasına kastedemezsin. Bunlar her stadta oluyor. Her stadta da eleştirilmesi gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben sinirlenirim. Benim burada eleştirdiğim nokta sinirlenme değildir. Sahaya birşey atmam, normalde beni komaya sokacak Melo'ya ufacık yaşımla tehditkar parmak sallamam. Eğitim farkı buradan geliyor zaten. Sonucu düşünmeden para verdin diye, destekledin diye, takımın iyi oynuyor diye insanların canına ya da yaralanmasına kastedemezsin. Bunlar her stadta oluyor. Her stadta da eleştirilmesi gerekiyor.
    Ya Burak Abi insanlar o anda onu mu düşünüyor sanki ? Meloyla teke tek kalsak beni döver ya durduğum yerden birşey yapmayayım falan. Bu mudur yani ? Ya en basitinden pes oynarken bile gol kaçınca bilmem ne olunca hop oturup hop kalkıyoruz. Kaldı ki derbii atmosferinde takımı için elinden geleni yapan taraftardan bahsediyoruz. Tekrar söylüyorum taraftarın sahaya attığı maddeleri veya Eboue'ye edilen küfrü savunmak gibi bir niyetim yok. Ama bu taraftar bunu durup dururken yapmadı ve sabrının taşması için gereken herşey vardı ortamda. Anlatmaya çalıştığım nokta bu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dünya da kafasına Pet geLdi diye, ya da çakmak geLdi diye hastaneye giden veya öLen oLmadı, oLmazda. GüzeL bir geriLim fiLmi anLatıyormuşsun gibi okudum resmen.

yok artık. Zaten o maddeLer futboLcuLara ya da başkaLarına zarar verecek cinsten oLsa stada sokuLmaz ki zaten zarar verebiLecek maddeLer stada sokuLmaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sigara da öldürür diyor. Anında ölen kaç kişi gördün. Zaten bundan dolayı herkes içiyor.

Yarın öbür gün Allah uzak etsin diyelim birinin sinirine, gözüne, kulağına gelecek ve sonuçlarını göreceğiz. Belki hiç duymadığın birşeyi söyleyeceğim; hapşırırken kemik kırılıyorsa onlarında etkili tesiri vardır. Dediğin gibi sürekli olmadığı için atmak haktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sigara da öldürür diyor. Anında ölen kaç kişi gördün. Zaten bundan dolayı herkes içiyor.

Yarın öbür gün Allah uzak etsin diyelim birinin sinirine, gözüne, kulağına gelecek ve sonuçlarını göreceğiz. Belki hiç duymadığın birşeyi söyleyeceğim; hapşırırken kemik kırılıyorsa onlarında etkili tesiri vardır. Dediğin gibi sürekli olmadığı için atmak haktır.

GeriLim fiLmLerini bırakaLım artık. SAW izLer gibi oLduk resmen. Fatih hocanın izLediği yoLdan gideLim. Maç bitti, oLanLar oLdu. İşin doğrusu da ne kadar konuşursak konuşaLım bunLar düzeLmeyecek ve her zaman oLacak. O yüzden fazLa tartışmaya gerek yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri