Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

11 78.57%
  • Berabere biter

2 14.29%
  • Sivasspor kazanır

1 7.14%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 91 sonuç

Konu: [12.Hafta] Galatasaray - Sivasspor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Borjan niye futbolculuk yapıyor ki. Sivas belediyesi tiyatro seçimleri varmış katılsın kesin seçilir. O düşüş tam bir bayılma , kalp krizi düşüsüydü. Ben şaşırdım maça devam etmesine. Ha ondan önce Engin'e yaptığını da unutmayacağım. Kırmızı kartlar doğru fakat rakibe verilecek 2 kırmızı kart daha vardı.

Hep oyunlar , senaryolar , sustuysak bir yere kadar. Aklınızdan çıkarmayın Türkiye'dir Galatasaray.

Birde nedense derbiye Baros - Sercan ikilisiyle çıkarsak Elmander'den daha etkili olacağını düşünüyorum.
    kırmızı karta itiraz edersiniz, ofsayta kızarsınız vs vs. anlarım. çünkü; aynı şeyler bizim de Beşiktaş'ında Trabzon'unda, diğer kulüplerinde başına geliyor ve kızıyoruz, ediyoruz. ama koyulaştırdığım kısma bir türlü anlam veremedim, bağlantı kuramadım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Her iki kırmızı kart da doğru idi, güzel bir maç oldu diyemem 2-0'dan sonra Sivas hücumlarıyla biraz daha zevklendi maç

Engin'in posizyonunda kaleci oyunu hızlı başlatmak istiyor Engin önünde bekliyor ve ardından kaleci de Engin'i iterek açılması için alan yaratıyor kendisine ve degajını yapıyor ardından Engin attığı golün de verdiği gazla kaleciye kafa atıyor bunda tartışılacak bir taraf yok.

Elmander'de posizyonu dikkatli seyrederseniz tam yere basacakken havada kalan ayağı sabit diğer ayağı ile sekiyor ve havada olan ayağını rakibine basıyor bu harekette direkt kırmızı kart gerektirir.

Ben hakemi tebrik edecektim ancak Ayhan'ın posizyonu gerçekten çok komikti. 35 yaşına gelmiş bir oyuncu ama huylu huyundan vazgeçmiyor diye boşuna dememişler

Tebrikler G.Saray...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ayrıca Engin'in attığı gol de bana göre tehlikeli hareket vardı ayağını fazla yükseltti o posizyonda Engin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bende öyle sandım önce ama arada mesafe varmış, çok yakın değil yani rakip oyuncuya. Devam kararı doğru geldi bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Baros'a çalınan penaltı da kaleciye kırmızı kart verilebilir miydi ? Bence verilebilirdi. Öyle olsa ne Engin atılmış olacaktı ne de Elmander belki de. Futbol enteresan.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Baros'a çalınan penaltı da kaleciye kırmızı kart verilebilir miydi ? Bence verilebilirdi. Öyle olsa ne Engin atılmış olacaktı ne de Elmander belki de. Futbol enteresan.

+ ilk yari faty barosu ole bi cektiki baros"u cekmeseydi ordada bi gol pozisyonumuz vardi faty"ye kart falanda cikmaliydi o pozisyonda. ligtv"de ozete bakin 30.cu saniye falan ordada faul vardi.

enginin yedigi kirmizida galiba bu yeterli ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bülent Demirlenk verdiği kırmızı kartlarda sonuna kadar haklı fakat veremediği kartlardan ötürü kendisinin de son 3-5 dk bir an önce geçse de Galatasaray gol yemese diye dua etmesine sebep oldu. Kötü oynadık. Sivas da çok iyi sayılmazdı.Tatsız tuzsuz bir maç oldu. İnşallah elmander 1 maç ceza alır yoksa derbide yok sanırım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hakem oldukça kötü bir maç yönetti.Kırmızı kartlar doğru fakat iki takım adına da yanlış kararları oldu.Kazanmamız güzel oldu.Umarım Elmander'in cezası itirazla 1 maça indirilir.Engin zaten 3-5 maç ceza alır.Ayhan'ın pozisyonu ve o gülüşü komediydi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Benim anlamadığım; Engin kart görünce en sert tepkiyi Elmander verdi. Daha sonra kendisi benzer bir hareket yaptı. Engin'den daha akıllı ve tecrübeli bir oyuncu neden böyle birşey yaptı, kasıtlı mı yaptı orasını pek anlayamadım?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bana pek kasıtlı gibi gelmedi.Dikkat ettim kafasıyla başka bir yöne bakıyor.Adamın ayağına bakmadan hareket halindeyken o darbeyi yapması pek olası değil aslında ama nasıl olduysa tam tutturmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ohoooo. Sayfa ya olsaydılarla dolmuş. Futbolda bir saniye sonra ne olacağı belli değil. Nelerin varsayımlarını yapıyoruz ki.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Elmander'in pozisyonu kasti değil. Elmander o kadar psikopat birisi değil. Zaten basarken bakmıyor oraya. Ama karar doğru.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gerçekten bezdirdiler artık, Türk Futbolu'ndan tiksindirdiler.. Yan hakemin gözünün önünde iki oyuncu birbirine tamamen oyun dışı müdahalede bulunuyor, sarı-kırmızı giyene kırmızı kart, diğerine kart bile yok.. Üstelik bu oyunculardan sarı-kırmızılı olmayanı daha öncesinden atılmış olması gereken adam (Real-Atletico maçında aynısına kırmızı çıkardı hakem)..

İyi bari lock-out bitti en azından, NBA takip ederiz artık..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    kırmızı karta itiraz edersiniz, ofsayta kızarsınız vs vs. anlarım. çünkü; aynı şeyler bizim de Beşiktaş'ında Trabzon'unda, diğer kulüplerinde başına geliyor ve kızıyoruz, ediyoruz. ama koyulaştırdığım kısma bir türlü anlam veremedim, bağlantı kuramadım.
    O bir tribün bestesi olduğu için devamını getirdim. Ve orada her şey net ve kısa. Bağlantıyı kurmadıysanız şu videoda ki bestenin sözlerinde olduğu için yazdım.

http://www.youtube.com/watch?v=VwSS4FP50KE

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sarı formayı çok sevdim ben bu arada
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakem hatalarıyla sevabıyla bir maçı tamamladı. Ancak kırmızı kartlarda haklı olduğunu düşünüyorum.

Engin'in pozisyonunda kurnazlık yapmaya çalışan Engin'dir. Oyunu geciktirmeye çalıştığı için hakem anında durdurup kartı verseydi kalecide onu itmeyecekti. Bir de olaya böyle bakalım. Kaleci atışı kullanmak için bence kart gerektirmeyecek bir şarjda bulundu. Engin'de bir oyuncuya yakışmayacak hareketle kafa attı. Yine kafayı çok kurnazca attı ve o kadar gizliydi ki anlayamadık. Ayıp.

Elmander'in pozisyonuda kırmızı karttır. Kasıtlı yapmamıştır ancak kural dışı hareketin kasıtlısı, kasıtsızı olmaz. Tabi kasıt yoktur lafını şu amaçla söylüyorum; biz oyuncuları tiyatrocu, sahtekar gibi sıfatlarla ödüllendiyoruz. Elmander'e de cani, vicdansız, o da aynı işten ekmek kazanıyordu, sana yapılsa hoşmuydu gibi şeyler söylenebilir. Hamle yapacakken pasın sağ tarafa doğru açıldığını görünce sekiyor ve koşmak için adım atarken basıyor. Kırmızıyı da görüyor.

Mevcut kadromuzdan zaten yararlanamıyoruz. Elmander gibi bir oyuncunun kaybedilmesi çok kötü oldu. Kötü bir oyun sergiledik. Sivasspor'da beklenen oyunu sergileyemedi. Zararlı bir haftayı geride bırakıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maçı izledim çok iyi top oynamasakta 3 puanı aldıgımız için mutluyuz tabi ki ancak , Hakan Balta çok iyiydi özelikle ilk yarıda Eboue Grosicki'ye adım attırmadı , onun dışında Kazım , Riera , Baros kötüydü.

Hakeme gelince eyvallah pozisyonların hepsi doğru ancak gerçekten çok kolay kart çıkarıyorlar Galatasaray'açok cömertler , mesela Elmander'in pozisyonu çok sert gelebilir ancak ikiside topa koşuyor ve Hayrettin'in sol ayağı geride kalıyor kasıt oldugunu sanmıyorum , ki böyle basma pozisyonları hemen hemen her maç olan birşey ama verdi , vermeseydide kimse birşey diyemezdi , Engin'in olayı yapmaması lazımdı kırmızı kart doğruydu ama olayı fitilleyen Kaleci'yi adeta ödüllendirdi bir düşüşü vardı ki Amerikan Filmlerinde ki vurulan onurlu adamlar gibi

Pedriel'in de pozisyonu kartla cezalanadırılmalıydı elleri açık nereye çıkıyorsun arkadaşım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ayağa basıp kafaya tokat atmak. Ve yukarıdaki müdahaleler sonuç temiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakem Baros'a siyahi oyuncu tarafından yapılan penaltıyı da vermedi. Bu ayağa basma işini görmemiştim. Kalecinin de atılması lazım. Baros'un pozisyonunu görmeyen de aynı yardımcı, bu hareketi görmeyende aynı yardımcı yanılmıyorsam. Engin'in kafayı atması yanlış, yardımcı hakemin sadece Galatasaray'ın lehine olan pozisyonları görmemesi ayrı yanlış.

Diyorum ya çok zararlı bir haftayı kapattık. Gerek hak ederek gerek hakem nedeniyle...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Önce hakem kararlarına değineyim ; Engin'in golünde devam kararı doğruydu , eğer hareket rakibin topa müdehalesini engelleseydi çift vuruş kararı çıkardı ama öyle bir durum yok gol nizami bence.Kırmızı kartlar da doğru diye düşünüyorum.Elmander'in hareketi tartışılmış ama Engin'den daha bariz kırmızı o maalesef.İsteyerek yaptığını düşünmüyorum Elmander'in kişiliğini beğenen birisiyim.Ama müdehale çok sert kırmızı doğru.1 maça iner mi bilemem.Derbi açısından inmemesi lehimize olur tabiki.

Maça gelirsek ; Galatasaray 2-0 ı bulduktan sonra oyunu tutmakta zorlandı.Hocanın da etkisi var bence bunda.Orta sahaya yapılacak bir doğru takviye rahatlatırdı takımı.Derbi yaklaşıyor ama iki tarafın da oynadığı futbol pek iç açıcı değil.Fenerbahçe de Galatasaray da zor maç kazanıyor zor gol atıyor.Play-off'un etkisi midir diyeceğim ama bizim kadronun kalitesi de çok düştü maalesef.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Hakem Baros'a siyahi oyuncu tarafından yapılan penaltıyı da vermedi. Bu ayağa basma işini görmemiştim. Kalecinin de atılması lazım. Baros'un pozisyonunu görmeyen de aynı yardımcı, bu hareketi görmeyende aynı yardımcı yanılmıyorsam. Engin'in kafayı atması yanlış, yardımcı hakemin sadece Galatasaray'ın lehine olan pozisyonları görmemesi ayrı yanlış.

Diyorum ya çok zararlı bir haftayı kapattık. Gerek hak ederek gerek hakem nedeniyle...
    Bu yardımcı sanırım Erdinç Sezertam , bu adam 2009'da ki Sivas'ta yaşanan olaylı maçın olaylı hakemiydi , Ümit Karan'ı buza tekme attığını görerek , küfür etti diyip attırmıştı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Beklediğim gibi olmuş sayfa Kırmızılar olunca onları savunanda baya olmuş Neyse kazandık mutluyuz.Öyle yada böyle önümüzde önce bir maçımız var ondan sonra fener maçını düşünmeliyiz.İsterse bütün takım kırmızı görsün çıkar Paf takımla yine oynar yeniliriz alıştık zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elmander'in o hareketi neden yaptığına gerçekten anlam veremedim. Ama kasti olduğuna eminim. Hepimiz az çok futbol oynarız yapmayın allah aşkına hanginiz yanlışlıkla bir adamın aşil tendonuna bastırdınız?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Elmander'in o hareketi neden yaptığına gerçekten anlam veremedim. Ama kasti olduğuna eminim. Hepimiz az çok futbol oynarız yapmayın allah aşkına hanginiz yanlışlıkla bir adamın aşil tendonuna bastırdınız?
    Ben bastırdım olamaz mı ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Elmander'in pozisyon gereği ayağını çekemediğini düşünüyorum.Adam kariyeri boyunca ilk kırmızı kartıymış.Üstelik 3 sene üst üste hiç sarı kart bile görmemiş.Zaten Engin'ede kızdı niye böyle bir hareket yapıyorsun diye.Ben Elmander'in kesinlikle kasti bir hareket yaptığını düşünmüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Elmander 2 engin 5 maç alır derbide çok rahatlarız elmandersiz forvet hattı çok etkisiz gs de
    Olmadı Engin'i 1,5 sene futboldan men ederler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GS FB yumrukların konuştuğu maçta olayları başlatan Lugano'nun kafasına yanlış hatırlamıyorsam 5 maç vermişlerdi.Engin'e 5 maç olursa ilginç olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Engin'e 3 veya 4 maç verirler Elmandere de 2 maç olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elmander'e itiraz edilir kabul edilmez. 2 maç verirler. Engin'e 3 maç.

Borjan pfdk'ya sevkedilir. O tiyatro yeteneğiyle oradan cezasız çıkar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Engin 3 Maç,Elmander 2 Maç ceza alacaktır. Elmander'in kesinlikle kasti yaptığını sanmıyorum,fakat pozisyon net bir şekilde kırmızı kart.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri