Hakem hatalarıyla sevabıyla bir maçı tamamladı. Ancak kırmızı kartlarda haklı olduğunu düşünüyorum.

Engin'in pozisyonunda kurnazlık yapmaya çalışan Engin'dir. Oyunu geciktirmeye çalıştığı için hakem anında durdurup kartı verseydi kalecide onu itmeyecekti. Bir de olaya böyle bakalım. Kaleci atışı kullanmak için bence kart gerektirmeyecek bir şarjda bulundu. Engin'de bir oyuncuya yakışmayacak hareketle kafa attı. Yine kafayı çok kurnazca attı ve o kadar gizliydi ki anlayamadık. Ayıp.

Elmander'in pozisyonuda kırmızı karttır. Kasıtlı yapmamıştır ancak kural dışı hareketin kasıtlısı, kasıtsızı olmaz. Tabi kasıt yoktur lafını şu amaçla söylüyorum; biz oyuncuları tiyatrocu, sahtekar gibi sıfatlarla ödüllendiyoruz. Elmander'e de cani, vicdansız, o da aynı işten ekmek kazanıyordu, sana yapılsa hoşmuydu gibi şeyler söylenebilir. Hamle yapacakken pasın sağ tarafa doğru açıldığını görünce sekiyor ve koşmak için adım atarken basıyor. Kırmızıyı da görüyor.

Mevcut kadromuzdan zaten yararlanamıyoruz. Elmander gibi bir oyuncunun kaybedilmesi çok kötü oldu. Kötü bir oyun sergiledik. Sivasspor'da beklenen oyunu sergileyemedi. Zararlı bir haftayı geride bırakıyoruz.