1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: 12 çıktı da ne oldu?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Yenilik yapilmadigi konusunda benim tereddutlerim var. Sahsen 2009 dan beri adamakilli oynamadim FM yi, FM12 de 3 yil sonra bi kariyer actim ve oyun bana cok yabanci geldi. Bastan asagi degismis. 3D maclardan falan bahsetmiyorum. Tamamen icerik yonunden.
    Her acidan doyurucu bence, serzenislerinizi anlamis degilim. Fiyatinin dusurulmesi mevzusuna gelirsek, onun da sebebi cok guvendikleri guvenlik unsurlarinin yine kirilip korsaninin piyasaya surulmesidir. Oyunu oynayanlarin sayisi her gecen yil artiyor yoksa, tersi bi durum sozkonusu degil. Daha iyisini yapacak olan varsa buyursun yapsin, meydan bos. Bi tekel olusturmus falan degil SI Games. Zamanimiz rekabet zamani, iyisini yapan hakkettigini aliyor.
    FM de oyle su anda. Mac motorundaki gelisimi de gormezden gelmeyin. Bi zahmet daha eski serilere goz ativerin, 08 ya da 09 degil daha eskilere. Arti herkesi buna dahil etmiyorum ama RPG deki gibi butun asamalari bi gunde gecip oyundan sogur gibi, 1 sezonu bi gecede bitirenlerin bu oyundan zevk almasini da beklemiyorum. Oyunun bi cok ayrintisi var, bunlari kesfedip daha cok keyif alabilirsiniz. Buna ilave ortak yapilan kariyerlerin de cok keyifli oldugunu belirtmek isterim. Deneyin bence...

villas boas yil 2014 gaziantepsporu çalistiriyor sen git chelsea yi portoyu çaliştir sonra gel gaziantepsporu çaliştir ilginç bunda bir hata olsa gerek

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    villas boas yil 2014 gaziantepsporu çalistiriyor sen git chelsea yi portoyu çaliştir sonra gel gaziantepsporu çaliştir ilginç bunda bir hata olsa gerek
    Del Bosque gelmedi mi ya da Scolari, Rijkaard? Bence olabilir neden olmasin ki.

Mesaj Yetkileri