1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe yasa çıktıktan sonra 6 maç yaptı. Gaziantepspor, Bucaspor, İBB, Karabükspor, Ankaragücü ve Sivasspor.

4 maçta şike yaptığını iddia ediyor savcı. Gaziantep maçını hatırlarsınız, çok zorlanmıştı Fenerbahçe ve galibiyet golünü ancak uzatma dakikalarında bulabilmişti.

Bucaspor maçında Buca, kontra atak anlayışıyla goller buldu, oyunun hakimi zaten Fenerbahçe'ydi, ayrıca şike yapılan bir maçta şike yapan takım 3-1 öne geçemezdi. Ayrıca oynanan oyun da, atılan goller de ortada.

Ankaragücü maçında Alex yıldızlaşmıştı, maç 6-0 bitti.

Geriye kalıyor, İBB, Karabükspor ve Sivasspor. İBB kupa finali sebebiyle suçlanıyor, Karabükspor ve Sivasspor ki Karabük, Emenike'nin oynamaması ve Trabzonlu kalecinin söylemleriyle gündemde. Sivas olayları ise malum çok konuşuldu, daha beter golü bu hafta başka Sivas kalecisi Trabzon'dan yedi mesela.

Şimdi bakıyorum, 4 maçta şike var ama oynadığımız 4 takım yok karşımızda. Şike tek taraflı olmayacağına göre, neden bu 6 takımdan 4 tanesi soruşturmada yok?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şimdi bakıyorum, 4 maçta şike var ama oynadığımız 4 takım yok karşımızda. Şike tek taraflı olmayacağına göre, neden bu 6 takımdan 4 tanesi soruşturmada yok?
    Fenerbahçe'de takım olarak soruşturmada yer almıyor. Aziz Yıldırım nedeniyle soruşturma içerisinde adı geçiyor. Mecnun Odyakmaz Sivasspor, Ümit Karan, Bülent Uygun'da Eskişehirspor takımları nedeniyle bu işin içindeler. Takımların adının geçmemesi normal çünkü şahısların yaptığı iddia ediliyor.

Sivasspor kalecisinin uzaktan yediği hatalı gol dışında daha şike olayları ortaya çıkmadan Yobo'nun attığı kafa golü benim acayibime gitmişti. Belki bu iddialara ortaya çıktıktan sonda basında bunun lafı hiç geçmedi. O gol çok ilginç bir goldü.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Fenerbahçe'de takım olarak soruşturmada yer almıyor. Aziz Yıldırım nedeniyle soruşturma içerisinde adı geçiyor. Mecnun Odyakmaz Sivasspor, Ümit Karan, Bülent Uygun'da Eskişehirspor takımları nedeniyle bu işin içindeler. Takımların adının geçmemesi normal çünkü şahısların yaptığı iddia ediliyor.

Sivasspor kalecisinin uzaktan yediği hatalı gol dışında daha şike olayları ortaya çıkmadan Yobo'nun attığı kafa golü benim acayibime gitmişti. Belki bu iddialara ortaya çıktıktan sonda basında bunun lafı hiç geçmedi. O gol çok ilginç bir goldü.
    O zaman iddianamede adı geçen takımlar açıklaması saçma oluyor, Fenerbahçe adının geçmemesi gerekir.

Mesaj Yetkileri